- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.341
Canım sen yazdın mı bilmiyorum ama senin doğum nasıl oldu normal doğum çok istiyordun yapabildin miChicco nun emziği hatta avent de alıcam yedek olsun diye emzik gaz yapıyormu bilmiyorum ki hiç emdikçe rahatladıgını düşünüyorum ben bide 2 saatten önce emzirince kusuyor benimki fazla geliyor
Aaa ciddimisin ya?aynen şaka gibiAy bugün de sağlık ocağına hırsız girmişşaka gibi ya bu aşıyı yaptıramıyoruz bi türlü
Slm canm maşallah oglusuma büyümüş valla.gerci bizde 2 aylık olduk.gaziydi atesiydi uğraşıyoruz kizimla.bende takip ediyorum faceden. Buraya çok sık giremiyorum orada daha kolay oluyo.hatta ben dedim bizim buradaki arkadaslarla facede grup yapalım kimseden ses cikmadi☺kızlarrrrr selammm,hepinizii ve güzel bebişlerinizi öpüyorumm öncelikleee..Ben işe başladıgım için evle iş arasında mekik dokuyorum ve buraya girmeye hiç fırsatım olmuyor..facebookda 2015 haziran temmuz anneleri var,orayı sık takip ediyorum..face e ulasmak kolay oluyor,her derdinizede anında cevap geliyor,sizede öneriyorum,genel olarak hep aynı sorunlar paylaşılıyor ve fayda saglıyorsunuz...Biz oğlumla çoook iyiyizzz,75 günlük olduk..ufak ufak tatillerde basladık..Maşallah oğlumda beni çok üzmüyor,yuvarlanıp gidiyoruz...Kendinize çok iyi bakınn,özledim hamilelikdeki günlerimizi:)
Seninki kaç aylık cnm 3 numara büyük olmuyo mu?Ben primanın 3 numarasını kullanıyorum bazen akşam 9 dan sabah 6 ya kadar kalıyor bezi çişle doluyor hiç sızdırma olmadı bugune kadar
Bunu deneyebilirsin cnm,birde kimyonlu sukizlar bebeklerinize gazlarini yapabilmesi icin ne yaptiniz. benim bebegim 3 gundur gazini yaparken cok zorlaniyo yapamiyo bile cogu zaman uykudayken ayaklarinib karnina cekiyo aglayark uyaniyo zinco diye gaz ilaci var veriyorum ama ise yaramiyo yardim edin ya yavrmun cani cok yaniyo
Slm canm maşallah oglusuma büyümüş valla.gerci bizde 2 aylık olduk.gaziydi atesiydi uğraşıyoruz kizimla.bende takip ediyorum faceden. Buraya çok sık giremiyorum orada daha kolay oluyo.hatta ben dedim bizim buradaki arkadaslarla facede grup yapalım kimseden ses cikmadi☺
Bu arada bende Prima care 3 numara kullanıyorum gayet memnunun yumuşak öyle Sert değil gece Altını değiştirmediğim için sabaha baya baya Çiş yapmış oluyor ama sızdırmıyorum . Numaralar yanlış olunca sızdırma yapıyor
Tmm cnm bugunluk bi denedim de.yari.dan.itibaren sabh aksam veririm.bnm.kizin uyanik oldugu zmn vermm.lazim.duzeni yokki.artik bakic dyrumlara. Sagol cnm.canım bi de aklında olsun düzenli kullanman laxım
Canım sen neden bozuyorsun morelini bu tüm bebeklerde olur aniden gaz sancısı saplanıyor irkiliyorlar kol bacak kafa benimkisi bazan çığlık bile atıyor öyle kafanı bulandırma epilepsi filan yeğenlerinde böyleydideneyeyim bari uyanikken kesinlikle olmuyor uykuya dalarken oluyo o da her zaman deyil
Kızlar benimkisinde hep tükürür , bu metrelik herşryden korkmayın inanın yeğenlerinde de bunlar hep vardı hepsi gayet sağlıklı delikanlı genç kız oldular, hareketleri tepkileri gayet normal put gibi duracak değiller ya,benimkisi bazan bir gözü tam kapalı bir gözü yarı açık uyuyor hiç takmıyorumyatsındaValla iyi diyelim iyi olalım canım :)) ben de senin gibi epilepsiyle ilgili bi makale okudum çok tedirgin oldum. Zaten ondan sonra her hareket bana batmaya başladı :) Göz kırpması sıçrama tükürük çıkarma belirtileriymiş. Benim kızım da hepsi var. Ama bebeklerin genelİnde var bunlar. Henüz hareketlerini kontrol edemedikleri için. Doktorum ilk gidişimde sese tepki veriyor mu sıçrıyor mu diye sormuştu hatta iyi bişeymiş sıçrama
Tükürüğü de forumda sormuştum. Bikaç arkadaşın daha bebeği yapıomuş rahatlamıştım :) göz kırpması da sanırım normal :))
Yine de 2. Ay kontrolünde doktorumuza sormayı düşünüyorum.
