2015 Temmuz Anneleri

Chicco nun emziği hatta avent de alıcam yedek olsun diye emzik gaz yapıyormu bilmiyorum ki hiç emdikçe rahatladıgını düşünüyorum ben bide 2 saatten önce emzirince kusuyor benimki fazla geliyor
Canım sen yazdın mı bilmiyorum ama senin doğum nasıl oldu normal doğum çok istiyordun yapabildin mi

Slm canm maşallah oglusuma büyümüş valla.gerci bizde 2 aylık olduk.gaziydi atesiydi uğraşıyoruz kizimla.bende takip ediyorum faceden. Buraya çok sık giremiyorum orada daha kolay oluyo.hatta ben dedim bizim buradaki arkadaslarla facede grup yapalım kimseden ses cikmadi☺

Bunu deneyebilirsin cnm,birde kimyonlu su

maşallah sizede cnmm..gazlar 3-4 aydan sonra geçiyor zaten az kaldı:))bana da programı oldugu ıcın face cok rahat oluyor,buraya şifre gir sıkıntılı oluyor telefondan tabletten..yınede bi gözümüz burda tabi ama ani cevaplar ıcın rahat oldu orası..çok da düzeyli herkes yoksa kalmazdım..

adaşım ayrı düştük yavv....nasılsınnn..kuzun nasıl...bizde premium care 3 numara kullanıyoruz..şu an 73 günlük ve 6500 gr oldu..2 numara ufak gelıyordu..kakası sırtından cıkmaya baslamıstı:)))))))))))

deneyeyim bari uyanikken kesinlikle olmuyor uykuya dalarken oluyo o da her zaman deyil
Canım sen neden bozuyorsun morelini bu tüm bebeklerde olur aniden gaz sancısı saplanıyor irkiliyorlar kol bacak kafa benimkisi bazan çığlık bile atıyor öyle kafanı bulandırma epilepsi filan yeğenlerinde böyleydi

Kızlar benimkisinde hep tükürür , bu metrelik herşryden korkmayın inanın yeğenlerinde de bunlar hep vardı hepsi gayet sağlıklı delikanlı genç kız oldular, hareketleri tepkileri gayet normal put gibi duracak değiller ya,benimkisi bazan bir gözü tam kapalı bir gözü yarı açık uyuyor hiç takmıyorumyatsında

Kizlarrr ya iki gundur oglum acken de tokken de ellerini emiyor bnde doymuyor mu diye dusunuyorum meme teklif ediyorum bazen aliyo bazense hic almiyo sizinkiler de ellerini emiyor mu?
Olmaz mı canım oral döneme geçiyorlar, önce ellerini hissedecekler sonra o eşler ile herşeyi hop ağza, çok erken bile başlamış süper Sevin buna motor becerisi çok iyi maşallah

:)))) gerçekten ayrı düştük önceden boştuk tabi şimdi kafamızı kaşıyacak vaktimiz yok . Iyiyiz çok şükür bizde 66 günlük olduk iğnemiz yapıldı Yarını iple çekiyorum kızımı yıkıyacağım . Bizde 5800 olmuşuz başta çok kilo kaybettik kızım doğduğunda 4020 doğmuştu bir aylıkken 4400 dü . Bizimde hep Sağdan soldan çıkıyordu aslında şimdi bile çıkıyor ama bezin bir suçu yok kızım kakasını 3 4 günde bir toptan yaptığı için bez dolup taşıyor :)

Sen nasılsın işe başlamışsın zor oluyor di mi .özlüyorsun ayaZı bazen bende diyorum çalısmaya devam etsem mi sonra aman neyse diyorum kızıma kendim bakayım

Ama ayaz değil di doğru ya ben karıştırdım Ali emir miydi :) anam kablolarım yandı

kizlar bebek bezlerinin arka bel kiaimlari hep mi lastiksiz ya bugun hastanede emzirirken kakasini yapti oglum hep sirtina cikti bu bezi ilk defa bu kadar istemedim yani diger bezler nasil ya kullandigim bez prima hangi bezi kullandiginizi ve memnun olup olmadiginizi soyler misinz

Canım çok haklısın kendi kendime kuruntu yapıyorum ve mutlaka kafaya takıcak bişey buluyorum. Tam tükürük normal tamam derken arada bi göz kırptığını farkettim tek göz olunca bu sefer de ona telaş yaptım. Bir de buraya sordum. Sadece bi arkadaş benim bebeğimde de oluyor yazmış. Ben iyice bi panik :)) bugün doktora sordum olabilir dedi. Sanırım zamanla alışıcaz :))

Canim gec girdim anca okudum yazdigini dun esim nobetten cikmisti saat 8 de uyudu gece ben basini bekledim oglumun valla en cok 37.2 ye kadar cikti ates sadece doktordan gelince calpolu verdim gece de masallah cok rahat uyudu ben cok strest yapiyordum Allah yardim etti valla simdi de atesi 36.7 o civarlarda takipteyim tabiki

Cok sukur biraz daha iyiyim ama hala var agri emdigi icin csbuk iyilesemiyor

bugn doktora götürmüştüm pipisinin ucu kapandigi icin gaz ilaci verdi sam simplexdendaha etkiliymis 2 eczaneye sordum ikiside ayni seyi soyledi bende onu aldim ismini verebilirim istersen
Bnde nurse harvey aldim.iyi dediker deneyeyim.bakim.cnm.nasil gecicek gecemiz.hos bnm.koz hala uyanik arada bi 3 saatvuyudu o kdr uyuyor knfini uysndiriyor .sutumde azaldi emiyo doymuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…