2015 Temmuz Anneleri

Bende aynıyım hatta 2 kilo aldım.Alyansım parmağımı sıkıyor.Pantolonlarımdan göbeğim fırtlıyor Bizim gibi olan baya kişi var,normal yani
kiyafet degisikligi sart oldu bize 52 ile hamile kaldim hedef en fazla 60 hadi hayirlisi bende bu bogaz varken zor gibi ama neyse

79 la hamile kaldim hedef kilo almayip aksine verip 70le doguma gitmekti,artik hayal oldu

bende yeme düzenini terse çevirmeye çalışıyorum 2 gündür başarılı bakalım sonuç verecek mi =) gün içinde yemezsem mutlaka akşam abur cubur bişiler yiyordum, onun yerine sabah kahvaltda istediğimi yiyip akşam çorba veya saf protein (pilav - makarnasız) yemeye çalışıyorum... Bir daha ki kontrolde 1-2 kilo vermiş olsam mesela, doktorumdan utanıyorum kadın aşkolsun ama diyebildi sadece

Allah yardımcın olsun cnm gurbetlik zor , dikkat et kendine çok zorunlu kalmadıkça alma kucağına :) nerdeyse 10 senelik doktorum güvenmek istiyorum , 15 gün sonra tahlilin durumuna göre hapı isterim :)

Allah yardımcın olsun cnm gurbetlik zor , dikkat et kendine çok zorunlu kalmadıkça alma kucağına :) nerdeyse 10 senelik doktorum güvenmek istiyorum , 15 gün sonra tahlilin durumuna göre hapı isterim :)
Sagol canim, bugun biraz daha iyi hissediyorum:) insallah gecer su hastaliklari bizim kizlarin kisa zamanda. Cocuk simdiye kadar dogru durust hasta olmamisti. Bir oldu 1 aydir gecmiyor nasil bisey anlamadim

canım sabret bende 6+3 te ne bebeği görebildik nede kalp atışlarını ilk duyduğumda çok üzüldüm ama sonra biraz araştırınca kese 25mm olmadan karından ultla görünmesi biraz zormuş bana dr pazartesi gel demişti ama bende sabrettim cuma günü gittim hem alttan baktırmaya korktum hemde hayal kırıklığı yaşamak istemedim Allaha şükür 7+3 te hem bebeği hemde kalp atışlarını gördük onun için sabır lütfen moralini bozma sakın :)

Hafta sonu doktorlar olmuyor canım özel hastanede gece ve haftasonu yoklar galiba benim ikinci gebeliğim ama oğlum büyük 12 yaşında hersey ilk gibi geliyor daha bilinçliyim oğlumda 19 yaşında doğurdum ne derlerse onu yaptım şimdi kendi istediğim gibi yapıyorum :) senin ilk gebeliği mi canım?

Bende aynıyım hatta 2 kilo aldım.Alyansım parmağımı sıkıyor.Pantolonlarımdan göbeğim fırtlıyor Bizim gibi olan baya kişi var,normal yani
hahah aynen canım bende aynıyım 600gr la 1 kg arasında değişsede aldığım kilo kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum pantolonlarımı fln kaldırdım hep sıkıyor çünkü patlayacak gibi hissediyorum çok geniş geliyor belimden düşüyor die giymediğim pantolonum bile aynı yani düşünün artık

Allah gönlümüze göre versin canım bi de kızlar anneye daha yakın oluyo ya ondan da kız olsun istiyorum :)
kesinlikle katılıyorum bi kızım olsunki ilerde rahatça gidip gelebileğim bir evim olsun diyorum ne kadar olsada erkek çocuk kız gibi olmuyor eşiyle alakalı oluyor onun yanında rahat olmak :) :)

kiyafet degisikligi sart oldu bize 52 ile hamile kaldim hedef en fazla 60 hadi hayirlisi bende bu bogaz varken zor gibi ama neyse
sen 60la dogurmayı düşünüyosun ben 62 ile hamile kaldım kilo almamıştım geçen hafta doktor tarttı ama sanki şimdi pantolonlar dar geliyor

79 la hamile kaldim hedef kilo almayip aksine verip 70le doguma gitmekti,artik hayal oldu
Canım bende diyet yapiyordum 73 le hamile olduk iste 1 haftada 1,5 kilo siskinliktir dimi ya simdilik yemegi abarttigimi dusunmuyorum tabiki ama bende zayiflayim ilk 3 ay diyodum bari 70 olsam inşallah moral bozmak yok devam edelim dengeli bi sekilde

canım seninle aynı durumdayız sanırım boyun kaç bende 72 ile hamile kaldım bi rada 73 ü geçmiştim şimdide 72.600-73 gidip geliyorum sürekli çok kilo almaktan korkuyorum .dediğin gibi bende diyet yapmaya çalışıyordum sürekli 69 a düşmüştüm hamile kaldığım ay haberim yoktu tabi bi anda 72 oldum tekrar hamile olduğumu öğrenincede bişey yapmadım daha çok almamak için ne yapabiliriz onuda bilmiyorum :)

kesinlikle katılıyorum bi kızım olsunki ilerde rahatça gidip gelebileğim bir evim olsun diyorum ne kadar olsada erkek çocuk kız gibi olmuyor eşiyle alakalı oluyor onun yanında rahat olmak :) :)
Aynen canım benimde gönlüm hep kızdan yana bende annemle her zaman arkadas gibiydim hala da oyleyiz :) ilerde kizimla da annemle oldugum gibi olmak isterim Allah nasip ederse :)

benim oğlumda 11 yaşında bakalım ikisinin yaş arası baya var bakalım oğluma diyorum ki sen abi değil baba gibi olcaksın diye gülüyor

bende tombik hamile kalanlardanım 75 kiloyum valla kaç kiloyla biticek bu iş çok merak ediyorum

Çok sağol canım desteğin için Allah razı olsun.Şu ilk 3 ayı bi atlatsak Allahın izniyle...Yemek yiyebilmek bile ne büyük bi nimetmiş Allahım şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki kaybedince anlıyoruz..Çok şükür biraz yemek yiyebildim bu akşam biraz gücüm kuvvetim de yerine geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…