• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin hamişlerrr evettt sabahlar ne yiyebiliyorsunuz ben tek zeytin yiyebiliyorum bulantimi sanki azaltiyorrrrro_O:KK75:
Günaydin bende aynen sadece zeytin yiyebiliyorum sabahlari migde bulantim cok oluyo tuzlu yiyecekler hafifletiyor bulantiyi.bide bu sabah yine sol kasık agrisiyla uyandim ya yürüdugum zaman oluyo bu agri genelde yurumemeye calisiyorum ne zamana kadar boyle olur :-(

Banada doktr Metpide verdi ama hic kullanmak istemiyorum sonucda ilac bende hamilelikde ilac kullanma korkusu var folikasidi bile zor iciyorum :(

belki yemekle bir ilgisi yoktur belki kullandığın ilaçla alakalıdır alerjin vardır bi maddeye . kullandıın folik asitten olabilir diye düşünüyrum ben. ve bence doktora gitmelisin .​
Sagol canim
evet haklisin olabilir doktoruma soramaya calisayim hic musait olmaz ki

kızlar sizin bulantılar başladımı benim sadece ağız tadım değişti yediğimden hiç zevk almıyorum saman gibi ağzımın içi tiksinmeler başladı bulantılar 1 haftaya başlar offf benimde çok ağır geçiyo o dönem

Merhaba arkadaslar nasilsiniz.Ben de bulanti fena cikariyorum ayiyetten 3 kilo verdim kizimda boyle degildim en azindan kilo vermedim.ayni temmuzda dogdu kizim.Kiyafetten bahsedilmis.Kizimda son aylarda hamile giyimden elbise almistim onla gecirdim son ayimi cok rahatti ifil ifil.Elbise iyi bir secim son ayda.​

Naber tubacım bulantı bilekliği kullan ben öyle rahatladım. Evet en güzeli elbise.

Merhabalar bulantilar tam gaz devam. Özellikle sabahlari. Su an kizim oksuruyor diye doktora geldik.acilde hava veriliyor .teyzesi yanında ben kafeterya dayim ayni havayi teneffüs etmemek icin .bise olmaz dediler ama yinede tedirgin oldum. Evede makinacaldircak doktor sizce bana zarari olurmu.Hamilelik zor .buyuturken daha zor .sanırım hamilelikte en rahat gunler :)​
Ah canim yine mi hastanedesiniz:( nesi var diyor doktor? Insallah cabucak iyilesir minik prenses. Makina niye zararli olsun canim radyasyon oadiktan sonra biseycik olmaz. Kizina iyi gelsinde. Aynen dedigin gibi hamilelik en kolay ve rahat donem esas dogduktan sonra basliyor hersey. Tum hamileler tadini cikarsin bu gunlerin:)

canim benim doktorum, riskli bir gebeligim olmamasina ragmen ilk 3 ay iliski yok demisti..
bence ilk 3 ay girmesen iyi olur.. sonraki aylarda esin icine bosalmayacak demisti..​
Doktor onayladiysa sakinca yok. Yanma ve sismenin nedeni oradaki damarlar genisliyor ve birde daha once bol bol uretilen sivilar hormonlar nedeniyle yok denecek kadar az. Doktorun onerecegi nir kayganlastirici kullananilirsin. Hele emzirirken en kotu , yani emzirme bitene kadar iliski biraz nanay bir durum kizlar:) tecrubeyle sabit:)

slm kizlar.gecen mayis ayinda dogum yspmistim.nasipse yine hamileyim ve temmuzsonu dogum yapacam.ALLAH hepimizin yavrusunu korusun ve hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin​
Rabbim saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin canim aramiza hosgeldinn ne guzel cogaliyoruz

tsh gebelikte 2 yada 2.5 üzerinde olmamalı dr bana hap verdi kullanıyorum
Yok canim hastaneye gore degismiyor, standard heryerde ayni degerler.hamilelikteki olmasi gereken deger araligi ile normal zamandaki olmasi gereken seger araliklari farkli​
Doktorum çok önemli değil dedi. İlaç vermek istemedi bende kullanmak istemiyorum zten çok gerekli görseydi hap verirdi diye düşünüyorum. Çok iyi bir doktor çünkü evham yaptirmayin bana lütfen. Aslında burda her kafadan bir ses çıkıyor bazen kızıyorum. Biri nar yemeyin diyor biri bir şey olmaz diyor. Burda her yazilani kafayatakarsam hastalık hastası olurum.​
Arkadasim sinirlenme hemen :) kimse burada doktor filan degil herkes tabiki doktorundan duydugunu internetten gordugunu yaziyor. Sen kendin icin nasil iyi goruyorsan oyle yaparsin kimse karismaz. Tabiki her kafadan bir ses cikacak o yuzden burdayiz ya zaten cikan sesleri duymak icin:) evham yapmana gerek yok soru sorunca cevapliyor iste herkes bildigi duydugu varsa normal olarak yardimci olmak icin birbirine. Herkes iyi niyetli yani

