- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #66.301
Bildiğim kadarıyla reçetesiz alınabiliyor sgk ödemiyor zatendirek eczaneden alabilir miyz bu ilaci yoksa yazdirmamiz mi gerekiyo ??
Canm bende asidan sonra verdim calpol.birde gece yatarken verdim çünkü ateşi çıkmıştı ve durmuyodu. Esimle saat 4 e kadar bekledik valla.sonra biraz uyudu.cok şükür şu anda iyi.insallah tekrar yükselmez. Seninki nasıl canm37.0 olctum saat 12 de uyuduk saat 2 de 36.7 ydi suan saat dort 37.1 e cikmis vermedim daha calpol bi asidan hemen sonra vermistim yavruma cok cani yandi hem agtisini da kessin diye beklemdeyiz.sizde durum ne
Canm bende prima kullanıyorum ama bana biraz sert geliyo ya,birde sızdıriyo o kadar da sık değiştiriyorum ama kucağıma aldığımda altında bir nemlilik oluyoBen primanın 3 numarasını kullanıyorum bazen akşam 9 dan sabah 6 ya kadar kalıyor bezi çişle doluyor hiç sızdırma olmadı bugune kadar
Offf canm bende senin gibi sürekli düşündüm durdum.bixde dün Yaptırdık asimizi biraz zor oluyo canm.biz gece hiç uyumadik diyebilirim başında nöbet tuttuk.atesine baktık sürekli, sende canm ateşine sık sık bak birden yükselebiliyo. Allah yardimcin olsunGünaydın herkese biz birazdan aşıya gitcez çok üzülüyorum nedensebelki de sorunsuz geçecek ama kaç gündür o kadar stres yaptım ki rüyamda aşıya gideceğimizi unutup gezmeye gidiyoduk anne olmak ne farklıymış ya
bebek makasıyla kesiyoruz biz, dediğin gibi hep içi kapkara oluyor onu da kesince ıslak mendille siliyorum temizleniyorKizlar tirnak kesmenin kolay bi yolu var mi?
Ben bi kere bebegimin parmaginin ucunu kanattim o zamandan beri tirnak kesmek iskenceye donustu
Tirnaklarin ici de kapkara sanirsin toprak oynuyor. Besmele ceke ceke bir seyler yapiyorum ama pek de iyi kesilmiyor
Iclerini de kurdanla temizliyorum.
göğüs yaraların nasıl olsu canım? daha iyi misin?Bilmiyorum bugun ay kontrolumuz vardi kilo alimi cok iyiydi masallah
nurse harvey alabilirsin eczaneden bizimkine de biraz iyi geliyorKizlar gunydin..bna gaz ilaci onerir misiniz gerckten etkili olck .saglik ocagina yazdrmm gerekiyor mu direk eczaneden.alsam.olur mu
Direk eczaneden alsammi doktora yazdrsammi bilemedim.gece uykumuz yok nerdeyse gunduzde cok.azHer ilaç bebekten bebege değişiyormuş ben ilk doğdugunda sabsimplex kullandım doktor nurse harveyi önerdi onla devam ettim faydasını gördüm eczaneden direk alabilirsin
Bnmkinin gece uykusu yok gbi bisey bi on gbi uyursa bir bucukta kalkiyor az bi daliyor iki bucukta basliyoz bu saat oldu uyumadigece uykusuz olmadm hic bebegimn gece uykulari cok guzeldi ama 3 gundur uykusuz kaliyorum ya napacagimi sasirdim valla
Gunduz kac saat uyuyor canim? Gundiz fazla uyuyor olabilir mi?Bnmkinin gece uykusu yok gbi bisey bi on gbi uyursa bir bucukta kalkiyor az bi daliyor iki bucukta basliyoz bu saat oldu uyumadi
Ay bugün de sağlık ocağına hırsız girmişOfff canm bende senin gibi sürekli düşündüm durdum.bixde dün Yaptırdık asimizi biraz zor oluyo canm.biz gece hiç uyumadik diyebilirim başında nöbet tuttuk.atesine baktık sürekli, sende canm ateşine sık sık bak birden yükselebiliyo. Allah yardimcin olsun
Cnm gece uyumadigi icin cok bu saatlerde uyuyor bide iki gbi uyuyor ama 2 saat en fazla iki bucuk saat yikiyorz fkn fayda etmiyor.bn doktra sormustum bu ikinmakrdan uyuyamiyor kizim.kolik agrilari dedi .ikiniyor karekete hareketleri gbi hareketler yapiyor snra oesi aglma oluyor emziriyirum memede agliyor.surekli emince bnde sut kalmiyor.aldim simdi nurse harvey mi ne ondan gece rahtlar belki.sorunca doktra burda yazarmisin.seninki ne dicek.cunku bnmkide asagi yukari o saatte uyaniyor bes alti saat uyutamiyorumGunduz kac saat uyuyor canim? Gundiz fazla uyuyor olabilir mi?
