• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızlar çin takvimini bilen uygulayan var mı benden başka. ilk oğlumuda erkek olacağını ilk ordan öğrenmiştim hatta komşumada baktık kızı olcağını bildi. ve şimdi bana yine erkek diyor umarım yanılır :) sağlıklı olsunda yine de insan umuyor işte :D
evet banada söylemişlerdi baktım kız diyor ama hayırlısı tabi ilk çocuk sağlıklı sıhhatli olsunda kız yada erkek hiç farketmez :)

Hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi ve bel ağrılarım da artıyo arada yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Bi de alttan baktıkları zaman nasil oluyo ben daha alttan muayene olmadim hic
Ayni dert bendede var canim ya yarin bende lp atisi kese kontrolu icin gidecem bunu da soracam buraya yazarim yine

Arkadaslar 8h 5g gbym ve bugune kdar hep kese vardi ancak bebegi goremylardi hep 1 h arayla usg yapyrduk ancak bugun bos gebelik teshisiyle tibbi tahliye yapilacak.:KK43:cok istedik ama nasip degilmis.gebeligin basindan son gune kadar yasanabilecek bir suru komplikasyonlar var.bana da bu nasipmis.hepiminize hayirli sorunsuz sikintisiz guzel gunler saglicakli bebisler diliyorum.
İnş en kısa zamanda Rabbim sağlıklı bi bebiş nasip eder sanada

Sen cifter cifter bak bari canim :) e tabi anca :))
Evet canım ben herşeye çifter çifter bakıyorum :) Rabbim nasip ederde birde cinsiyetleri öğrenirsem daha rahat bakacağım :)
Selam iyi haberlerle gelmedim yine kusura bakmayın bu gün hafif lekelenme m oldu bende acile gittim alttan baktı bebeği göremedim dedi yani bebek yok dedi yatıralım hastaneye dedi üç gün yayacakmışız bizde kaçtık hastaneden yaymak istemedim sonra başka hastaneye gittik orada da doktor yoktu tlfla aradılar düşük iğnesi yaptı yat dinlen dedi üç gün sonra yine gel dedi Kafayı yedirecekler insana ne sinir bozucu
Canım çok geçmiş olsun.Bol bol yat dinlen.İş yapma.Ayalarını yükseğe koyup yat bol bol.O bebeği göremeyeninde ultrason cihazı pek iyi olmayabilir.Moral çok önemli canım,mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.İnşaAllah yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağız.
Slm arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun inşallah,bende 8.haftamdayım rabbim hepimize sağlıkla kucağıma almak nasip etsin hayırlı geceler
Hayırlı olsun canım,amin cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah.
Valla cnm belli olmasi gerek ama tam bilmiyorum ikiz vardir ins soylerim ozaman size
Allah gönlüne göre verin canım,inşaAllah ikizdir.Bende ikiz bekliyorum Rabbim nasip ederse.İkiz için değerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama katlamanın yüksek olması gerektiğini biliyorum.Ben adet günümde beta hcg yaptırdığımda değerim 20ydi.Baya düşük bir değerle öğrendim ama hep 3e katladı değerim.Binlerde olması gerekirken 3000 bin çıktı en son ve çift kese gördük:nazar:
Kızlar yardım fenayım cuma akşamından beri mütemadiyen istifra ediyor ve yatıyorum.Hele dün hiçbişey yemedim sayılı sabah bi llokma ekmek .bütün akşamı istifra etmekle geçirdim midem de boş.Grip mi oldum yoksa hamilelikten mi bu onu da anlayamıyorum.Sadece biraz baş ağrısı,burnum akıyo bi de ağzımın etrafı komple uçuk doldu :KK43: Dün akşam dr.u aradık metpamid için onay aldı eşim bitane aldım gece şimdi daha iyi gibiiyim sanki ama akşama dpğru fenalaşmam inşallah.En son 3 gün önce 61,5 iken şimdi 59 kiloya düşmüşüm 2 günde :KK43:Allahım yardım etsin
Çok geçmiş olsun canım.Hem hamilelikten hem de üşütmeden kaynaklı sanırım.Bol bol dinlen birde c vitamini tüket.İnşaAllah bir an önce toparlanırsın canım.

kizlar iyi pazarlar nasilsiniz saglik ocagina be zaman soylemeliyiz kalp duyuncami
Ben de muhtemelen öyle yapacagim 10 haftalik olsun en azindan diyorum kendimce is yerime de o zmaan söyleyeceğim sanirim 3 ay dolunca ilki dusuk benim insan korkuyo birine soylemeye

evet banada söylemişlerdi baktım kız diyor ama hayırlısı tabi ilk çocuk sağlıklı sıhhatli olsunda kız yada erkek hiç farketmez :)
Bende baktım canım benimki de kız olarak gözüküyo ama hayırlısı :) kız olmasını çok istiyorum ama en başı sağlıklı olmaları tabi :)

