• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Günaydın hanımlar. Bugün çok mutsuzum. Sabah bakıcımız geldi. Annemde buradayken birlikte zaman geçirsinler, alışsınlar diye erken çağırdım. Kızım bakıcıya gidince öyle çok ağladı ki, normalde sabahları gülücük saçan bebek, ağlamaktan durmadı bir türlü. İçim parçalandı. Onu bırakıp işe gelmek zor gelmemişti 3 gündür ama bu sabah mahvoldum. Tamam biliyorum alışacak ama çok üzüldüm onu öyle görünce :(

Günaydın herkese biz birazdan aşıya gitcez çok üzülüyorum nedense :( belki de sorunsuz geçecek ama kaç gündür o kadar stres yaptım ki rüyamda aşıya gideceğimizi unutup gezmeye gidiyoduk :( anne olmak ne farklıymış ya

37.0 olctum saat 12 de uyuduk saat 2 de 36.7 ydi suan saat dort 37.1 e cikmis vermedim daha calpol bi asidan hemen sonra vermistim yavruma cok cani yandi hem agtisini da kessin diye beklemdeyiz.sizde durum ne
Canm bende asidan sonra verdim calpol.birde gece yatarken verdim çünkü ateşi çıkmıştı ve durmuyodu. Esimle saat 4 e kadar bekledik valla.sonra biraz uyudu.cok şükür şu anda iyi.insallah tekrar yükselmez. Seninki nasıl canm

Ben primanın 3 numarasını kullanıyorum bazen akşam 9 dan sabah 6 ya kadar kalıyor bezi çişle doluyor hiç sızdırma olmadı bugune kadar
Canm bende prima kullanıyorum ama bana biraz sert geliyo ya,birde sızdıriyo o kadar da sık değiştiriyorum ama kucağıma aldığımda altında bir nemlilik oluyo

Günaydın herkese biz birazdan aşıya gitcez çok üzülüyorum nedense :KK43: belki de sorunsuz geçecek ama kaç gündür o kadar stres yaptım ki rüyamda aşıya gideceğimizi unutup gezmeye gidiyoduk :KK43: anne olmak ne farklıymış ya
Offf canm bende senin gibi sürekli düşündüm durdum.bixde dün Yaptırdık asimizi biraz zor oluyo canm.biz gece hiç uyumadik diyebilirim başında nöbet tuttuk.atesine baktık sürekli, sende canm ateşine sık sık bak birden yükselebiliyo. Allah yardimcin olsun

Kizlar tirnak kesmenin kolay bi yolu var mi?
Ben bi kere bebegimin parmaginin ucunu kanattim o zamandan beri tirnak kesmek iskenceye donustu
Tirnaklarin ici de kapkara sanirsin toprak oynuyor. Besmele ceke ceke bir seyler yapiyorum ama pek de iyi kesilmiyor
Iclerini de kurdanla temizliyorum.
bebek makasıyla kesiyoruz biz, dediğin gibi hep içi kapkara oluyor onu da kesince ıslak mendille siliyorum temizleniyor

Bilmiyorum bugun ay kontrolumuz vardi kilo alimi cok iyiydi masallah
göğüs yaraların nasıl olsu canım? daha iyi misin?

Kizlar gunydin..bna gaz ilaci onerir misiniz gerckten etkili olck .saglik ocagina yazdrmm gerekiyor mu direk eczaneden.alsam.olur mu
nurse harvey alabilirsin eczaneden bizimkine de biraz iyi geliyor

Her ilaç bebekten bebege değişiyormuş ben ilk doğdugunda sabsimplex kullandım doktor nurse harveyi önerdi onla devam ettim faydasını gördüm eczaneden direk alabilirsin
Direk eczaneden alsammi doktora yazdrsammi bilemedim.gece uykumuz yok nerdeyse gunduzde cok.az

Bnmkinin gece uykusu yok gbi bisey bi on gbi uyursa bir bucukta kalkiyor az bi daliyor iki bucukta basliyoz bu saat oldu uyumadi
Gunduz kac saat uyuyor canim? Gundiz fazla uyuyor olabilir mi?
Gaz ilaci olarak ilk sabsimplex kullandik hic ise yaramadi sonra biogaia basladik daha iyi gibi gaz sorununu azaltti ama gece dort civari kaka ikinmasi yuzunden bir iki saat uyanik kaliyoruz agliyor mizmizlaniyor bunun bir cozumu var mi bilmiyorum gaz ilacindan da mucize beklememek lazim sanirim
Yarin doktor kontrolumuz var gece ikinmalarini soracagim

