- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.901
Biz Kızımla ikinci ayımızdan beri çıkıyoruz. Şehir içindeyiz ama istanbul malum. Şükür emziğini aldıktan sonra sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Babamızı işten alıyoruz bol bolherşey çok keyifli oluyor meleğimle.
ben cesaret edemedim daha. biximki biraz huysuz çünkü. ama uslu bi bebeğin varsa yakın mesafe gidilebilir bence
Anldim cnm.bnde iyi bisey olsunda pismn olmayayim diyorum.bayburtta bisey bulamam.burdan.almm lazim herseyiCanım ben de geçen hafta çok araştırdım. Beurer ft90 aldım alından temassız ölçüyor ve beurer medikal bi marka. Tansiyon aleti ateş ölçer falan üretiyormuş sadece. yorumlar çok iyiydi ben de çok memnunum. Üst üste ölçümlerde aynı sonucu veriyor. Mediamarktten 189a aldım ben.
Tabi alınabilir ben sürekli e bebeğin sitesinden alışveriş yapıyorumNettende akinabilir demi e bebekte olmadi oylede alirim.bn baktigimda indirimdeydi.aKlimda o kalmis.nese artik bavasi alir insallh beceripte :)
Iyi cnm ya yapiyosan sende.guvnle yaoarim.ins.bnde :)Tabi alınabilir ben sürekli e bebeğin sitesinden alışveriş yapıyorum
canım artık büyüdüler kusarsa falan haberin olur zatenCanım maşallah uslu bi bebek arabayı da çok sevio ama kontrol edememezsem ya kusarsa falan diye korkuyorum.
Sagolsn cnm amin ins. Brauna bakm cnm bendeGizemcim öncelikle geçmiş olsun inşallah biran önce atlatır Berat'ımız. Umarım Hastanedekilerde ihmarkarlığının ceZalarını öderlerler .
Ateş ölçer olarak bendede braun temassız Var
kızlar ben adet oldum notmal mi ya eşim emzirirken adet olunmaz diyo acaba sütüm mü bitecek
ay anlamadım hiç sabah bi geldi biraz sonra tüm gün hiç bişey uokBen 40ımda oldum bide 60.gun tekrar oldum sütle hiç alakası olmayan bir durum
Canm sutle ne alakasi var. bu vucudunun hormonlarinin normale dondugunu artik yumurtalarin oldugunu gosteriyo. Korunmayi asla birakma. Ayrica ben emzirmiyorum sutumde yok bebis 60 gunluk. Hala adet olmadim. Lohusalikta kanamamda 10gun kadar surduay anlamadım hiç sabah bi geldi biraz sonra tüm gün hiç bişey uoksizinde öyle mi oldu
Dr 5 güne kadar normal yapmaması demiştiBebeğim 3 gündür kaka yapmıyor durmadan ağlıyo ya napıcam
Canım panik yapma Benim kızım da öyle maalesef 5.gün e kadar bekliyorum eğer yapmazsa kulak çöpünu zeytin yagi na batirarak poposunu uyariyorum 2 yada 3 saat içinde yapıyor Hamdolsun. Eğer idrarini yapıyorsa endişe etme Ama huysuzlugu çok devam ederse hemen doktora git benceBebeğim 3 gündür kaka yapmıyor durmadan ağlıyo ya napıcam
Benimde ilkinde oyle oldu.40im cikti 1 hafta sonra falan adet oldum ama bikac damla sadece 1 gun surdu.ardindan 1 hafta 10 gun sonra normal adet oldum.ama kisa surdu 3-4gun.simdi 28 gun sonra tekrar oldum 2 gundur damla damla ne idugu belirsiz di yine bitivercek sandim. bugun 3. Günüm şimdi yeni baslamis gibi bu kez de siyah a yakin bi renkte.ben de anlamadimKizlar bende bugun oldum sanki! 74.gunumuz ama adet baslangici gibi devami gelmedi iki gundur cok stresliyim canim sıkkın ondan mi oldu acaba
Hava yaptığını kapatıp yüzü arka koltuğa bakacak şekilde öne oturmadım da sıkıntı yokmuş. Biz geziyoruz kizimla bazen ama istanbukdasin sen sanırım orda cesaret edemezdim heraldeCanım arka koltuğa mı oturtuosun ana kucağını. Ben yanıma ön koltuğa koysam mı diye düşündüm ama hiç sağlıklı değilçıkamadım bi türlü. Şeytanın bacağını bi kere kırsam devamı gelicek ama cesaretedemiyorum :)
ay anlamadım hiç sabah bi geldi biraz sonra tüm gün hiç bişey uoksizinde öyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?