- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #67.021
ay ben ümidi kesmiştim tamamen biz de haftaya 3 aylık oluyoruz ümit oldun bana:) inşllah bizimki de azalırDün 3 ayımız doldu. Gaz tamamen bitmedi ama çok az var yine. Buna da şükür:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben ümidi kesmiştim tamamen biz de haftaya 3 aylık oluyoruz ümit oldun bana:) inşllah bizimki de azalırDün 3 ayımız doldu. Gaz tamamen bitmedi ama çok az var yine. Buna da şükür:)
canim ayakta emzirmeyi denesen belki emerCnm valla cikariyo gazini uc gundur boyle uykulu iken.iki.uc dk emimio birakiyo snra basliyo elini emiyo sinirlerim bizuluyi ne bilim canim herkes diyoki kimyon cayindan oldu diye.bna vicdan yaptiriyolr .hadi kizim al diye diye zirlmkta istemiyorum eline sıktim sut bi emdiki agladim.bnmmi bebegim boyle le emmiyo (
Eger huysuzlugu yoksa, idrarini ve gazını yapıyorsa hiç sorun etme. Kızım da 40 gün felan hep 5 yada 6 günde bi yaptı Şimdi 67 günlük,bu seferde ishal gibi günde 3 4 sefer yapıyor. Sabun ya da fitil kullanma, çok sıkıntı yaparsan zeytinyağı ile poposunu uyar. Anne sütü alanlarda normalmisHanımlar oğlum heçenlerde dört gün kaka yapmadı gece fitille yaptı şimdi iki gündür yine yapmadı napıcamm
Hiç öyle düşünme canım her çocuk bir mi.Yok cnm parfum bi kac kez kullndim ankaradyim simdi.valla kafam.oyle karistiki .cok uzuluyorum ins emer.gorumcem birakmis 4.ayda cekerse ona bilmiyom
Tipki benim bebegimo anlatmissin canim inan!bizde de durumlar ayni..uykusu gelince agliyo meme vermeye calisinca iyice cildiriyo almak istemiyo.zorla aliyo sonra yavas yavas sakinlesip uyuyu..sizlerde sut durumlaei nasil?benim azaldi gece fln akmiyo eskisi gibi bebis emerkwn digeeinden de akmiyo..3.aydan sonra azalirmi sut?
Ins.canim.bn artik alamm buurdanda netten sioaris veririm insallh.uyurkn aliyo anca oda iki dk emimip birakiyo .ins.emer hepp
Bilmiyorum ki canim sut cok cabuk bitiyo emerken.1-2 dk yogun cekiyo sonra hemen bitiyo sut.gelmeyince de sinirleniyor kiziyor.doyuyor mu ac mi tok mu bilemiyorum.sut bitiyo diye arka arkaya 3kez meme degistirdim hep emdi ve sut bitince kizdi agliyo.ama memeyi biraktirinca mutlu bi sekilde oynuyo.ac olsa ahlar diyorum ama bu gece o kadar sik uyandi ki saat basi.sut yetmeyince hemen mi acikiyor acaba?ne yapmaliyim bilemedimCanım kızım 73 günlük benimde sütüm taşardı akmıyor eskisi gibi. Ben aralarda sağardım şimdi sadece emziriyorum hiç sağamıyorum. Kızımda daha sık ve daha uzun emiyor. Bide şu el emmeler var doymuyor mu acaba dedim ama sanırım ihtiyaç arttı daha çok emiyorlar taşmaya vakit kalmıyor. Eskiden bi memeyi anca bitirirdi. Mideleri büyüdü
Deneduim.cnm almiyo agliyo hep .ac ya neden.emmek.istemiyo anlmiyorumcanim ayakta emzirmeyi denesen belki emer
Yarin sagma makinesi alcam sagcam.hic boyle yapmamisti .uzuluyorum cok .uykuluysa aliyo uyaniksa agliyo almiyo normlde hemen yapisirdi 40 dan.snra huyu degistiHiç öyle düşünme canım her çocuk bir mi.