Offf canm bende senin gibi sürekli düşündüm durdum.bixde dün Yaptırdık asimizi biraz zor oluyo canm.biz gece hiç uyumadik diyebilirim başında nöbet tuttuk.atesine baktık sürekli, sende canm ateşine sık sık bak birden yükselebiliyo. Allah yardimcin olsun
Ay bugün de sağlık ocağına hırsız girmiş :D şaka gibi ya bu aşıyı yaptıramıyoruz bi türlü

Gunduz kac saat uyuyor canim? Gundiz fazla uyuyor olabilir mi?
Gaz ilaci olarak ilk sabsimplex kullandik hic ise yaramadi sonra biogaia basladik daha iyi gibi gaz sorununu azaltti ama gece dort civari kaka ikinmasi yuzunden bir iki saat uyanik kaliyoruz agliyor mizmizlaniyor bunun bir cozumu var mi bilmiyorum gaz ilacindan da mucize beklememek lazim sanirim
Yarin doktor kontrolumuz var gece ikinmalarini soracagim
Cnm gece uyumadigi icin cok bu saatlerde uyuyor bide iki gbi uyuyor ama 2 saat en fazla iki bucuk saat yikiyorz fkn fayda etmiyor.bn doktra sormustum bu ikinmakrdan uyuyamiyor kizim.kolik agrilari dedi .ikiniyor karekete hareketleri gbi hareketler yapiyor snra oesi aglma oluyor emziriyirum memede agliyor.surekli emince bnde sut kalmiyor.aldim simdi nurse harvey mi ne ondan gece rahtlar belki.sorunca doktra burda yazarmisin.seninki ne dicek.cunku bnmkide asagi yukari o saatte uyaniyor bes alti saat uyutamiyorum :(

Ay bugün de sağlık ocağına hırsız girmiş :D şaka gibi ya bu aşıyı yaptıramıyoruz bi türlü

direk eczaneden alabilir miyz bu ilaci yoksa yazdirmamiz mi gerekiyo ??

cnm ben sap simplex kullandım,gaz sorunumuz yoktu hiç,geçici bikaç gün gazı oldu..çok düzenli vermelisin ilacı..bize 6 saatte bir 10 damla verdirdi doktor..onun dısında karnına sıcak koydum ve gaz masajı yaptım..işeyaradı bizde..

kızlarrrrr selammm,hepinizii ve güzel bebişlerinizi öpüyorumm öncelikleee..Ben işe başladıgım için evle iş arasında mekik dokuyorum ve buraya girmeye hiç fırsatım olmuyor..facebookda 2015 haziran temmuz anneleri var,orayı sık takip ediyorum..face e ulasmak kolay oluyor,her derdinizede anında cevap geliyor,sizede öneriyorum,genel olarak hep aynı sorunlar paylaşılıyor ve fayda saglıyorsunuz...Biz oğlumla çoook iyiyizzz,75 günlük olduk..ufak ufak tatillerde basladık..Maşallah oğlumda beni çok üzmüyor,yuvarlanıp gidiyoruz...Kendinize çok iyi bakınn,özledim hamilelikdeki günlerimizi:)

cnm ben sap simplex kullandım,gaz sorunumuz yoktu hiç,geçici bikaç gün gazı oldu..çok düzenli vermelisin ilacı..bize 6 saatte bir 10 damla verdirdi doktor..onun dısında karnına sıcak koydum ve gaz masajı yaptım..işeyaradı bizde..
bana da gaz icin bi ilac verdi ama eczaneye sorup oyle alcam hangisi daha iyiyse onu alim

Cnm gece uyumadigi icin cok bu saatlerde uyuyor bide iki gbi uyuyor ama 2 saat en fazla iki bucuk saat yikiyorz fkn fayda etmiyor.bn doktra sormustum bu ikinmakrdan uyuyamiyor kizim.kolik agrilari dedi .ikiniyor karekete hareketleri gbi hareketler yapiyor snra oesi aglma oluyor emziriyirum memede agliyor.surekli emince bnde sut kalmiyor.aldim simdi nurse harvey mi ne ondan gece rahtlar belki.sorunca doktra burda yazarmisin.seninki ne dicek.cunku- bnmkide asagi yukari o saatte uyaniyor bes alti saat uyutamiyorum :KK43:
Ya bence bu aralar her bebeğe kolik deniyor bazı doktorlar da işin kolayına kaçıyor gibi geliyor bana ben kendi bebegim icin inanmiyorum kolik olduguna gece kakası var ıkınıyor doğal geliyor bana ya da belki ben inanmak istemiyorumdur:)
o kaka yüzünden ben hayalet gibi geziyorum evde o ayrı
yarın mutlaka yazarım doktorun söyleyeceklerini
inşallah nurse harveys iyi gelir bebeğine de biraz rahatlar yavrucak

Back