Olmaz mı canım oral döneme geçiyorlar, önce ellerini hissedecekler sonra o eşler ile herşeyi hop ağza, çok erken bile başlamış süper Sevin buna motor becerisi çok iyi maşallahKizlarrr ya iki gundur oglum acken de tokken de ellerini emiyor bnde doymuyor mu diye dusunuyorum meme teklif ediyorum bazen aliyo bazense hic almiyo sizinkiler de ellerini emiyor mu?
:)))) gerçekten ayrı düştük önceden boştuk tabi şimdi kafamızı kaşıyacak vaktimiz yok . Iyiyiz çok şükür bizde 66 günlük olduk iğnemiz yapıldı Yarını iple çekiyorum kızımı yıkıyacağım . Bizde 5800 olmuşuz başta çok kilo kaybettik kızım doğduğunda 4020 doğmuştu bir aylıkken 4400 dü . Bizimde hep Sağdan soldan çıkıyordu aslında şimdi bile çıkıyor ama bezin bir suçu yok kızım kakasını 3 4 günde bir toptan yaptığı için bez dolup taşıyor :)adaşım ayrı düştük yavv....nasılsınnn..kuzun nasıl...bizde premium care 3 numara kullanıyoruz..şu an 73 günlük ve 6500 gr oldu..2 numara ufak gelıyordu..kakası sırtından cıkmaya baslamıstı:)))))))))))
Ama ayaz değil di doğru ya ben karıştırdım Ali emir miydi :) anam kablolarım yandıadaşım ayrı düştük yavv....nasılsınnn..kuzun nasıl...bizde premium care 3 numara kullanıyoruz..şu an 73 günlük ve 6500 gr oldu..2 numara ufak gelıyordu..kakası sırtından cıkmaya baslamıstı:)))))))))))
bugn doktora götürmüştüm pipisinin ucu kapandigi icin gaz ilaci verdi sam simplexdendaha etkiliymis 2 eczaneye sordum ikiside ayni seyi soyledi bende onu aldim ismini verebilirim istersenSagol cnm uyutamiyorum sabh beri .
ayaklarni hep oyle yapiyorum ama yapinca daha cok bagiriyo agliyodu bugun bi ilac aldm onu denicem bakalm insallah ise yararBunu deneyebilirsin cnm,birde kimyonlu su
Kızlar benimkisinde hep tükürür , bu metrelik herşryden korkmayın inanın yeğenlerinde de bunlar hep vardı hepsi gayet sağlıklı delikanlı genç kız oldular, hareketleri tepkileri gayet normal put gibi duracak değiller ya,benimkisi bazan bir gözü tam kapalı bir gözü yarı açık uyuyor hiç takmıyorumyatsında
Canim gec girdim anca okudum yazdigini dun esim nobetten cikmisti saat 8 de uyudu gece ben basini bekledim oglumun valla en cok 37.2 ye kadar cikti ates sadece doktordan gelince calpolu verdim gece de masallah cok rahat uyudu ben cok strest yapiyordum Allah yardim etti valla simdi de atesi 36.7 o civarlarda takipteyim tabikiCanm bende asidan sonra verdim calpol.birde gece yatarken verdim çünkü ateşi çıkmıştı ve durmuyodu. Esimle saat 4 e kadar bekledik valla.sonra biraz uyudu.cok şükür şu anda iyi.insallah tekrar yükselmez. Seninki nasıl canm
Cok sukur biraz daha iyiyim ama hala var agri emdigi icin csbuk iyilesemiyorbebek makasıyla kesiyoruz biz, dediğin gibi hep içi kapkara oluyor onu da kesince ıslak mendille siliyorum temizleniyor
göğüs yaraların nasıl olsu canım? daha iyi misin?
nurse harvey alabilirsin eczaneden bizimkine de biraz iyi geliyor
Bnde nurse harvey aldim.iyi dediker deneyeyim.bakim.cnm.nasil gecicek gecemiz.hos bnm.koz hala uyanik arada bi 3 saatvuyudu o kdr uyuyor knfini uysndiriyor .sutumde azaldibugn doktora götürmüştüm pipisinin ucu kapandigi icin gaz ilaci verdi sam simplexdendaha etkiliymis 2 eczaneye sordum ikiside ayni seyi soyledi bende onu aldim ismini verebilirim istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?