Canim cok gecmis olsun umarim kizin iyilesi r yakinda. Bizimde durumlar fena sabah saat 4'ten beri syaktayim oksurukten uyuyamiyor kizim saat 6 olmus
uykusuxluk bitirdi artik beni iki haftadir uyku yok bize. Esimde aksam gitti 2 hafta yok. Bakalim nolacak? Dusurucem bebegimi diye korkuyorum. Karnim agriyor surekli yorgunluk ve agir kaldirmaktan. Tanidik , aile, yardimcida yok, depresyona girdim resmen
hamileligimi hic anlayamadim
ilk gebeligi olanlara tavsiyem bol bol tadini cikarin:)
canim senden sonra tekrar arastirdim biraz buradaki kaynaklardan, Amerikan endikronoloji dernegi sayfalarca aciklamis hamilelikte tsh olayi cok onemli, 4-5 filan cok yuksek rakamlar, dusuk, erken dogum Allah korusun bebek olumlerine kadar yolu varmis bu olayin. Seninki o kadar yuksek degil ama erken onlemini almak lazim. Birde benim kullandigim ilac mesela hamilelerde kullaniliyormus burada ve vucudumuzun urettiginin birebir ayni hormon o yuzden hic yan etkisi yok diyor . Kullanmak zararli degil kullanmamak kotu sonuclar dogurur filan demis. Doktoruna ben evham yapiyorum ilac verin desen? Doktorunda bir bildigi vardir elbet ama gozumuzden sakiniyoruz bebegimizi degil mi:) ay belki de ben cok evham yaptim:) basindan beri seninleyiz ya senin icinde evham yapiyorum :)