- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.921
Kizlar gunaydin dun burayada yazmstm oglum coknhuzursz mama yemiyr die. Ayin 12 sinde yine kusma ve mama yememe sikayetiyle acil olrk hastaneye gtrdk serum baglanmasini,kan ve idrar tahlili yapilmasini istedi doktru. 200 ml yazlmsti serumu makinaya taktilqr 200 olunca sinyal verck vee durck dediler tabii biz beklyrz sonra bir baktk ki serum bityr ama sinyal falan yok hemen hemsriyo cagrdk bir bakti yaa 400 ml gitms makina neden sinyal vermedi dio esimde bende fena kizdk eger senin gorevnse gelip kntrl etcksn falan neyse doktruyla knstk bisey olmycgni idrarla atcgni soyledi ve tahlilleride temz dediler ve evimize geldik ama bizim oglan hâlâ ayni rahatszlklari devam etmeye basladi ve aksm hep agladi ve hic mama yedi ve surekli kusmaya basladi acile gotrdk acildeki cocuk doktru yatis yapalim tahlil dedi 12 simde yapldgni soyldk bisey cikmdi die ben bir bakym dedi nasl yok dio idarar kultrnde üreme var deyince basimdan kaynar sular dokuldu olamaz bize demediler diorm var dedi delirdm kizdm aglmaya basladm antbytk igne verdi 3 tane gece birini yaptrdk birde yarm fitil verdiler rahatla uyudu yavrm ama mama sikintisi hala var enfksyndn dolayi kusma olyrms. Bu gevsekligi hemen yetkiliye anlattk dun gece kendimde degldm inanki boyle bir hata nasl olur ben cocugumu hangi hastaneye kime gotrcgki sasrdm ufak biryer 2 tanr ozel hastane var sadece ilçede. Cok cok cok uzgunm kizlar simdi kime kizmalym yada nasl teselli etmlym kendimi bilmyrm bukadr ihmâlkarlk olmaz.
Bu gece ikinmalari gerinmeleri ne zmn bitcek ya.hr gece ucte basliyo gerine gerine yari uyur yari uyanik ymtakiliyoz.ne zmn bitck bnm kizimda duzenli uyuyackki
Canim kilo alimi iyiyse doyuyordur endiselenme. Benimki de bes dakika emip birakiyor ama cok sukur aclik belirtisi yok ve kilo alimi guzel. Ben de yarim saat memede kalan cocuklara ozeniyorum, doyuyor mu diye endiselendigim icin hep doktora ayni soruyu soruyorum. Bes dakikadan fazla emmedigi icin iki memeyi birden hic emziremiyorum mesela hep tek meme gidiyoruz. Ama doktorun soyledigi bes dakikada yuzde seksenini cekiyormus zaten sonraki emmeler daha cok emme tatminiyle ilgiliymis. Ben bebegim emerken dinliyorum mesela bes dakika boyunca araliksiz her cekisinde gulp gulp yutma sesini duyuyorum. Cok nadiren onbes dakika filan memede kalabiliyor o zaman dinledigimde bes dakikadan sonra gulp sesi cok cok azaliyor zaten. Dudaklari sanki emer gibi hareket ediyor ama bu daha ziyade emzik emer gibi. Gercekten emdiginde yanaginda iceriye dogru emdikce cukur oluyor ve yutkunma sesi geliyor.Kızlar kızım 2 aylık olmak üzere birkaç gündür sürekli parmak emiyor şapur şupur normal mi bu, ne yapmam lazım tecrübeli annelerden yardım.
Bir sorum daha olacak;
Sürekli 2 saate bir emziriyorum. sadece anne sütü ile besleniyor. ancak 2-3 gündür sadece 5 dakika emip bırakıyor zorlasam da bir daha almıyor memeyi. ağlamıyorda hani diyorum aç olsa herhalde ağlar. yeterli oluyormu ki süt? yardım lütfemn
Sagol cnm.bizm doktr norml.dedi.kolik agrilr dedi.ins.azalir duzene girer.uyuyo ama uykuda ikiniyo griniyo alip emziriyorum uyutuyoru, yarim saat snra fene ayni.ins.saglikli olsunlrda napalim bn uykusz kalirim o uyusunBenim oglusum da ayni dertten muzdarip her gece dort dort bucukngibi uyanip ikinma ihlama mizlama sansliysam bi saat yoksa iki uc saat surebiliyor. ben bu durumu iki ayri doktora sordum biri cok normal olacak dedi oburu simdiye duzene gitmesi lazimdi dedi, iki bucuk ay olmak uzereyiz, yakinda duzene girer girmezse tekrar konusalim dedi. acikcasi bana da yavas yabas azaliyor gibi geliyor cunku normalde kurulmus gibi uyanan cocuk iki gun once uyanmadi, dun yine uyandi ama.. insallah boyle boyle azalacak bence bunlari kendini yalniz hissetme diye soyluyorum sabret canim. ne olsa yine de kucukler hala.
