- 9 Ocak 2015
- 1.326
- 535
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.961
Canim bence senin stresinden etkileniyor kızın, biraz sakinles ve geze geze emzirmeye calis, ben bi ara oyle yaptim ise yaradi, dikkatleri dagiliyor cünkü o da olmazsa gögüs ucuna az birsey tatli biseyler sür inşallah tutar...Kizlar kizim.mememi reddediyo bn napcam mama verdim.sagma mak.akmadim pzrtesi alcktim .napsam bn nasil geri kabul edicek
Oyle cnm isteyerek bi zarar vermm.esim kv. Ustune babamda kizdi bna moralim bozulduac kizim emzitiyodum meger bosa emiyomus bakiyotum sut geluyo emdikce .dnra agla agla mama verdik.oyle biraz sakinledi.bni emmek istemiyo simdidr.moralim bozuldu ins.emmeye dewam eder
Olabilir cnm.nerdeysev16 saat uyumadi bnde tabi stres oluyorym niye uyumadi hadi uyu emziriyorum daliyor uyumuyor diye surekli emzirmktrn sutumde azaldi almadi.mana verdik rahtladibbiraz..bnm sakin.olmm.lazim ama hic uyumayinca olamiyorumCanim bence senin stresinden etkileniyor kızın, biraz sakinles ve geze geze emzirmeye calis, ben bi ara oyle yaptim ise yaradi, dikkatleri dagiliyor cünkü o da olmazsa gögüs ucuna az birsey tatli biseyler sür inşallah tutar...
Canım sleepy nin sitesi gir oradaki formu doldur bende cumartesi günü doldurdum bakalım ne zaman gelecek huggise de doldurdum ama yollarlar mi bilemiyorum
canım sen kendini sıkma niye hasta edesin bebisi sonuçta bebek bu gazı olacak ağrısı olacak normal benim oğlumda gazdan uyurken çok ses çıkarıyor bol bol hareket yaptır şu gaz hareketleri varya o çok iyi geliyor vede gaz için prebiyotik damlalar falan var kızlarda kullanıyor burada onlardan al canım Rabbim tez zamanda geçirsin bebişim gazını insallah
Olabilir cnm.nerdeysev16 saat uyumadi bnde tabi stres oluyorym niye uyumadi hadi uyu emziriyorum daliyor uyumuyor diye surekli emzirmktrn sutumde azaldi almadi.mana verdik rahtladibbiraz..bnm sakin.olmm.lazim ama hic uyumayinca olamiyorum
bazen oluyor öyle memeyi emmek istememe sen ısrarla vermeye çalış ağlıyor istemiyorda gezerek ver dursun biraz sakinleşince ver sonunda vazgeçiyorlar. ama biberon önemli gerçekten ben dr browns kullanıyordum gaz önleyici iyiydi ama o şimdi medela calma aldım internetten o gerçekten anne göğsü gibi çekerek emmeden süt akmıyor o biberonu da dene istersenKizlar kizim.mememi reddediyo bn napcam mama verdim.sagma mak.akmadim pzrtesi alcktim .napsam bn nasil geri kabul edicek
Oyle cnm isteyerek bi zarar vermm.esim kv. Ustune babamda kizdi bna moralim bozulduac kizim emzitiyodum meger bosa emiyomus bakiyotum sut geluyo emdikce .dnra agla agla mama verdik.oyle biraz sakinledi.bni emmek istemiyo simdidr.moralim bozuldu ins.emmeye dewam eder
nennybaby aldim memnunum oğlumda icinde cok rahatHangi marka aldin
nennybaby aldim memnunum oğlumda icinde cok rahatNe marka aldın
nennybaby aldim memnunum oğlumda icinde cok rahat diz kapagina kadar acik kalabiliuo bacaklarini bi sıkıntı yasamadm henüzGüle güle kullan canım ne marka aldın Dik vaziyette iken rahat mı nasıl peki bacakları çok mu ayrılıyor Bende almayi düşünüyorum
10 tane oluyormuş ama bana daha gelmediÜcretsiz mi gonderiyorlar gercekten.kargo ucreti bizden mi.kacli gonderiyorlar
Usutmus olabilirsin canım Eger pirtlatirken az da olsa kaka çıkıyorsa ve rengi kına gibiyse kesin karnıda ağrıyordur Ben de 2 gün önce usutmustum de çok fena gaz yapıyordu , cok kokuyordu ve huzursuzdu. Ama normalde kaka yapmazken gayet keyifli idi. Bi buçuk ay o şekilde kaka yapıyordu 5 güne bi felan. Bi haftadır her gün yapar oldu Şimdi 64 günlügüz.
ucretsiz gonderiyolar canm kargo ucretini kendileri karsiliyo numune oldugu icinÜcretsiz mi gonderiyorlar gercekten.kargo ucreti bizden mi.kacli gonderiyorlar
3 numara al abla daha raht olur merak etme tasirmasi felan olmuyo ben 2 haftadir kullaniyorum henuz sikinti yasamadm daha ve cok memnunum islak mendilleride cok guzel gonderdikleri paketin icinde 1 tanede islak mendil koyuyolarCanm kac numara kullanyrsn. 3 alcm sanrm ben 2 ler kucuk gelmeye basladi artk 3 te birazck buyuk 2.5 olsaydi iyidi :))
Dun siparis verdm cnm bakalm ne zamn gelck :)!
3 numara al abla daha raht olur merak etme tasirmasi felan olmuyo ben 2 haftadir kullaniyorum henuz sikinti yasamadm daha ve cok memnunum islak mendilleride cok guzel gonderdikleri paketin icinde 1 tanede islak mendil koyuyolar
netten sleepy nin sitesine gir uye ol ve uye olurlen ucretsiz numunne istiyorum butonu var ona da tikla 1 hafta dan da geliyo zatenBunları nasıl getirtiyorsunuz kızlar Hangi siteden alıyorsunuz Form demiş arkadaşın biri de?
en fazla 3 gunden gelir bana 2 gunde geldi ve memnun kalirsin eminim ki :)Dun siparis verdm cnm bakalm ne zamn gelck :)
Numunesini begenmstm :) senin yolclk nasl gecti.kanguru aldin mien fazla 3 gunden gelir bana 2 gunde geldi ve memnun kalirsin eminim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?