Ben de muhtemelen öyle yapacagim 10 haftalik olsun en azindan diyorum kendimce is yerime de o zmaan söyleyeceğim sanirim 3 ay dolunca ilki dusuk benim insan korkuyo birine soylemeye
bende calisiyorum bir dusugum var aileme bile soyleyemedim inan isi birak ins kalp sesini duyim soyleyecegim aileme ise 3 ay sonra soylerim

Bende baktım canım benimki de kız olarak gözüküyo ama hayırlısı :) kız olmasını çok istiyorum ama en başı sağlıklı olmaları tabi :)
evet cnm tabiki hayırlısı ama benimde gönlümden kız geçiyor ne güzel şöyle süslü püslü bi kız çocuğu ay yerim ben onuu :KK68:

Kızlar ben de grip oldum çok fena boğazım şişti :( Çok ilerlemeden atlatmam için tavsiyeleriniz nelerdir?

bende calisiyorum bir dusugum var aileme bile soyleyemedim inan isi birak ins kalp sesini duyim soyleyecegim aileme ise 3 ay sonra soylerim
Canim insallah bunlari saglicakla aliriz kucagimiza Allah yardimcimiz olsun kotu deneyimlerin ardindan guxel bir deneyim beklesin insallah bizi

Bir kere görülen kese ağır bir kanama geçirmediğin sürece bir anda görünmez olamaz bence, mutlaka gittiğin acil doktorunun ya kendisinde ya kullandığı cihazlarda bi sorun vardır bence... Canını sıkmamaya çalış cnm, bebiş muhtemelen hala orda ve annesinin üzülmesini istemez :KK12:
canım teşekkür ederim kese var dedi zaten ama içinde embriyo yokmuş öyle söyledi embriyo yok madem ben neden üç gün yatıyorum hastanede anlamış değilim bana pak güven vermedi doktor yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum..

Canım çok geçmiş olsun yat dinlen bebğin gözükmemesi olağan olabilir zaten keseyide geç görmüşsünüz birde eğer o akşam mesanen doluyken usg bakıldıysa alttan ondan gözükmemiş olabilir. içini ferah tut.
haklısın canım ama insan doktor o kadar olumsuz konuşunca bir an ümitsizliğe kapılıyor ne yapmak istiyor bu doktorlar ben anlamış değilim ama yarın belli olur inşaallah...

Evet canım ben herşeye çifter çifter bakıyorum :) Rabbim nasip ederde birde cinsiyetleri öğrenirsem daha rahat bakacağım :)

Canım çok geçmiş olsun.Bol bol yat dinlen.İş yapma.Ayalarını yükseğe koyup yat bol bol.O bebeği göremeyeninde ultrason cihazı pek iyi olmayabilir.Moral çok önemli canım,mümkün olduğunca stres yapmamaya çalış.İnşaAllah yavrularımıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşacağız.

Hayırlı olsun canım,amin cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşaAllah.

Allah gönlüne göre verin canım,inşaAllah ikizdir.Bende ikiz bekliyorum Rabbim nasip ederse.İkiz için değerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum ama katlamanın yüksek olması gerektiğini biliyorum.Ben adet günümde beta hcg yaptırdığımda değerim 20ydi.Baya düşük bir değerle öğrendim ama hep 3e katladı değerim.Binlerde olması gerekirken 3000 bin çıktı en son ve çift kese gördük:nazar:

Çok geçmiş olsun canım.Hem hamilelikten hem de üşütmeden kaynaklı sanırım.Bol bol dinlen birde c vitamini tüket.İnşaAllah bir an önce toparlanırsın canım.
canım çok teşekkür ediyorum gerçekten bana moral verdin şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bakalım yarın neler olacak hem bebeği göremedim diyor hemde beni hastaneye yatırıyor bilmiyorrum ne yapmak istediğini inşaallah yarın bebeğimi görebilirim yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum...

kızlar benim 6+2...salı günü doktora gidicem ama artık dayanamıyorum .. yarın gitsem görünür mü bebek acaba ??? bir gün daha nasıl beklicem .. eşime sarıyorum bu sefer...bi duysam bi duysam pıt pıtları ağlamaktan helak oldum.. biliyorum herşey allahtan ama yinede kendime söz geçiremiyorum ...

canım çok teşekkür ediyorum gerçekten bana moral verdin şimdi kendimi daha iyi hissediyorum bakalım yarın neler olacak hem bebeği göremedim diyor hemde beni hastaneye yatırıyor bilmiyorrum ne yapmak istediğini inşaallah yarın bebeğimi görebilirim yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum...
Banada saçma geldi,sadece kese için hastaneye mi yatırılır?Ayrıca bebek görünmediyse hastaneye yatıracağı yerde boş gebelik olmadığıyla ilgili takip yapması gerekir.Gittiğin hastane özelse saçmalayıp para almak olabilir dertleri.Hangi şehirdesin?İstanbul Anadolu yakasındaysan kendi doktorumu önerebilirim sana.Sırasıda olmuyor hemen bakılır.Pozitifte biridir,moral verir :)

Back