• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bnde nurse harvey aldim.iyi dediker deneyeyim.bakim.cnm.nasil gecicek gecemiz.hos bnm.koz hala uyanik arada bi 3 saatvuyudu o kdr uyuyor knfini uysndiriyor .sutumde azaldi :KK43: emiyo doymuyo
tamam canm kullaninca haber verir misin ? sutunun cogalmasi icin kuru incir ve bol su ic o zaman cogalr benimde baslarda sutum yoktu komsumz soyledi denedm ve gercektn ise yaradi dene istersen incir gercektn ise yariyo

kizlar iyi aksamlar.hurma nasil bir mucizeymis sutumu nasilda arttirdi bir gecede hatta kanallarim tikandi neyseki sicak suyla hall ettik .denemeyenler denesin

Canım sen neden bozuyorsun morelini bu tüm bebeklerde olur aniden gaz sancısı saplanıyor irkiliyorlar kol bacak kafa benimkisi bazan çığlık bile atıyor öyle kafanı bulandırma epilepsi filan yeğenlerinde böyleydi
evet canim gaz sancisindanda ola biliyormus insallah oyledir kafayi yemek uzereyim vallahi

tamam canm kullaninca haber verir misin ? sutunun cogalmasi icin kuru incir ve bol su ic o zaman cogalr benimde baslarda sutum yoktu komsumz soyledi denedm ve gercektn ise yaradi dene istersen incir gercektn ise yariyo
Simdi yedim cnm annem yaoti bide maltana aldim icecemde helalmiki bilmiuom.tmm cnm soylerim

Canım sen yazdın mı bilmiyorum ama senin doğum nasıl oldu normal doğum çok istiyordun yapabildin mi

Evet çok istiyordum bir türlü sancım başlamadı yapmadıgım şey kalmamıştı burayada yazıyordum zaten

Doktor suniyle başlattı son 2 gun kendi sancım hafif başlamıştı sunide bağlandıktan sonra bebeğin kalp atışları çok düştü acil sezeryana aldılar 3 tur kordon varmış
Doktor eşime ben bu kadar uzun kordon görmedim demiş boynuna bacagına heryerine dolanmış
Kısmet böyleymiş çok istemiştim ağlaya ağlaya gittim sezeryana

Simdi yedim cnm annem yaoti bide maltana aldim icecemde helalmiki bilmiuom.tmm cnm soylerim
bir iki kere yiyip birakma.ama paket halinde satiliyo kiloluk yani burda oyle sizin orayi bilmiyorum ama sen 1 kilo al bir hafta ye yedikce su icesin gelir zaten tatli oldugundan. insallah cogalir guzel haberlerini bekliyorum canin

Bnm.azaldi sanki bugun ya yedim ams kiz surekli emiyo mememde durmuyo simdide agliyo itiyo gazdanmi sutmu yetmiyo bilemedim ya
benim kuzum gazi oldugunda agliyo canim itiyo memeyi.sutun yetmuyor olsblir canim ben mama takviyesi yapiyorum 1-2 kez gunde.. aslinda sutum iiyi ama doymuyir gibi

Ben
Evet çok istiyordum bir türlü sancım başlamadı yapmadıgım şey kalmamıştı burayada yazıyordum zaten

Doktor suniyle başlattı son 2 gun kendi sancım hafif başlamıştı sunide bağlandıktan sonra bebeğin kalp atışları çok düştü acil sezeryana aldılar 3 tur kordon varmış
Doktor eşime ben bu kadar uzun kordon görmedim demiş boynuna bacagına heryerine dolanmış
Kısmet böyleymiş çok istemiştim ağlaya ağlaya gittim sezeryana
ben kaçırmışım o zaman sorucam sorucam hep araya birşeyler girdi . Sen elinden gelenin fazlasını yaptın kısmet böyleymiş belki normal doğum olsaydın o kordonlar çok sorun yaratıcaktı gercekten herşeyde var bir hayır . Ben hep normal doğumdan korktum kendi isteğimle Sezeryan oldum hatta doktoruma diyordum siz hani deseniz Seda sen şu sebepten dolayı normal doğum yapamazsın benimde Vicdanım rahat etse o da gülüyordu hiçbir engel yok diyordu . Sonra doğumda Sezeryan olmasına rağmen üsten çok bastırdılar derin derin nefes almamı istediler kaslarım çok kuvvetliymiş o yüzden zor çıkardılar . Doğumdan önce bana en fazla 3400 3500 doğar demişti 4020 Doğdu şok olduk tabi neyse doğumdan sonra geldi odaya Seda iyi ki normal doğum yapmamışız dedi artık için rahat etsin demek ki bunca zaman boşyere korkmamışım hep hayırlısı için dua etmiştim

Ben

ben kaçırmışım o zaman sorucam sorucam hep araya birşeyler girdi . Sen elinden gelenin fazlasını yaptın kısmet böyleymiş belki normal doğum olsaydın o kordonlar çok sorun yaratıcaktı gercekten herşeyde var bir hayır . Ben hep normal doğumdan korktum kendi isteğimle Sezeryan oldum hatta doktoruma diyordum siz hani deseniz Seda sen şu sebepten dolayı normal doğum yapamazsın benimde Vicdanım rahat etse o da gülüyordu hiçbir engel yok diyordu . Sonra doğumda Sezeryan olmasına rağmen üsten çok bastırdılar derin derin nefes almamı istediler kaslarım çok kuvvetliymiş o yüzden zor çıkardılar . Doğumdan önce bana en fazla 3400 3500 doğar demişti 4020 Doğdu şok olduk tabi neyse doğumdan sonra geldi odaya Seda iyi ki normal doğum yapmamışız dedi artık için rahat etsin demek ki bunca zaman boşyere korkmamışım hep hayırlısı için dua etmiştim

