- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.321
Sagol cnm uyutamiyorum sabh beri .canm ya allah yardimcinz olsn insallah bian once biter bu gaz sorunlari
Ins.canim ya kndi uykummus duzenimmis zaten gectim tek.uyusun yeter.gozleri kipkirmizi bakalimYa bence bu aralar her bebeğe kolik deniyor bazı doktorlar da işin kolayına kaçıyor gibi geliyor bana ben kendi bebegim icin inanmiyorum kolik olduguna gece kakası var ıkınıyor doğal geliyor bana ya da belki ben inanmak istemiyorumdur:)
o kaka yüzünden ben hayalet gibi geziyorum evde o ayrı
yarın mutlaka yazarım doktorun söyleyeceklerini
inşallah nurse harveys iyi gelir bebeğine de biraz rahatlar yavrucak
Ins.canim ya kndi uykummus duzenimmis zaten gectim tek.uyusun yeter.gozleri kipkirmizi bakalim
canım sabsimplex işe yaramadı mı ben de onu deniyim diyodum. nurse harveysî ben de kullandım işe yaradı ama tamamen geçirmedi ardımcı oldu sadece. şimdi zincoyu kullanıyorum hiç eyki etmiyoHer ilaç bebekten bebege değişiyormuş ben ilk doğdugunda sabsimplex kullandım doktor nurse harveyi önerdi onla devam ettim faydasını gördüm eczaneden direk alabilirsin
doktor yazmıyo canım zaten devlet ödemiyo ücretiniDirek eczaneden alsammi doktora yazdrsammi bilemedim.gece uykumuz yok nerdeyse gunduzde cok.az
Aldim cnm icirdim bi tatli kasigi uaziyodu ama dogru yaptim.sanirim.cikan bi gaz yok.daha :) ins.rahatlr bakalim.komsumuz kimyonu sicak suda bekletmis onun suyunu icirmis hic gazi olmamis bebeklerinin .bnde iciyorum ama fayda goremedimdoktor yazmıyo canım zaten devlet ödemiyo ücretini
Aldim cnm.gundz gazi yapiyozda gece skntimiz var ins.iyi gelir.valla bizimkiler kiziyo ama artuk gece bn ugrasiyim.onlr fosur fosur uyuyor
canım sabsimplex işe yaramadı mı ben de onu deniyim diyodum. nurse harveysî ben de kullandım işe yaradı ama tamamen geçirmedi ardımcı oldu sadece. şimdi zincoyu kullanıyorum hiç eyki etmiyo
Ins.canim.bn emzirdim bi tatli kasigi yaziyodu oyle verdim.peki canim bu surubu verince gazini cikariyomu yoksa rahtlatiyomuİnş bir an önce biter 8 saatte bir vermiştim ben emzirmeden önce
Bn emzik vermiyorym bi saatte emmk istiyo bn doymuyo diye emziriyorum surekli.emzik kullninca acaba doydu hissi olurmu diye veremedim ilk verdim almadi bnde zorlmdim aslinda gece versem belki raht ederBen ilk 50 gun felan düzenli kullandım nurse harveyi şimdi bıraktım sab simlex almıştım 6 gunlukken sonra 15inci gun kontrolünde doktor sab simlex her bebege yaramayabilir demişti. Bi arkadaşımınkine sab s. Çok iyi gelmişti bu gaz olayı nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama ben ilaçlarla değildi duzenli emzirme ve emzikle yendiğimi düşünüyorum 1aylık kontrolünde doktor dahada artabilir bundan sonra dedi ama öyle olmadı
2-2.5 saatten önce emzirmiyorum her emzirmeden sonra gazını çıkartıp hareketler yapıyoruz oyunlar konuşmalar vs. 1 saat sonunda uykusu geliyo ve emmek istiyo ağlıyor o zaman emzik veriyorum gögsüme yaslayıp emerek uyuyır böyle bir duzen kurdyk
Biraz uzun oldu ama duzenli hayat geçirdigaz sorunumuzu ben böyle düşünüyorum
