• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canım bi ara benim kızım da öyle idi. Çünkü mamayi biberon ile vermiştim. Şimdi çay kaşıgiyla veriyorum, belki seninki de hızlı hizli süt gelsin istiyordur
Şimdi de kusma sorunumuz var kızlar acaba üşüttümü 4 5 gündür her öğünde kusuyo Reflü olabilir mi O vakit de emmeyi reddedermiş midesi yandıgi için Ama emiyo çok şükür Ne emerse de kusuyo Ne yapmalıyım sizce?
Asıl tam tersi reflüsü olan Bebek sürekli emmek ister miğdesi rahatlıyor çünkü . Ve tabi sürekli kusuyor doktor gaviscon veriyor mama yiyorsada reflü için özel mama veriyor

Insallh alir cnm uykuluyken.pek bisey anlmiyoda uyanikken.ozellikle almiyo.bn emzik vermistim iki gun ariyodu agzins veriyodum tekrar ondanmi oldu nedr.oyle bi agliyoki cok.kotu oluyorum.gezdiriyorum agliyo almiyo.ins.birakmz ya cok mutsuzum :(
bazen oluyor öyle memeyi emmek istememe sen ısrarla vermeye çalış ağlıyor istemiyorda gezerek ver dursun biraz sakinleşince ver sonunda vazgeçiyorlar. ama biberon önemli gerçekten ben dr browns kullanıyordum gaz önleyici iyiydi ama o şimdi medela calma aldım internetten o gerçekten anne göğsü gibi çekerek emmeden süt akmıyor o biberonu da dene istersen

Asıl tam tersi reflüsü olan Bebek sürekli emmek ister miğdesi rahatlıyor çünkü . Ve tabi sürekli kusuyor doktor gaviscon veriyor mama yiyorsada reflü için özel mama veriyor
Teşekkürler canım Umarım gaviscon olur derdimizin dermani. İshal de başladı. Bayram ziyaretine gelen akrabamiz da da kusma varmış Özel hastane normal deyip yollamis, devlette bi idrar tahliline ve kültürüne baktirmislar. idrar yollarında enfeksiyon çıkmış. Bi hafta hastanede kalmışlar. Bende Haftaiçi gitmeye çalışacağım eğer öyleyse ben ne yaparım ya..

Teşekkürler canım Umarım gaviscon olur derdimizin dermani. İshal de başladı. Bayram ziyaretine gelen akrabamiz da da kusma varmış Özel hastane normal deyip yollamis, devlette bi idrar tahliline ve kültürüne baktirmislar. idrar yollarında enfeksiyon çıkmış. Bi hafta hastanede kalmışlar. Bende Haftaiçi gitmeye çalışacağım eğer öyleyse ben ne yaparım ya..
Gaviscon toz halinde mama karıştırıp veriyorum ben sen yinede doktora gidince bir danış istersen geçen ay benim kızımda ishaldi ben çok yaş fındık yemiştim o yüzden olmuş bizim yediklerimizde çok etkiliyor . kusuyordu dondurma soğuk su çok içiyordum doktor yeme dedi. Yemiyorum Ama hala kusuyor özellikle kakasını geç yapmaya başlayınca artıyor kusması

Canm gecms olsn benm oglumdada var enfksyn igne verdiler ve suan surup kullanyrz ben ozele gitmeme ragmen bisey yok deyp gonderdiler lanet olasi pislklklerr idrar kultrn sonra cikcgni soylemediler muhakkak kultr yaptir.

Gaviscon toz halinde mama karıştırıp veriyorum ben sen yinede doktora gidince bir danış istersen geçen ay benim kızımda ishaldi ben çok yaş fındık yemiştim o yüzden olmuş bizim yediklerimizde çok etkiliyor . kusuyordu dondurma soğuk su çok içiyordum doktor yeme dedi. Yemiyorum Ama hala kusuyor özellikle kakasını geç yapmaya başlayınca artıyor kusması

Bende bayram çikolatası çok yemistim acaba ondan midir? Bi de ishal diyebilmek için günde 3 4 sefer mi yapmış olmasi lazim İlk gün ki gibi sulu değil ayrıca Normalde 4 5 günde bir kaka yapıyordu ve kivamliydi. Sizin ki ler nasıl kızlar ben mi kendi kendime ishal teşhis i koydum yoksa?

