• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bende cok evhamliyim canim :KK43: bana neoluyorsa olsun ama bebegime bisey olmasin.benim kizim 3 gunlukken sarilik gecirdi fototerapide gozluyunu cikarmis birkac sanileyine delirmisdim resmen ya gozlerinde hasar olusduysa diye neyseki biseyi yokmus iyiymis
Cnm o ayak isi bnmkonde de var bn.gazdandir diye dusunmustum emerkn yapiyo ozellikle.bnki gazman gbi oldugundan aklima hep o geliyodu.bn bi markete gittim.geldim ciglik atio uyanmis bi anda aklim cikti.sanada bisey olmasin bebeginede canim Allah saglik versin hepimize.

Slm kızlar biz bugün ikinci ay asimızı olduk çok huzursuz yavrum canı çok yandı hemşire de beklemeden uç asiyida üst üste yaptı sesi kesildi kizardi cok korktum yaw bide doğumdan sonra adet olan var mi normal mi

ben 2sini bi seferde koldan olanı diğer hafta yaptırttım daha îyi oldu. bi de rotacirüs aşısını hangisini önerdi doktorunuz 2 dozluk mu 3 dozluk olandan mı? karar veremedim

Bizde bugün üçünü birlikte olduk rota asisinin iki dozunu önerdi doktorumuz 3-5. aylarda yapiyoruz dedi artik diger ayda onu yaptiracagiz

Amin cnm teşekkürler:) evet zaten toparlanana kadar kalıcak yoksa dediğim gibi acillik olmuştum:) senin içinde iyi olmuş,çünkü tekte olsa ikizde olsa deneyimli biri mutlaka lazım en azından alışana kadar,seninki kız mı erkek mi cnm ismi ne?
Aynen canm.benimki kız,ismi zeynep nehir ☺

Kizlar asiya gidecez birazdan simdiden yuregim parcalaniyor bir gunde 3 asi olur mu ya nasil dayanacak yavrum off cok korkuyorum :KK43:
Aynen canım 3 asi birden.biximde bgn du asimiz içim parçalandı resmen tutamadım ben eşim tuttuateşi oldu biraz hala da beklemedeyiz korkuyoruz valla

ben 2sini bi seferde koldan olanı diğer hafta yaptırttım daha îyi oldu. bi de rotacirüs aşısını hangisini önerdi doktorunuz 2 dozluk mu 3 dozluk olandan mı? karar veremedim
Bizim doktor iki dozluk olanı önerdi canm.ya 2-4 yada 3-6 aylarda olurmuş. Bende bgn 3 asi birden yaptırınca onu 3-6 olsun dedim

Bakalim canm büyük ihtimal bende değiştiricem primayi
Bu bez işini bizde düşünüyoruz,başından beri prima kullanıyoruz bi ara huggies getirdiler denedik oda iyiydi ama özellikle 2 numaraya nasıl geçicez bilmiyoruz zaten yenidoğan kullanıyoruz 2-5 kilo diyor,2 numaranın 3-6 2 numaraya geçince sızdırma yapıyor diye duyduk bakalım nolucak,bende huggies'i sevdim ama onunda 2 numarası nasıl olur bilemedim

Aynen canım 3 asi birden.biximde bgn du asimiz içim parçalandı resmen tutamadım ben eşim tuttuateşi oldu biraz hala da beklemedeyiz korkuyoruz valla
37.0 olctum saat 12 de uyuduk saat 2 de 36.7 ydi suan saat dort 37.1 e cikmis vermedim daha calpol bi asidan hemen sonra vermistim yavruma cok cani yandi hem agtisini da kessin diye beklemdeyiz.sizde durum ne

kizlar bebeklerinize gazlarini yapabilmesi icin ne yaptiniz. benim bebegim 3 gundur gazini yaparken cok zorlaniyo yapamiyo bile cogu zaman uykudayken ayaklarinib karnina cekiyo aglayark uyaniyo zinco diye gaz ilaci var veriyorum ama ise yaramiyo yardim edin ya yavrmun cani cok yaniyo :(

Bu bez işini bizde düşünüyoruz,başından beri prima kullanıyoruz bi ara huggies getirdiler denedik oda iyiydi ama özellikle 2 numaraya nasıl geçicez bilmiyoruz zaten yenidoğan kullanıyoruz 2-5 kilo diyor,2 numaranın 3-6 2 numaraya geçince sızdırma yapıyor diye duyduk bakalım nolucak,bende huggies'i sevdim ama onunda 2 numarası nasıl olur bilemedim

Ben primanın 3 numarasını kullanıyorum bazen akşam 9 dan sabah 6 ya kadar kalıyor bezi çişle doluyor hiç sızdırma olmadı bugune kadar

Kizlar gunydin..bna gaz ilaci onerir misiniz gerckten etkili olck .saglik ocagina yazdrmm gerekiyor mu direk eczaneden.alsam.olur mu

kizlar bebeklerinize gazlarini yapabilmesi icin ne yaptiniz. benim bebegim 3 gundur gazini yaparken cok zorlaniyo yapamiyo bile cogu zaman uykudayken ayaklarinib karnina cekiyo aglayark uyaniyo zinco diye gaz ilaci var veriyorum ama ise yaramiyo yardim edin ya yavrmun cani cok yaniyo :KK43:
Geceden.beri hergun bununla savas veriyorum cnm.yoruldum bnde yik rezene icir aci elma yagi sur fkn yok fayda etmedi hic biri

Kizlar gunydin..bna gaz ilaci onerir misiniz gerckten etkili olck .saglik ocagina yazdrmm gerekiyor mu direk eczaneden.alsam.olur mu

Her ilaç bebekten bebege değişiyormuş ben ilk doğdugunda sabsimplex kullandım doktor nurse harveyi önerdi onla devam ettim faydasını gördüm eczaneden direk alabilirsin

kizlar bebeklerinize gazlarini yapabilmesi icin ne yaptiniz. benim bebegim 3 gundur gazini yaparken cok zorlaniyo yapamiyo bile cogu zaman uykudayken ayaklarinib karnina cekiyo aglayark uyaniyo zinco diye gaz ilaci var veriyorum ama ise yaramiyo yardim edin ya yavrmun cani cok yaniyo :KK43:
Zincoyu nasıl kullanıyorsun peki cnm?

Back