ya canım benimki 1 saat ancak dayanıyo emmeden ortalığı yıkıyo sora. emziği çok vermek istemiyodum gazı artırıyo diye.bi de enin dediğin gibi deniyim 2 saatten önce ağladığında emzik veriyim. ben de masaj yapmaya çalışıyorum işe de yarıyor.1 şişe kullandım nurse harveysi çok işe yaradı diyemiyorum. zinco kullanıyorum hi işe yaramadı diyebiliyorum:) senin emziğin markası ne? beimki avent. acaba gaz yapmayan emzik var mıkiBen ilk 50 gun felan düzenli kullandım nurse harveyi şimdi bıraktım sab simlex almıştım 6 gunlukken sonra 15inci gun kontrolünde doktor sab simlex her bebege yaramayabilir demişti. Bi arkadaşımınkine sab s. Çok iyi gelmişti bu gaz olayı nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama ben ilaçlarla değildi duzenli emzirme ve emzikle yendiğimi düşünüyorum 1aylık kontrolünde doktor dahada artabilir bundan sonra dedi ama öyle olmadı
2-2.5 saatten önce emzirmiyorum her emzirmeden sonra gazını çıkartıp hareketler yapıyoruz oyunlar konuşmalar vs. 1 saat sonunda uykusu geliyo ve emmek istiyo ağlıyor o zaman emzik veriyorum gögsüme yaslayıp emerek uyuyır böyle bir duzen kurdyk
Biraz uzun oldu ama duzenli hayat geçirdigaz sorunumuzu ben böyle düşünüyorum
aynen benimki canım.bence ver bak benimki 2 ayını doldurdu gazı bitmediBn emzik vermiyorym bi saatte emmk istiyo bn doymuyo diye emziriyorum surekli.emzik kullninca acaba doydu hissi olurmu diye veremedim ilk verdim almadi bnde zorlmdim aslinda gece versem belki raht eder
canım benim doktorum 6 saatte bir 2 çay kaşığı verdirdi.benimki direk gaz çıkarmadı ama gün içinde çıkardı.raatlattı biraz ama kesmediIns.canim.bn emzirdim bi tatli kasigi yaziyodu oyle verdim.peki canim bu surubu verince gazini cikariyomu yoksa rahtlatiyomu
Ins.canim.bn emzirdim bi tatli kasigi yaziyodu oyle verdim.peki canim bu surubu verince gazini cikariyomu yoksa rahtlatiyomu
canım sen kullanıyo musun probiyotik ? bi de bebişin kaç günlük?şu gaz olayını çözmek için denemediğim kalmadıİçinde bitkiler varya sanırım gaz çıkarmaya yardımcı oluyor bide eczanelerde probiyotik satılıyor onlardan alıp içebilirsin sütünden geçer bagırsakları güçlenir bebişinin
Bnmki iki cay kasigi gbi olmus o zmn.bugun daha vermiyeyim.doktrada sorarim gene.emzik isinide dusunuyorum artij simdi bn annemin.yanindayim ewe gidince kimse olmick alisir belki uyur oylecanım benim doktorum 6 saatte bir 2 çay kaşığı verdirdi.benimki direk gaz çıkarmadı ama gün içinde çıkardı.raatlattı biraz ama kesmedi
canım bi de aklında olsun düzenli kullanman laxımBnmki iki cay kasigi gbi olmus o zmn.bugun daha vermiyeyim.doktrada sorarim gene.emzik isinide dusunuyorum artij simdi bn annemin.yanindayim ewe gidince kimse olmick alisir belki uyur oyle
ya canım benimki 1 saat ancak dayanıyo emmeden ortalığı yıkıyo sora. emziği çok vermek istemiyodum gazı artırıyo diye.bi de enin dediğin gibi deniyim 2 saatten önce ağladığında emzik veriyim. ben de masaj yapmaya çalışıyorum işe de yarıyor.1 şişe kullandım nurse harveysi çok işe yaradı diyemiyorum. zinco kullanıyorum hi işe yaramadı diyebiliyorum:) senin emziğin markası ne? beimki avent. acaba gaz yapmayan emzik var mıki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?