• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Biz Kızımla ikinci ayımızdan beri çıkıyoruz. Şehir içindeyiz ama istanbul malum. Şükür emziğini aldıktan sonra sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Babamızı işten alıyoruz bol bol :-) herşey çok keyifli oluyor meleğimle.

Canım arka koltuğa mı oturtuosun ana kucağını. Ben yanıma ön koltuğa koysam mı diye düşündüm ama hiç sağlıklı değil :( çıkamadım bi türlü. Şeytanın bacağını bi kere kırsam devamı gelicek ama cesaretedemiyorum :)

Canım ben de geçen hafta çok araştırdım. Beurer ft90 aldım alından temassız ölçüyor ve beurer medikal bi marka. Tansiyon aleti ateş ölçer falan üretiyormuş sadece. yorumlar çok iyiydi ben de çok memnunum. Üst üste ölçümlerde aynı sonucu veriyor. Mediamarktten 189a aldım ben.
Anldim cnm.bnde iyi bisey olsunda pismn olmayayim diyorum.bayburtta bisey bulamam.burdan.almm lazim herseyi

Bebekle yalniz araba kullanmayi dusunenler.bakin google amcaya `bebek dikiz aynasi´yazin belki isinize yarar

ay anlamadım hiç sabah bi geldi biraz sonra tüm gün hiç bişey uok:KK43: sizinde öyle mi oldu
Canm sutle ne alakasi var. bu vucudunun hormonlarinin normale dondugunu artik yumurtalarin oldugunu gosteriyo. Korunmayi asla birakma. Ayrica ben emzirmiyorum sutumde yok bebis 60 gunluk. Hala adet olmadim. Lohusalikta kanamamda 10gun kadar surdu

Kizlar bende bugun oldum sanki! 74.gunumuz ama adet baslangici gibi devami gelmedi iki gundur cok stresliyim canim sıkkın ondan mi oldu acaba:KK43:

Bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor durmadan ağlıyo ya napıcam
Dr 5 güne kadar normal yapmaması demişti
Ama yinede fitil vermişti yapamıyo olabilir diye yagla karnına masaj yap sonra pamuklu bez koy karnı sıcak olsun ayaklarıda bisiklet sürer gibi yap inşallah yapar
Eğer varsa fitilide yarısını verebilirsin fitikin ucuna tükür ki rahat girsin

Bebeğim 3 gündür kaka yapmıyor durmadan ağlıyo ya napıcam
Canım panik yapma Benim kızım da öyle maalesef 5.gün e kadar bekliyorum eğer yapmazsa kulak çöpünu zeytin yagi na batirarak poposunu uyariyorum 2 yada 3 saat içinde yapıyor Hamdolsun. Eğer idrarini yapıyorsa endişe etme Ama huysuzlugu çok devam ederse hemen doktora git bence

Kızlar kızım 2 aylık olmak üzere birkaç gündür sürekli parmak emiyor şapur şupur normal mi bu, ne yapmam lazım tecrübeli annelerden yardım.

Bir sorum daha olacak;

Sürekli 2 saate bir emziriyorum. sadece anne sütü ile besleniyor. ancak 2-3 gündür sadece 5 dakika emip bırakıyor zorlasam da bir daha almıyor memeyi. ağlamıyorda hani diyorum aç olsa herhalde ağlar. yeterli oluyormu ki süt? yardım lütfemn:110:

Kizlar bende bugun oldum sanki! 74.gunumuz ama adet baslangici gibi devami gelmedi iki gundur cok stresliyim canim sıkkın ondan mi oldu acaba:KK43:
Benimde ilkinde oyle oldu.40im cikti 1 hafta sonra falan adet oldum ama bikac damla sadece 1 gun surdu.ardindan 1 hafta 10 gun sonra normal adet oldum.ama kisa surdu 3-4gun.simdi 28 gun sonra tekrar oldum 2 gundur damla damla ne idugu belirsiz di yine bitivercek sandim. bugun 3. Günüm şimdi yeni baslamis gibi bu kez de siyah a yakin bi renkte.ben de anlamadim

Canım arka koltuğa mı oturtuosun ana kucağını. Ben yanıma ön koltuğa koysam mı diye düşündüm ama hiç sağlıklı değil :KK43: çıkamadım bi türlü. Şeytanın bacağını bi kere kırsam devamı gelicek ama cesaretedemiyorum :)
Hava yaptığını kapatıp yüzü arka koltuğa bakacak şekilde öne oturmadım da sıkıntı yokmuş. Biz geziyoruz kizimla bazen ama istanbukdasin sen sanırım orda cesaret edemezdim heralde

Back