2015 Temmuz Anneleri

Canım sabretmen çok daha iyi.Bak benim 5+3te kesem görünmemişti doktor 2 gün sonra gel dedi ama ben 4 gün bekledim ve iki kese gördük :) Bu hafta cuma çağırdı bebekleri görmek için ama ben cumayı bekleyeceğim.Belki kalp atışlarınıda duyarım diye.Sürekli git gel yapmak ve sürekli ultrasona girmek bebeklerimizi ve bizi yoruyor.

bende sabır sabır diyorum kendime şurda bir yarın kaldı salı günü gidiyorum inşallah duyarız .. yapacak başka hiç bir şey yok çünkü ama stresten ağlıyorum sürekli

canım istanbuldan çoook uzaklardayım ben ve benim doktorum da özel hastanede ve prof ama şuan yurt dışındaymış tlfları kapalı aksilik olacak ya üst üste gelir zaten ben dün gece devlet hastanesinin aciline gitmiştim adam okadar sinir bozucuy du ki zaten ilk hamile kaldığımı öğrendiğimdede o var dı ve bana sağlıksız bir gebelik gibi görülüyor demişti ama çok şükür kendi doktorumda kese görüldü.

bende sabır sabır diyorum kendime şurda bir yarın kaldı salı günü gidiyorum inşallah duyarız .. yapacak başka hiç bir şey yok çünkü ama stresten ağlıyorum sürekli
Canım o ağlamalar çok normal,hormonlar değişiyor.Bende saçma sapan şeylere ağlıyorum,saçma sapan şeylere gülüyorum :) Ama bu kadar stres yapma bebeğine iyi değil stres.Böyle strese girdiğin zaman hemen gir bebek sitelerine kıyafet felan bak

bende öyle yapıyorum aynen :) hamilelik takvimlerini okuyorum bebek kıyafetlerine falan bakıyorum ama sonra yine ağlıyorum.. hormonlar nasıl alt üst olduysa artık :):):)

O zaman canını hiç sıkma :) Devlet hastanelerinin ultrason cihazları tost makinesi gibi Benim rahmime bakıp ters demişlerdi düşün Düşük yaptığım halde normal hamilesin diyip gönderdiler.Biliyorum canım seninde özele gittiğini ama doktorum yurtdışında demiştin ya,başka doktora gideceğim demiştin istersen doktorumu öneriyim dedim ama İstanbul'da değilmişsin.

Canim kendini esini neden uzeceksinki hem 6. Haftadan sonra zaten gorunur kalp atislari duyulur ben yarin 6. Haftaya giriyorum muayene olacam bakalim haber veririm sana sende git biran once neden stres oldun bu kadar benim ilki kalbi durdu ama korkmamaya stres yyapmanatya calisiyorum dua et

Selam guzel anneler ve anne adaylari
Size bi sorum olacakti 3 4 gundur acayip şiştim ben taytlar etekler resmen sıkıyor tartıldım 1 kilo almisim ama bu kadar sismeme imkan yok 5 aylik hamile gibiyim
Yani soyle midemin uzerinden dizlere kadar boyle benim gibi olan varmi aranizda internetten baktim gazdır diyo ama bacaklar ne alaka
Birde su cin takvimine baktim erkek diyo benimde icimden hep erkek geciyo ruyamda erkek bebek gordum bi sonraki aksam kiz gordum ikiz mi ne

ilk kez başıma geliyo.. herkese söyledik.. cahillik işte.. hiç te bilmiyordum boş gebelik falan.. doktor keseyi gösterdi hamilesin dedi eve geldim bi araştırdım .. boş gebelik diye birşey varmış işte o günden beri korkuyorum..

Bende aynıyım hatta 2 kilo aldım.Alyansım parmağımı sıkıyor.Pantolonlarımdan göbeğim fırtlıyor Bizim gibi olan baya kişi var,normal yani

Anlaşılan beni aranıza kabul etmediniz kimse benimle yazışmıyor

ins canim senin varmi baska cocugun benim yok ins burda en guzel sevinclerini paylasiriz hepimiz
Yok canim ilk bwbegim inşallah benimde
Sen aklina kotu birsey getirme bosver herkes bu tarz seyler yasamaz benim ornegim istisna sayilir hersey guzel hayirliolsun hakkinda bebisini de saglicakla al kucagina

Kızlar Çanakkale de ya da Biga da oturan var mı ? duyduğunuz ya da bildiğiniz iyi bi doktora ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…