2015 Temmuz Anneleri

Cok geçmiş olsun . Çok üzüldüm okuyunca ins hemen iyileşi cabucak toparlar rabbim tez zamanda sifa versin .

Bu gece ikinmalari gerinmeleri ne zmn bitcek ya.hr gece ucte basliyo gerine gerine yari uyur yari uyanik ymtakiliyoz.ne zmn bitck bnm kizimda duzenli uyuyackki

Günaydın arkadaşlar yarın bayram oğlumla ikinci bayramımız olacak nasipse geçen bayram kv bizdeydi ve bayram sabahını ağlayarak geçirmiştim bu sefer eşim oğlum ben başbaşayız eşimin izni yok kvye gidemiyoruz çok mutluyum

Bu gece ikinmalari gerinmeleri ne zmn bitcek ya.hr gece ucte basliyo gerine gerine yari uyur yari uyanik ymtakiliyoz.ne zmn bitck bnm kizimda duzenli uyuyackki

Benim oglusum da ayni dertten muzdarip her gece dort dort bucukngibi uyanip ikinma ihlama mizlama sansliysam bi saat yoksa iki uc saat surebiliyor. ben bu durumu iki ayri doktora sordum biri cok normal olacak dedi oburu simdiye duzene gitmesi lazimdi dedi, iki bucuk ay olmak uzereyiz, yakinda duzene girer girmezse tekrar konusalim dedi. acikcasi bana da yavas yabas azaliyor gibi geliyor cunku normalde kurulmus gibi uyanan cocuk iki gun once uyanmadi, dun yine uyandi ama.. insallah boyle boyle azalacak bence bunlari kendini yalniz hissetme diye soyluyorum sabret canim. ne olsa yine de kucukler hala.

Canim kilo alimi iyiyse doyuyordur endiselenme. Benimki de bes dakika emip birakiyor ama cok sukur aclik belirtisi yok ve kilo alimi guzel. Ben de yarim saat memede kalan cocuklara ozeniyorum, doyuyor mu diye endiselendigim icin hep doktora ayni soruyu soruyorum. Bes dakikadan fazla emmedigi icin iki memeyi birden hic emziremiyorum mesela hep tek meme gidiyoruz. Ama doktorun soyledigi bes dakikada yuzde seksenini cekiyormus zaten sonraki emmeler daha cok emme tatminiyle ilgiliymis. Ben bebegim emerken dinliyorum mesela bes dakika boyunca araliksiz her cekisinde gulp gulp yutma sesini duyuyorum. Cok nadiren onbes dakika filan memede kalabiliyor o zaman dinledigimde bes dakikadan sonra gulp sesi cok cok azaliyor zaten. Dudaklari sanki emer gibi hareket ediyor ama bu daha ziyade emzik emer gibi. Gercekten emdiginde yanaginda iceriye dogru emdikce cukur oluyor ve yutkunma sesi geliyor.

Sagol cnm.bizm doktr norml.dedi.kolik agrilr dedi.ins.azalir duzene girer.uyuyo ama uykuda ikiniyo griniyo alip emziriyorum uyutuyoru, yarim saat snra fene ayni.ins.saglikli olsunlrda napalim bn uykusz kalirim o uyusun

Slm kizlar naslsnz ne var ne yok yaw sleepy nin 3 numarasini kullanan var mi o da 2 nosu gibi yumusak ki acaba. Ben nimllumune 2 istedmde xok iyidi fakat briqz kucuk. Simdi huggies kullanyrz ama onjnda 3 nosu baska seriye gecyr ve cok sert sleepy 3 yumusaksa ondn alcm onuda coklu pakt almk istyrm kampanyadan iyi deglse bide bosa gitmsn.

zeytinyağı sürdüm poposuna ya gazı çıkıyor ama çok kokulu üşüttümü acaba bilemiyorum ki ne yaptımsa olmadı

ya inşallah yapar ne yaptımsa bana mısın demiyor gazını çıkartıyo bide gazı çok fena kokuyor hiç kokmazdı yani sanki büyük adam gibi üşüttüm mü diye kızıyorum kendime (

Canım bana nedense numune her boydan bir tane gelmişti uyuz oldum 2 numarayı ya da 5 numarayı ne yapacaksam sanki hepsi aynı yumuşaklıkta pamuk gibi ya ben resmen aşık oldum beze biz de dun gece sipariş verdik bayram giriyor araya bakalım ne zaman gelecek

Canm aynen cok yumusakti bende cok begendm huggieste ayni yumusaklkta fakat 3 no yok dedgm gibi bayrmdn sonra veririm bende cnm siprsi

Canm aynen cok yumusakti bende cok begendm huggieste ayni yumusaklkta fakat 3 no yok dedgm gibi bayrmdn sonra veririm bende cnm siprsi
ben de huggies alayım bari slerpy gelene kadar normalee molfix kullanıyoruz memnundum ama sleepyyi deneyince ne kadar sert olduğunu anladım bi de kakayı taşırıp duruyor son günlerde sinirim bozuldu her kakada kıfayet değiştiriyoruz nerdeyse günde 3 4 kere kaka yapıyor

Canm yalnz 2 numara krem rengi paketi olani guzel bu erkek ve kiz bebeklere ozel olanlaei varya onlar cok sert iste onlarda 3 no varda iyi degller o yuzden slpeey almk istyrm bende prima kullanyrdm oda cok sertms anladm bu bezlerden sonra :)

Kizlar ben sleepy bezden çok memnunum incecik ve çok yumuşak fiyatida uygun bi arada ıslak mendilerinden de memnunum yerli urun olmasida çok iyi

Benim kızım da öyle. sabah 4 ten sonra uyuyor mu yoksa uyanık mi anlayamıyorum bi türlü. Saat 7 ye kadar öyle Umarim bi an once düzelir şu uyku saatleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…