• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Benim tsh 5,76 cikmis şimdi baktım tahlil sonucuna. Zaten aralik olarak en yüksek deger 5,60 gorunuyor yani benim degerim 0,16 yüksek. Hamilelikten kaynakli.olabilir demisti doktor
Canim hamilelikteki aralik degerleri degisik. 1 ile 2,5 arasi normal kabul ediliyor.

Son düzenleme:
Allah razı olsun cnm . inşallah herkes güzel haberlerle gelir :)

amin cnm cümlesiyle inşallah :)

canım sen tsh kaçtı , banada gerek yok şimdilik takip edelim 4 5 olursa başlarız dedi , benimde gebelikle alakalı sanırım önceden böyle bişey diyen olmadı .

canım senin tsh kaç çıktı ?? benim 3.20 bende ilaç kullanmıyorum şimdilik .

teşekkürler cnm :) benimde ilk defa çıktı bu tsh o kadar tedavi oldum . bu seferde tsh moralimi bozdu . bir dahaki tahlile kadar bekliyecem cnm o zaman duruma göre karar vericem , bu arada benim kızımın öksürüğüde fena ne olacak böyle :KK43: gece acildeydik hava verdiler iğne yaptılar :KK43:

benimde bir kızım var zor ama güzel :) Rabbim kolaylığını veriyor :)

canım kilon varmı senin , benim biraz kilom var doktorum dün karnımdan denedi , olmıyacak böyle tombiksin görünmüyor dedi , alttan bakalım dedi , sırf bu sebeple başka doktora gitmiyorum , benim dilimden sadece o doktor anlıyor diye , alttan görebildi ve doktorumun ultrason cihazı ileri düzeyde , bence sende başka doktorlara gidip kafanı karıştırma kendi doktorunla görüş cnm .

benim tsh 4.20 şuan gebelik için 2 hafta sonra gidecem tahlillerde çıkar

Kızlar hamileliğin ilk zamanlarında kasık ve bel ağrıları normal mi ? Benim çok ağrılarım var ozellikle kasıklarımda :(

Bende de ara ara oluyor cnm normal bel ağrısı olursa şiddetli o zaman sıkıntı oluyormuş
Hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi ve bel ağrılarım da artıyo arada yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Bi de alttan baktıkları zaman nasil oluyo ben daha alttan muayene olmadim hic

Hamileliğimi öğrendiğimden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi ve bel ağrılarım da artıyo arada yarın doktora gidicem bakalım ne dicek. Bi de alttan baktıkları zaman nasil oluyo ben daha alttan muayene olmadim hic
canım benimde kasık ve bel ağrım var normal heralde çünkü dr. üstünde durmadı alttan muayene de hiç bir zorluk yok canım korkulacak birşey değil.

Arkadaslar 8h 5g gbym ve bugune kdar hep kese vardi ancak bebegi goremylardi hep 1 h arayla usg yapyrduk ancak bugun bos gebelik teshisiyle tibbi tahliye yapilacak.:(cok istedik ama nasip degilmis.gebeligin basindan son gune kadar yasanabilecek bir suru komplikasyonlar var.bana da bu nasipmis.hepiminize hayirli sorunsuz sikintisiz guzel gunler saglicakli bebisler diliyorum.

Arkadaslar 8h 5g gbym ve bugune kdar hep kese vardi ancak bebegi goremylardi hep 1 h arayla usg yapyrduk ancak bugun bos gebelik teshisiyle tibbi tahliye yapilacak.:(cok istedik ama nasip degilmis.gebeligin basindan son gune kadar yasanabilecek bir suru komplikasyonlar var.bana da bu nasipmis.hepiminize hayirli sorunsuz sikintisiz guzel gunler saglicakli bebisler diliyorum.
cnm teşhis kesin mi. Başka doktorada gorundun mu

Arkadaslar 8h 5g gbym ve bugune kdar hep kese vardi ancak bebegi goremylardi hep 1 h arayla usg yapyrduk ancak bugun bos gebelik teshisiyle tibbi tahliye yapilacak.:KK43:cok istedik ama nasip degilmis.gebeligin basindan son gune kadar yasanabilecek bir suru komplikasyonlar var.bana da bu nasipmis.hepiminize hayirli sorunsuz sikintisiz guzel gunler saglicakli bebisler diliyorum.
çok geçmiş olsun cnm ne desem boş biliyorum ama sıkma canını herşeyin bir sonu var iyi veya kötü bak ben 3 gebelik geçirdim ve hepsini kaybettim şimdi 4. kez hamileyim rabbim sıkıntı yaşatmasın inş. ama umudumu yitirmiyorum. sonuçta veren de allah alan da :(

Ben kalp atışını duyunca gittim kayıt oldum Şubat ta çağırdı tetanoz için
Ben bilmiyordum sağlık ocağı olayını onlar arafılar beni ve tarih verdiler gel diye gebelik için doktora gittiysen onlar sistemden goruyorlarmış ve arayıp çağırıyorlar

Back