zeytinyağı sürdüm poposuna ya gazı çıkıyor ama çok kokulu üşüttümü acaba bilemiyorum ki ne yaptımsa olmadıCanım panik yapma Benim kızım da öyle maalesef 5.gün e kadar bekliyorum eğer yapmazsa kulak çöpünu zeytin yagi na batirarak poposunu uyariyorum 2 yada 3 saat içinde yapıyor Hamdolsun. Eğer idrarini yapıyorsa endişe etme Ama huysuzlugu çok devam ederse hemen doktora git bence
Dr 5 güne kadar normal yapmaması demişti
Ama yinede fitil vermişti yapamıyo olabilir diye yagla karnına masaj yap sonra pamuklu bez koy karnı sıcak olsun ayaklarıda bisiklet sürer gibi yap inşallah yapar
Eğer varsa fitilide yarısını verebilirsin fitikin ucuna tükür ki rahat girsin
Canım bana nedense numune her boydan bir tane gelmiştiSlm kizlar naslsnz ne var ne yokyaw sleepy nin 3 numarasini kullanan var mi o da 2 nosu gibi yumusak ki acaba. Ben nimllumune 2 istedmde xok iyidi fakat briqz kucuk. Simdi huggies kullanyrz ama onjnda 3 nosu baska seriye gecyr ve cok sert sleepy 3 yumusaksa ondn alcm onuda coklu pakt almk istyrm kampanyadan iyi deglse bide bosa gitmsn.
Ayın 17sinde geldi bana 4ünde doldurmuşum formu ümidi kesmiştimya kızlar bana bu sleepy nin numunesi gelmedi size ne zaman gelmişti ????
Canm aynen cok yumusakti bende cok begendm huggieste ayni yumusaklkta fakat 3 no yok dedgm gibi bayrmdn sonra veririm bende cnm siprsiCanım bana nedense numune her boydan bir tane gelmiştiuyuz oldum 2 numarayı ya da 5 numarayı ne yapacaksam sanki hepsi aynı yumuşaklıkta pamuk gibi ya ben resmen aşık oldum beze biz de dun gece sipariş verdik bayram giriyor araya bakalım ne zaman gelecek
Cnm uzn zaman oldu hatrlamyrm yawya kızlar bana bu sleepy nin numunesi gelmedi size ne zaman gelmişti ????
ben de huggies alayım bari slerpy gelene kadar normalee molfix kullanıyoruz memnundum ama sleepyyi deneyince ne kadar sert olduğunu anladım bi de kakayı taşırıp duruyor son günlerde sinirim bozuldu her kakada kıfayet değiştiriyoruz nerdeyse günde 3 4 kere kaka yapıyorCanm aynen cok yumusakti bende cok begendm huggieste ayni yumusaklkta fakat 3 no yok dedgm gibi bayrmdn sonra veririm bende cnm siprsi
Ayın 17sinde geldi bana 4ünde doldurmuşum formu ümidi kesmiştim
Tüh :/Cnm uzn zaman oldu hatrlamyrm yaw
Canm yalnz 2 numara krem rengi paketi olani guzel bu erkek ve kiz bebeklere ozel olanlaei varya onlar cok sert iste onlarda 3 no varda iyi degller o yuzden slpeey almk istyrm bende prima kullanyrdm oda cok sertms anladm bu bezlerden sonra :)ben de huggies alayım bari slerpy gelene kadar normalee molfix kullanıyoruz memnundum ama sleepyyi deneyince ne kadar sert olduğunu anladım bi de kakayı taşırıp duruyor son günlerde sinirim bozuldu her kakada kıfayet değiştiriyoruz nerdeyse günde 3 4 kere kaka yapıyor
Kizlar ben sleepy bezden çok memnunum incecik ve çok yumuşak fiyatida uygun bi arada ıslak mendilerinden de memnunum yerli urun olmasida çok iyi="Gizemm59, post: 42744757, member: 652578"]Canm yalnz 2 numara krem rengi paketi olani guzel bu erkek ve kiz bebeklere ozel olanlaei varya onlar cok sert iste onlarda 3 no varda iyi degller o yuzden slpeey almk istyrm bende prima kullanyrdm oda cok sertms anladm bu bezlerden sonra :)
Benim oglusum da ayni dertten muzdarip her gece dort dort bucukngibi uyanip ikinma ihlama mizlama sansliysam bi saat yoksa iki uc saat surebiliyor. ben bu durumu iki ayri doktora sordum biri cok normal olacak dedi oburu simdiye duzene gitmesi lazimdi dedi, iki bucuk ay olmak
uzereyiz, yakinda duzene girer girmezse tekrar konusalim dedi. acikcasi bana da yavas yabas azaliyor gibi geliyor cunku normalde kurulmus gibi uyanan cocuk iki gun once uyanmadi, dun yine uyandi ama.. insallah boyle boyle azalacak bence bunlari kendini yalniz hissetme diye soyluyorum sabret canim. ne olsa yine de kucukler hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?