Canm gecms olsn benm oglumdada var enfksyn igne verdiler ve suan surup kullanyrz ben ozele gitmeme ragmen bisey yok deyp gonderdiler lanet olasi pislklklerr idrar kultrn sonra cikcgni soylemediler muhakkak kultr yaptir.
Ya canim sana da geçmiş olsun İdrar tahlilini ve kültürünü nasıl verdiniz Bi de benim ki kız.. Ay dışarda da hiç durmuyor illa ki emmek istiyor nasıl yapacağım bilmiyorum :KK43: igneyi sağlık ocağına mi yaptırıyorsunuz peki şimdi nasil oldu oglucun

Ya canim sana da geçmiş olsun İdrar tahlilini ve kültürünü nasıl verdiniz Bi de benim ki kız.. Ay dışarda da hiç durmuyor illa ki emmek istiyor nasıl yapacağım bilmiyorum :KK43: igneyi sağlık ocağına mi yaptırıyorsunuz peki şimdi nasil oldu oglucun
Cnm bizde ismdrar verdik poset yapistiriyolr kukusuna ondan sonra emzirdim altini actim cisini yapti takip ettim .

Kizlar ya bn simdi kimyon cayini verip pesine e emzirmistim ondanmi emmiyo acaba ya.cok moralim bozukk.enmek istemiyi almiyo.bnm yuzumdenmi oldu.ne zmn duzelcek :(

Kizlar ya bn simdi kimyon cayini verip pesine e emzirmistim ondanmi emmiyo acaba ya.cok moralim bozukk.enmek istemiyi almiyo.bnm yuzumdenmi oldu.ne zmn duzelcek :KK43:
Bende onu dememiştim gaz için İşime de yaradı emmemezlik yapmadı ama , sen sakin ol canım annenin stresi bebeğinede gecermis

Kimi diyo kimyon tohumunu demledin ondan.diye.sakin olmaya calisaamda bn emmeyince izuluyorum ind,duzelirde emer
İnşallah canım düzelir Benim kızımda biberon isterken nasıl üzülüyordum.. seni çok iyi anlıyorum Sabır dile Senin için dua ettim
Pamukçuk felan olmasın

İnşallah canım düzelir Benim kızımda biberon isterken nasıl üzülüyordum.. seni çok iyi anlıyorum Sabır dile Senin için dua ettim
Pamukçuk felan olmasın
Insallh cnm cok sagol emsin tek saglikli olsun.baktik ta yok cnm.itiyo aalmk istemiyo vuruyo fln.:( kv diyo bnm cocuklrimda da oldu fln gecti diyods ins.en kisa zmnda duzelir

Bende bayram çikolatası çok yemistim acaba ondan midir? Bi de ishal diyebilmek için günde 3 4 sefer mi yapmış olmasi lazim İlk gün ki gibi sulu değil ayrıca Normalde 4 5 günde bir kaka yapıyordu ve kivamliydi. Sizin ki ler nasıl kızlar ben mi kendi kendime ishal teşhis i koydum yoksa?
Benim oğlum günde 4 5 kere yapıyor ve doğduğundan beri böyle bu saate kadar 3 kere yaptı gece uyumadan önce bi kere daha yapar en az

Kimi diyo kimyon tohumunu demledin ondan.diye.sakin olmaya calisaamda bn emmeyince izuluyorum ind,duzelirde emer
Canim sen kendini suclama ben 35 gunlukten itibaren rezene kimyon tohununu demleyip ictim ve icirdim onunla ilgili degil bence stres yapma stres yapinca sut gelmez sen bi sakin ol iyice rahatla ilik dus al emer niye emmesin ama sen bi dakin ol

Back