Bu arada sütünü düzenli aralıklarla sağ da cekilmesin. çay kaşığı ile ver Biberonla tanistirma derim
Canim bn ewde olcam.izne ayrilcam.gazinida cikariyi ama yetmiyo demekki .yarin goturcem doktra gezerken nasil emzuriyonuz bi yandan bbebeyi tutup bi yandan emziremiyorum.nspcam bilmiyorum bu aylrda oluyomus oyle diyolr.bnde uzuluyorum agliyorum emmeyince sutte gelmiyo.sagcam bnde artik napim kasikla fln agldiginda veririm her yolu deniyorum emsin diyeCanım ben aynı sorunu kızım 1 aylıken yaşadım. Gazdan almıyormuş. Geze geze emzirdim. Gazını çıkardım yine denedim birde biogaia başladım rahatladık. Birde ben biberonlada verdim çünkü 1 ay sonra işe başlıyorum. Kuzenimin eşi çok zorlandı işe başlayınca. 1,5 ay kızınj biberona alıştırmaya çalıştılar. O dönemde iştah sorunu başladı. Kız 13 aylık 8-9kg filan şuan. Hiç yemese duracak. Ama cuk cuk akan biberonlarla vermedim tabi
Bilmiyorum ki canim sut cok cabuk bitiyo emerken.1-2 dk yogun cekiyo sonra hemen bitiyo sut.gelmeyince de sinirleniyor kiziyor.doyuyor mu ac mi tok mu bilemiyorum.sut bitiyo diye arka arkaya 3kez meme degistirdim hep emdi ve sut bitince kizdi agliyo.ama memeyi biraktirinca mutlu bi sekilde oynuyo.ac olsa ahlar diyorum ama bu gece o kadar sik uyandi ki saat basi.sut yetmeyince hemen mi acikiyor acaba?ne yapmaliyim bilemedim
Canim bn ewde olcam.izne ayrilcam.gazinida cikariyi ama yetmiyo demekki .yarin goturcem doktra gezerken nasil emzuriyonuz bi yandan bbebeyi tutup bi yandan emziremiyorum.nspcam bilmiyorum bu aylrda oluyomus oyle diyolr.bnde uzuluyorum agliyorum emmeyince sutte gelmiyo.sagcam bnde artik napim kasikla fln agldiginda veririm her yolu deniyorum emsin diye
Cok tesekkurler canim gercekten cok iyi geldin moral verdin...boyle zamanlard insaninn tatli bi soze ihtiyaci oluyo inan.adet oldum sutum azaldi diye bikacgun once yazdim sallayan olmadi..eskilerden biri gelip bisey desin moral olsun diye bekliyo insan..nolursa olsun moralimizi yuksek tutalim.sutu cok etkiliyor stresSağma makinen varsa emzirdikten sonra süt olsada olmasada 15er dakika sağ canım. Bol bol su iç. Bazı gece sütüm taşsa bile kızım sık uyanıyor emmek istiyor. Süt var görüyorum ama o aç gibi davranıyor. Az öncede aranıyordu nasıl emdikten sonra. Meğer uykusu gelmiş. Eşim uyuttu daldı hemen. İlla açlıktan değildir yani
Günaydın kızlar. İyi bayramlar hepinizw. Evime döndüm dün. İnsan evini özlüyor yaa. Şu el emme olayı bizdede var. O yüzden aç mı tok mu anlayamıyorum valla. Hava değişimşnden korkuma saç yıkamadım gittiğim yerde. konak oldu kızımda. Zeytinyağı sürüp beklettim. Sonra sık tarakla tarayıp yıkadım geçti
Sağma makinen varsa emzirdikten sonra süt olsada olmasada 15er dakika sağ canım. Bol bol su iç. Bazı gece sütüm taşsa bile kızım sık uyanıyor emmek istiyor. Süt var görüyorum ama o aç gibi davranıyor. Az öncede aranıyordu nasıl emdikten sonra. Meğer uykusu gelmiş. Eşim uyuttu daldı hemen. İlla açlıktan değildir yani
Bir benm oglan sevmedi onu sanrm. Sinir olyr :)simdi de kucagimda kanguruda duruyo cok sevdi valla yorulunca uykusu gelince mizirdaniyo emziriyorum emerken hemen uyuyo :)
Gunaydin canmm sanada iyi bayramlar :) evine hosgelmssn :)fotolarinizi goryrm tatli cekirdek aile :)Günaydın kızlar. İyi bayramlar hepinizw. Evime döndüm dün. İnsan evini özlüyor yaa. Şu el emme olayı bizdede var. O yüzden aç mı tok mu anlayamıyorum valla. Hava değişimşnden korkuma saç yıkamadım gittiğim yerde. konak oldu kızımda. Zeytinyağı sürüp beklettim. Sonra sık tarakla tarayıp yıkadım geçti