• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben hangisini alım ilk bir aydır nurse Harvey verdim değiştirmek istiyorum
Canim ikisi de farkli seyler.biogaia bakteri bagirsak florasi icin.sab simplex isd gazi kucuk parcalara ayiriyo mus. Ben de bicbiri ise yaramiyo o ayri.sadece masajla care buldum.yani ayni anda ikisi de kullanilabilir.nurse harveys ise bitkisel yag.ucu de farkli

Canim ikisi de farkli seyler.biogaia bakteri bagirsak florasi icin.sab simplex isd gazi kucuk parcalara ayiriyo mus. Ben de bicbiri ise yaramiyo o ayri.sadece masajla care buldum.yani ayni anda ikisi de kullanilabilir.nurse harveys ise bitkisel yag.ucu de farkli
Oğlum nurseye alıştı artık fayda etmiyor kaç gecedir uyanıyor ağlıyor uykusunda bile rahat yok canım gece bende acı elma yağı sürüp bez utuleyip karnına koyuyorum sarıyorum o fayda ediyor susuyor ağlamaya başlayınca çok ağlıyor moraracak gibi oluyor inşallah şu zamanları çabucak gecer rahatlar bebislerimiZ

Oğlum nurseye alıştı artık fayda etmiyor kaç gecedir uyanıyor ağlıyor uykusunda bile rahat yok canım gece bende acı elma yağı sürüp bez utuleyip karnına koyuyorum sarıyorum o fayda ediyor susuyor ağlamaya başlayınca çok ağlıyor moraracak gibi oluyor inşallah şu zamanları çabucak gecer rahatlar bebislerimiZ
Canim bizim ilk aylarimiz oyleydi hatta biz aglamaktan fitik olduk.sana tavsiyem gaz masajini gunde 5_6KERE YAP HIC bi ilac onun yerini tutmuyo tecrubeyle sabit

ne biliyim ya korktum bi an çok erken gibi geldi bana da ondan telaşlandım
Canim hic telaslanma.evet duzenli emziren anneler hemen adet gormeyebiliyomus ama bazisi hemen duzene giriyomus.annem ablam duzenli olmuslar dogumdan sonra.benm bebegim 3 aylik olucak insallah ayin 30unda.ve ben tam 28 gun sonra 2. Adetimi gordum su anda.bebegime sadece anne sutu veriyorum eksilme fala nda yok çok sukur hic merak etme..boyle olmasina sevindim en azindan yumurtlama gunlerimi bilir daha dikkat li olurum.cunku adet gormesen de yumurtaliklar calisiyomus yani hamile kalmak mumkun adet gorulmesw bile emzirirken

Ben hangisini alım ilk bir aydır nurse Harvey verdim değiştirmek istiyorum
Cnm sap simplx iyidi ilk zamnalr pit pit gaz cikryrdu berat ama son zamanlrda cikrtmyrdu bende bugun aldm bio gaia yi memnun cok arkds var. Hem bio gunde bir defa 5 dmla kullanlrken sap simplex gunde 3 defa 10 damla idi yani fazla ilacti o yuzdn ins. Bu ise yarar.

Cnm sap simplx iyidi ilk zamnalr pit pit gaz cikryrdu berat ama son zamanlrda cikrtmyrdu bende bugun aldm bio gaia yi memnun cok arkds var. Hem bio gunde bir defa 5 dmla kullanlrken sap simplex gunde 3 defa 10 damla idi yani fazla ilacti o yuzdn ins. Bu ise yarar.
İnşallah canım bu günlerde geçer gider 2 buçuk ay nasıl geçti anlamadım bugün 80 günlük olduk Allahını izniyke

Esim alamazsa beceripte artik gene bn.alayim cnm.bi kere alcaz sonucta

Canım ben de geçen hafta çok araştırdım. Beurer ft90 aldım alından temassız ölçüyor ve beurer medikal bi marka. Tansiyon aleti ateş ölçer falan üretiyormuş sadece. yorumlar çok iyiydi ben de çok memnunum. Üst üste ölçümlerde aynı sonucu veriyor. Mediamarktten 189a aldım ben.

Back