2015 Temmuz Anneleri

Kizlar ben sleepy bezden çok memnunum incecik ve çok yumuşak fiyatida uygun bi arada ıslak mendilerinden de memnunum yerli urun olmasida çok iyi
Canm kac numara kullanyrsn. 3 alcm sanrm ben 2 ler kucuk gelmeye basladi artk 3 te birazck buyuk 2.5 olsaydi iyidi :))

Benim oglum 3 aylik.normalde her gun duzenili yapardi kakasini ama 2 haftadir her gun yapmamaya nasladi.gecen de 3. Gun olup hala yapmayinca annem banyo sabununu kesip fitil yapti ve atmasiyla kakasini yapmasi bir oldu.fitil de birlikte cikti . cok ise yarar bir yontem

zeytinyağı sürdüm poposuna ya gazı çıkıyor ama çok kokulu üşüttümü acaba bilemiyorum ki ne yaptımsa olmadı
Usutmus olabilirsin canım Eger pirtlatirken az da olsa kaka çıkıyorsa ve rengi kına gibiyse kesin karnıda ağrıyordur Ben de 2 gün önce usutmustum de çok fena gaz yapıyordu , cok kokuyordu ve huzursuzdu. Ama normalde kaka yapmazken gayet keyifli idi. Bi buçuk ay o şekilde kaka yapıyordu 5 güne bi felan. Bi haftadır her gün yapar oldu Şimdi 64 günlügüz.

Bebeğini uyutmada problem yaşayan anneler hegira grubunu bi deneyin derim. Özellikle life to live parçası bitmeden uyuyor benim paşa

Kizlar ya kizim tam.16 saatyir uyumuyo toplasan.3 saat uyu.ustr.ve bn olmek.uzereyim.kimyon cayindan az vermistim.onun.yuzunden mi olduki saliyi tam besife koyuyorum bes dk snra sallaniyo bi tuhf sesker cikariyo cocugunu hastami ettim naptim bn.olmek.istiyorum bakamiyorum bi cocugs

ya arkadaşım sen niye kendini suçluyorsun, hasta olup olmadığı bile belli değil hem öyle olsa bile hiçbir anne bebeğini bileerek hasta etmez ki sen hiç etmezsin hep onu düşünüyorsun ne yapsam daha iyi olur diye. bizim davranışlarımız bebeklerimizi tabi ki etkiliyor ama bu uyku falan çocuğun karakteriyle de alakalı diye düşünüyorum uyumayan çocuk uyumuyor. ama gazı elbet bir gün geçecek daha rahat uyur inş. inan biz bayramı değerlendirelim yazın evde kaldık 2 gün bi tatile gelelim dedik. oğlum en az 2 saat bunun 1 saatini aralıksız ağladı zorla uyuttuk ve odadan çıkamadım neredeyse bizimkinin de baya gazı var. ama napalım buna da şükür geçecek inş bu günler geceler de

Bunları nasıl getirtiyorsunuz kızlar Hangi siteden alıyorsunuz Form demiş arkadaşın biri de?
Canım sleepy nin sitesi gir oradaki formu doldur bende cumartesi günü doldurdum bakalım ne zaman gelecek huggise de doldurdum ama yollarlar mi bilemiyorum
canım sen kendini sıkma niye hasta edesin bebisi sonuçta bebek bu gazı olacak ağrısı olacak normal benim oğlumda gazdan uyurken çok ses çıkarıyor bol bol hareket yaptır şu gaz hareketleri varya o çok iyi geliyor vede gaz için prebiyotik damlalar falan var kızlarda kullanıyor burada onlardan al canım Rabbim tez zamanda geçirsin bebişim gazını insallah

Kizlar kizim.mememi reddediyo bn napcam mama verdim.sagma mak.akmadim pzrtesi alcktim .napsam bn nasil geri kabul edicek
Oyle cnm isteyerek bi zarar vermm.esim kv. Ustune babamda kizdi bna moralim bozuldu ac kizim emzitiyodum meger bosa emiyomus bakiyotum sut geluyo emdikce .dnra agla agla mama verdik.oyle biraz sakinledi.bni emmek istemiyo simdidr.moralim bozuldu ins.emmeye dewam eder

Amin ins.cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…