Gaz ilaci olarak ilk sabsimplex kullandik hic ise yaramadi sonra biogaia basladik daha iyi gibi gaz sorununu azaltti ama gece dort civari kaka ikinmasi yuzunden bir iki saat uyanik kaliyoruz agliyor mizmizlaniyor bunun bir cozumu var mi bilmiyorum gaz ilacindan da mucize beklememek lazim sanirim
Yarin doktor kontrolumuz var gece ikinmalarini soracagim
Bnmkinin gece uykusu yok gbi bisey bi on gbi uyursa bir bucukta kalkiyor az bi daliyor iki bucukta basliyoz bu saat oldu uyumadi
Ay bugün de sağlık ocağına hırsız girmişOfff canm bende senin gibi sürekli düşündüm durdum.bixde dün Yaptırdık asimizi biraz zor oluyo canm.biz gece hiç uyumadik diyebilirim başında nöbet tuttuk.atesine baktık sürekli, sende canm ateşine sık sık bak birden yükselebiliyo. Allah yardimcin olsun
direk eczaneden alabilir miyz bu ilaci yoksa yazdirmamiz mi gerekiyo ??
Aldim cnm.gundz gazi yapiyozda gece skntimiz var ins.iyi gelir.valla bizimkiler kiziyo ama artuk gece bn ugrasiyim.onlr fosur fosur uyuyorBayadır çekiyorsunuz sıkıntı bir an önce dene bence bişey kaybetmezsin belki iyi gelir
canm ya allah yardimcinz olsn insallah bian once biter bu gaz sorunlariBnmkinin gece uykusu yok gbi bisey bi on gbi uyursa bir bucukta kalkiyor az bi daliyor iki bucukta basliyoz bu saat oldu uyumadi
bana da gaz icin bi ilac verdi ama eczaneye sorup oyle alcam hangisi daha iyiyse onu alimcnm ben sap simplex kullandım,gaz sorunumuz yoktu hiç,geçici bikaç gün gazı oldu..çok düzenli vermelisin ilacı..bize 6 saatte bir 10 damla verdirdi doktor..onun dısında karnına sıcak koydum ve gaz masajı yaptım..işeyaradı bizde..
Ya bence bu aralar her bebeğe kolik deniyor bazı doktorlar da işin kolayına kaçıyor gibi geliyor bana ben kendi bebegim icin inanmiyorum kolik olduguna gece kakası var ıkınıyor doğal geliyor bana ya da belki ben inanmak istemiyorumdur:)Cnm gece uyumadigi icin cok bu saatlerde uyuyor bide iki gbi uyuyor ama 2 saat en fazla iki bucuk saat yikiyorz fkn fayda etmiyor.bn doktra sormustum bu ikinmakrdan uyuyamiyor kizim.kolik agrilari dedi .ikiniyor karekete hareketleri gbi hareketler yapiyor snra oesi aglma oluyor emziriyirum memede agliyor.surekli emince bnde sut kalmiyor.aldim simdi nurse harvey mi ne ondan gece rahtlar belki.sorunca doktra burda yazarmisin.seninki ne dicek.cunku- bnmkide asagi yukari o saatte uyaniyor bes alti saat uyutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?