Evet canım ben herşeye çifter çifter bakıyorum :) Rabbim nasip ederde birde cinsiyetleri öğrenirsem daha rahat bakacağım :)
Canım çok geçmiş olsun.Bol bol yat dinlen.İş yapma.Ayalarını yükseğe koyup yat bol bol.O bebeği göremeyeninde ultrason cihazı pek iyi olmayabilir.Moral çok önemli canım,mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.İnşaAllah yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağız.
Hayırlı olsun canım,amin cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah.
Allah gönlüne göre verin canım,inşaAllah ikizdir.Bende ikiz bekliyorum Rabbim nasip ederse.İkiz için değerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama katlamanın yüksek olması gerektiğini biliyorum.Ben adet günümde beta hcg yaptırdığımda değerim 20ydi.Baya düşük bir değerle öğrendim ama hep 3e katladı değerim.Binlerde olması gerekirken 3000 bin çıktı en son ve çift kese gördük
Çok geçmiş olsun canım.Hem hamilelikten hem de üşütmeden kaynaklı sanırım.Bol bol dinlen birde c vitamini tüket.İnşaAllah bir an önce toparlanırsın canım.