Öyle her işte var bir hayır şükürler olsun sağlıklı bi şekilde kurtulduk bebeklerimizde iyi kısmet böyleymiş
O kadar spor yaptım doğumdan önce şimdi eski halindeyim bi o faydası o oldu:KK49:

Bnm.azaldi sanki bugun ya yedim ams kiz surekli emiyo mememde durmuyo simdide agliyo itiyo gazdanmi sutmu yetmiyo bilemedim ya

Canim benimki de gazi oldugu zaman memeyi itiyor agliyor kivraniyor boyle yaptiginda eskiden agzina memeyi koyup tutturmaya calisiyordum artik agladiginda once kaldiriyorum biraz gaz cikartmaya clisiyorum sirtina pit pit eger sakin durabiliyorsa karin masaji sonra tekrar memeye indiriyorim yine kivranirsa memenin onunde ama memeyi agzina sokmadan bekletiyorum o gonlu oluncakendisi aliyor en cok bir dakika sonra
sutum mu azaldi diye dusunme sutum cok bol diye dusun zaten sutunun bebegine yetip yetmedigi kilo alisindan belli olur benegin aglamasindan degil

Kizlar merhaba..masallah diyeyim oglum 2-3 gecedir gece uykisuna 23:00 gibi yatiyo sabah 4 gibi uyaniyo...ben arada uyanip onu uyandirmiyorum.acikinca uyanir diye dusunuyorum.uyuyan bebegi rahatsiz etmek istemiyorum.gecenlerde arkadaslara gittik.onlarin bebeği 3 hafta buyuk.3 saate 1 alarm kurup besliyolarmis gerci sirf mama ile besleniyo onlarin bebegi.ama kiz kan şekeri duser fln diyop kafami karistirdi.benim bildigim o olay ilk haftalar önemli..oyle degil mi hala riskli mi sizce?bi de bebek cok uyuyunca gece sut fazla geliyo galiba memeler çatlamış:KK43:.oysaki hamilelikte hic çatlak olmamistii.gece bebek uyanmasa da sagman lazim diyceksiniz ama ona da kim kalkicak sagma makinasini da almadim gerek duymadigimdan

Arkadaslar islak memdil olarak ne kullaniuorsiniz? Bem simdilik pamuk ve su kullaniyorim ama unibaby'nin yenidogan islak memdilinden almistim bir koli yakinda ona gecerim diye dusunuyordum ama bigin tesadufen bir tane cekip kendi yuzumu sildim yuzim yandi, cok uzuldum bebikimin yumusacik poposuni boyle yakarsa guya en dogali diye secerek aldim
Var mi oneriniz dogal alkol paraben parfuum vs icermeyen?

benim kuzum gazi oldugunda agliyo canim itiyo memeyi.sutun yetmuyor olsblir canim ben mama takviyesi yapiyorum 1-2 kez gunde.. aslinda sutum iiyi ama doymuyir gibi
Bnmkide ac gbi 4 saat uyumuyo saat basi emiyo.nurse harvey den aldim icirdim kv aradi esim mesaj atyi yanlis ilac fln alirmidim hic guvnmiyolrmis .simdi kixim.kivraniyo bni sucluyo esim.surup.nue vermisim damla seklinde kullnmis birisi fkn filan .biktim bitseydi gaz sancisi

Cnm.bn.yikiyorum.iskak.mendilleri silmeden.once .oyle iyi oluyor
Arkadaslar islak memdil olarak ne kullaniuorsiniz? Bem simdilik pamuk ve su kullaniyorim ama unibaby'nin yenidogan islak memdilinden almistim bir koli yakinda ona gecerim diye dusunuyordum ama bigin tesadufen bir tane cekip kendi yuzumu sildim yuzim yandi, cok uzuldum bebikimin yumusacik poposuni boyle yakarsa guya en dogali diye secerek aldim
Var mi oneriniz dogal alkol paraben parfuum vs icermeyen?

Kızlar iki ay aşısıdamı yaptıranlar sonrasında neler yaşarsınız biz bügün iki ay aşısıdamı yaptırdı ama pek bi huysuzlaştı henüz ateşi yok inşallah çıkmaz

Canim benimki de gazi oldugu zaman memeyi itiyor agliyor kivraniyor boyle yaptiginda eskiden agzina memeyi koyup tutturmaya calisiyordum artik agladiginda once kaldiriyorum biraz gaz cikartmaya clisiyorum sirtina pit pit eger sakin durabiliyorsa karin masaji sonra tekrar memeye indiriyorim yine kivranirsa memenin onunde ama memeyi agzina sokmadan bekletiyorum o gonlu oluncakendisi aliyor en cok bir dakika sonra
sutum mu azaldi diye dusunme sutum cok bol diye dusun zaten sutunun bebegine yetip yetmedigi kilo alisindan belli olur benegin aglamasindan degil
Ins.gecerde bu gunler rahtlr kuzum cok.rahtsz bide kv esim.laf soyluyolr.biktim..

Back