- 7 Şubat 2014
- 298
- 84
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.381
kiyafet degisikligi sart oldu bizeBende aynıyım hatta 2 kilo aldım.Alyansım parmağımı sıkıyor.Pantolonlarımdan göbeğim fırtlıyorBizim gibi olan baya kişi var,normal yani
Oda nereden cikti,hic olur mu oyle sey.Mesajin gorulmemistir canim.Kalabaliklastik,mesajlar arada kaynamaya basladi.Benimde arada kaynayan cevaplanmayan mesajlarim oluyor :)Anlaşılan beni aranıza kabul etmediniz kimse benimle yazışmıyor
79 la hamile kaldim hedef kilo almayip aksine verip 70le doguma gitmekti,artik hayal oldukiyafet degisikligi sart oldu bize52 ile hamile kaldim hedef en fazla 60 hadi hayirlisi bende bu bogaz varken zor gibi ama neyse
hehe benimde eteklerim olmuyor . :) bugün kızımda giydiğim hamile elbisemi giydim :)Bende aynıyım hatta 2 kilo aldım.Alyansım parmağımı sıkıyor.Pantolonlarımdan göbeğim fırtlıyorBizim gibi olan baya kişi var,normal yani
79 la hamile kaldim hedef kilo almayip aksine verip 70le doguma gitmekti,artik hayal oldu
Allah yardımcın olsun cnm gurbetlik zor , dikkat et kendine çok zorunlu kalmadıkça alma kucağına :) nerdeyse 10 senelik doktorum güvenmek istiyorum , 15 gün sonra tahlilin durumuna göre hapı isterim :)Canim cok gecmis olsun umarim kizin iyilesi r yakinda. Bizimde durumlar fena sabah saat 4'ten beri syaktayim oksurukten uyuyamiyor kizim saat 6 olmusuykusuxluk bitirdi artik beni iki haftadir uyku yok bize. Esimde aksam gitti 2 hafta yok. Bakalim nolacak? Dusurucem bebegimi diye korkuyorum. Karnim agriyor surekli yorgunluk ve agir kaldirmaktan. Tanidik , aile, yardimcida yok, depresyona girdim resmen hamileligimi hic anlayamadim ilk gebeligi olanlara tavsiyem bol bol tadini cikarin:)
canim senden sonra tekrar arastirdim biraz buradaki kaynaklardan, Amerikan endikronoloji dernegi sayfalarca aciklamis hamilelikte tsh olayi cok onemli, 4-5 filan cok yuksek rakamlar, dusuk, erken dogum Allah korusun bebek olumlerine kadar yolu varmis bu olayin. Seninki o kadar yuksek degil ama erken onlemini almak lazim. Birde benim kullandigim ilac mesela hamilelerde kullaniliyormus burada ve vucudumuzun urettiginin birebir ayni hormon o yuzden hic yan etkisi yok diyor . Kullanmak zararli degil kullanmamak kotu sonuclar dogurur filan demis. Doktoruna ben evham yapiyorum ilac verin desen? Doktorunda bir bildigi vardir elbet ama gozumuzden sakiniyoruz bebegimizi degil mi:) ay belki de ben cok evham yaptim:) basindan beri seninleyiz ya senin icinde evham yapiyorum :)
79 la hamile kalıp 70 le doğuma gitmekmi79 la hamile kaldim hedef kilo almayip aksine verip 70le doguma gitmekti,artik hayal oldu
Sagol canim, bugun biraz daha iyi hissediyorum:) insallah gecer su hastaliklari bizim kizlarin kisa zamanda. Cocuk simdiye kadar dogru durust hasta olmamisti. Bir oldu 1 aydir gecmiyor nasil bisey anlamadimAllah yardımcın olsun cnm gurbetlik zor , dikkat et kendine çok zorunlu kalmadıkça alma kucağına :) nerdeyse 10 senelik doktorum güvenmek istiyorum , 15 gün sonra tahlilin durumuna göre hapı isterim :)
:) imkansiz gibi geldi bana:)79 la hamile kalıp 70 le doğuma gitmekmi:)
canım sabret bende 6+3 te ne bebeği görebildik nede kalp atışlarını ilk duyduğumda çok üzüldüm ama sonra biraz araştırınca kese 25mm olmadan karından ultla görünmesi biraz zormuş bana dr pazartesi gel demişti ama bende sabrettim cuma günü gittim hem alttan baktırmaya korktum hemde hayal kırıklığı yaşamak istemedim Allaha şükür 7+3 te hem bebeği hemde kalp atışlarını gördük onun için sabır lütfen moralini bozma sakın :)kızlar benim 6+2...salı günü doktora gidicem ama artık dayanamıyorum .. yarın gitsem görünür mü bebek acaba ??? bir gün daha nasıl beklicem .. eşime sarıyorum bu sefer...bi duysam bi duysam pıt pıtları ağlamaktan helak oldum.. biliyorum herşey allahtan ama yinede kendime söz geçiremiyorum ...