kızlar sizin bulantılar başladımı benim sadece ağız tadım değişti yediğimden hiç zevk almıyorum saman gibi ağzımın içi tiksinmeler başladı bulantılar 1 haftaya başlar offf benimde çok ağır geçiyo o dönem
canım hakkaten bende de bulantı öyle aman aman yok hafif ama halsizlik, kasık bel ağrısı ya bide komik acayip unutkanlık başladı mide bulantısı hangi haftalarda başlıyo ki 7 mi ?

canım hakkaten bende de bulantı öyle aman aman yok hafif ama halsizlik, kasık bel ağrısı ya bide komik acayip unutkanlık başladı mide bulantısı hangi haftalarda başlıyo ki 7 mi ?
Canım benim 8. hafta bitmek üzere ve 5. ve 6. haftalarda olan ağız tadı değişikliği, ağzımın tadı olmaması yerini feci bulantılara hatta kusmalara bırakmış durumda hiç istemediğim halde ilaç kullanıyorum yoksa halsiz kalıyorum tamamen.Bundan daha kötüye gider mi bilmiyorum çok merak ediyorum inşallah daha kötüleşmez

Kizlaarrr cok uzgunum yaa doktoromu aradim doluymus bana taaa 22 sine randevu verdi cok gec ya baskada yokmus cok uzuldummm ama yaaaa

Canım benim 8. hafta bitmek üzere ve 5. ve 6. haftalarda olan ağız tadı değişikliği, ağzımın tadı olmaması yerini feci bulantılara hatta kusmalara bırakmış durumda hiç istemediğim halde ilaç kullanıyorum yoksa halsiz kalıyorum tamamen.Bundan daha kötüye gider mi bilmiyorum çok merak ediyorum inşallah daha kötüleşmez
Umarım canım daha kötü olmaz doktor ilaç vermiş sonuçta biey olmaz kalbini ferah tut bende de garip belirtiler var ama hiç öyle çıkaracak kadar olmadım tabi henüz 6. haftaya bugün başlıyorum bakalım böyle devam eder belki de

Kizlaarrr cok uzgunum yaa doktoromu aradim doluymus bana taaa 22 sine randevu verdi cok gec ya baskada yokmus cok uzuldummm ama yaaaa
Ah güzelim aynı dert bende de var 19 una randevu verdi benimki de sağolsun yani artık 8+5 falan olmuş olacak kalp atışı falan duyarız inşallah gidince belki dayanamam ama ben ya bi yere gidip 7. haftada baktırsam mı diyorum da yani :D

Ah güzelim aynı dert bende de var 19 una randevu verdi benimki de sağolsun yani artık 8+5 falan olmuş olacak kalp atışı falan duyarız inşallah gidince belki dayanamam ama ben ya bi yere gidip 7. haftada baktırsam mı diyorum da yani :D
Yaaa benim baska yere gitme imkanin yok cunku hep dolu buda ozel doktorum cok uzuldummm kalp atisini duyamicagim sinirden agliyorummm senin imkanin varsa canim git gor bencee

Kizlar benimde agzimin tadi degisik birsey yedigimde midem bulanacak gibi oluyor sanki bulantim kursagimda bekliyor ama daha hic kusmam olmadi. Psikolojik mi benimki acaba suan tam 7 deyim

merhaba kızlar. nugün renkli doplerr çekildim. kalp atışını duyduk çok şükür. bbir sıkıntımız yok. 3 tüp kan birde idrar verdim. bir dahaki randevum 6 hafta sonraya. tabiki bir sıkıntım olmazsa :*

Yaaa benim baska yere gitme imkanin yok cunku hep dolu buda ozel doktorum cok uzuldummm kalp atisini duyamicagim sinirden agliyorummm senin imkanin varsa canim git gor bencee
canım hiç ağlama lütfen daha 6. hafta seninde biz aslında bazı şeyleri çok araştırıp stres yapıp süreci zorlaştırıyoruz sana diyorum da bende öyleyim yani beklemek zor geliyo aslında annelerimiz ne yapmış dimi yani rahat ol hiç üzme lütfen oda üzülür bak ;)

Back