hahah aynen canım bende aynıyım 600gr la 1 kg arasında değişsede aldığım kilo kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum pantolonlarımı fln kaldırdım hep sıkıyor çünkü patlayacak gibi hissediyorum çok geniş geliyor belimden düşüyor die giymediğim pantolonum bile aynı yani düşünün artıkBende aynıyım hatta 2 kilo aldım.Alyansım parmağımı sıkıyor.Pantolonlarımdan göbeğim fırtlıyorBizim gibi olan baya kişi var,normal yani
kesinlikle katılıyorum bi kızım olsunki ilerde rahatça gidip gelebileğim bir evim olsun diyorum ne kadar olsada erkek çocuk kız gibi olmuyor eşiyle alakalı oluyor onun yanında rahat olmak :) :)Allah gönlümüze göre versin canım bi de kızlar anneye daha yakın oluyo ya ondan da kız olsun istiyorum :)
sen 60la dogurmayı düşünüyosun ben 62 ile hamile kaldım kilo almamıştım geçen hafta doktor tarttı ama sanki şimdi pantolonlar dar geliyorkiyafet degisikligi sart oldu bize52 ile hamile kaldim hedef en fazla 60 hadi hayirlisi bende bu bogaz varken zor gibi ama neyse
Canım bende diyet yapiyordum 73 le hamile olduk iste 1 haftada 1,5 kilo siskinliktir dimi ya simdilik yemegi abarttigimi dusunmuyorum tabiki ama bende zayiflayim ilk 3 ay diyodum bari 70 olsam inşallah moral bozmak yok devam edelim dengeli bi sekilde79 la hamile kaldim hedef kilo almayip aksine verip 70le doguma gitmekti,artik hayal oldu
canım seninle aynı durumdayız sanırım boyun kaç bende 72 ile hamile kaldım bi rada 73 ü geçmiştim şimdide 72.600-73 gidip geliyorum sürekli çok kilo almaktan korkuyorum .dediğin gibi bende diyet yapmaya çalışıyordum sürekli 69 a düşmüştüm hamile kaldığım ay haberim yoktu tabi bi anda 72 oldum tekrar hamile olduğumu öğrenincede bişey yapmadım daha çok almamak için ne yapabiliriz onuda bilmiyorum :)Canım bende diyet yapiyordum 73 le hamile olduk iste 1 haftada 1,5 kilo siskinliktir dimi ya simdilik yemegi abarttigimi dusunmuyorum tabiki ama bende zayiflayim ilk 3 ay diyodum bari 70 olsam inşallah moral bozmak yok devam edelim dengeli bi sekilde
Aynen canım benimde gönlüm hep kızdan yana bende annemle her zaman arkadas gibiydim hala da oyleyiz :) ilerde kizimla da annemle oldugum gibi olmak isterim Allah nasip ederse :)kesinlikle katılıyorum bi kızım olsunki ilerde rahatça gidip gelebileğim bir evim olsun diyorum ne kadar olsada erkek çocuk kız gibi olmuyor eşiyle alakalı oluyor onun yanında rahat olmak :) :)
kaç haftalıkken bakılmıştı bu deger .
Aslinda her hastanede farkli diye düşünüyorum ben. Benim tahlil.kagidimda en yüksek değer 5,60Canim hamilelikteki aralik degerleri degisik. 1 ile 2,5 arasi normal kabul ediliyor.
benim oğlumda 11 yaşında bakalım ikisinin yaş arası baya var bakalım oğluma diyorum ki sen abi değil baba gibi olcaksın diye gülüyorHafta sonu doktorlar olmuyor canım özel hastanede gece ve haftasonu yoklar galiba benim ikinci gebeliğim ama oğlum büyük 12 yaşında hersey ilk gibi geliyor daha bilinçliyim oğlumda 19 yaşında doğurdum ne derlerse onu yaptım şimdi kendi istediğim gibi yapıyorum :) senin ilk gebeliği mi canım?
Çok sağol canım desteğin için Allah razı olsun.Şu ilk 3 ayı bi atlatsak Allahın izniyle...Yemek yiyebilmek bile ne büyük bi nimetmiş Allahım şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki kaybedince anlıyoruz..Çok şükür biraz yemek yiyebildim bu akşam biraz gücüm kuvvetim de yerine geldiCok gecmis olsun canim. Benim arkadaslarimdan ilk aylarda 6-7 kilo verenler oldu ama sonra toparladilar 20 kilo filan aldilar:) merak etme bebegin senin depolarindan herseyi aliyor gerekli olan. Sen vitaminlerini ihmsl etme. Yakinda insallah gecer bulantilarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?