2015 Temmuz Anneleri

B
Benimde yüksek çıktı dr ilaç verdi 15 günde birde kontrol edecek tsh önemli gebelikte 2 yada 2.5 un üzerinde olmaması lazım

Canim cok gecmis olsun insallah gorunur uc gun sonra.Allah yardimcin olsun

Ya nette dun gezerken hamileler icin bisey yagi bas agrisina iyi geliyodu dige okumusdum istersen bi arasdir hemen kesiyor mus

Canim senin kendi doktorunu arasana? Acildekilere guvenilmez en iyisini doktorun bilir. Bozma hemen moralini kanamalar herzaman oluyor gebeliklerde.gecmis olsun !

Slm arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun inşallah,bende 8.haftamdayım rabbim hepimize sağlıkla kucağıma almak nasip etsin hayırlı geceler

Kızlar gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bnde istiyorum bundan yardımcı olursanız

Canim senin kendi doktorunu arasana? Acildekilere guvenilmez en iyisini doktorun bilir. Bozma hemen moralini kanamalar herzaman oluyor gebeliklerde.gecmis olsun !
Aradım canım yurtdışındaymış okadar olumsuz konuştu ki adam yok gebelîk bozulmuş embriyoyu göremedim bu zaten sonlanır neden kontrolünü yaptırmadım buarada ölçümü 8,3 müş

Aradım canım yurtdışındaymış okadar olumsuz konuştu ki adam yok gebelîk bozulmuş embriyoyu göremedim bu zaten sonlanır neden kontrolünü yaptırmadım buarada ölçümü 8,3 müş
Hic kan testi yaptirmis miydin? Keske kan tahlili yapip beta hcg ye baksalarmis. Ordan anlasilirdi..

Hic kan testi yaptirmis miydin? Keske kan tahlili yapip beta hcg ye baksalarmis. Ordan anlasilirdi..
Keseyi Gören'e kadar yaptırdım en son ikininlerde kese görüldü 21kasımda bi daha istemedi doktorum bi sorun olmayınca neden yaptırayım kî lekenmem de geçti

Hayirli olsun canim,haftaya randevum var insaAllah bende duyarim.Darisi bana ve henuz duymamislara :)
Allah razı olsun cnm . inşallah herkes güzel haberlerle gelir :)
amin cnm cümlesiyle inşallah :)
canım sen tsh kaçtı , banada gerek yok şimdilik takip edelim 4 5 olursa başlarız dedi , benimde gebelikle alakalı sanırım önceden böyle bişey diyen olmadı .
Benimde tsh yüksek çıktı doktor ilaca gerek yok dedi. 27 aralikta randevum o zaman tekrar tahlil yapacak. Duruma göre bakacakmis.
canım senin tsh kaç çıktı ?? benim 3.20 bende ilaç kullanmıyorum şimdilik .
teşekkürler cnm :) benimde ilk defa çıktı bu tsh o kadar tedavi oldum . bu seferde tsh moralimi bozdu . bir dahaki tahlile kadar bekliyecem cnm o zaman duruma göre karar vericem , bu arada benim kızımın öksürüğüde fena ne olacak böyle gece acildeydik hava verdiler iğne yaptılar

Kizlaaar ikinci kez anne olan varmi aranizda oglum beni bir dakika bile oturtmuyor cok yoruyor zor bir hamilelik bekliyor beni sanirimm
benimde bir kızım var zor ama güzel :) Rabbim kolaylığını veriyor :)
canım kilon varmı senin , benim biraz kilom var doktorum dün karnımdan denedi , olmıyacak böyle tombiksin görünmüyor dedi , alttan bakalım dedi , sırf bu sebeple başka doktora gitmiyorum , benim dilimden sadece o doktor anlıyor diye , alttan görebildi ve doktorumun ultrason cihazı ileri düzeyde , bence sende başka doktorlara gidip kafanı karıştırma kendi doktorunla görüş cnm .

Allah yardimcin olsun cnm hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Allah bagislasin canim kizini ne guzel

Kızlar yardım fenayım cuma akşamından beri mütemadiyen istifra ediyor ve yatıyorum.Hele dün hiçbişey yemedim sayılı sabah bi llokma ekmek .bütün akşamı istifra etmekle geçirdim midem de boş.Grip mi oldum yoksa hamilelikten mi bu onu da anlayamıyorum.Sadece biraz baş ağrısı,burnum akıyo bi de ağzımın etrafı komple uçuk doldu Dün akşam dr.u aradık metpamid için onay aldı eşim bitane aldım gece şimdi daha iyi gibiiyim sanki ama akşama dpğru fenalaşmam inşallah.En son 3 gün önce 61,5 iken şimdi 59 kiloya düşmüşüm 2 günde Allahım yardım etsin

benimde bugün ağlama günüm ya herşeye ağlıyorum sinirlerim çok bozuk tutamıyorum kendimi nedenli nedensiz ağlayıp duruyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan öff
Hamilelik bu iste canim yersiz aglarsin yersiz gulersin gecer bu gunler hassassin suan cunku merak etme kendini serbest birak yeter

Cook gecmis olsun arkadasim insallah en kisa zamanda atlatirsin benim arkadasim var oda hamile 4 kilo verdi ilk aylar normal kendine cok iyi bakki hastaligin tez zamanda atlatirsin ins

Keseyi Gören'e kadar yaptırdım en son ikininlerde kese görüldü 21kasımda bi daha istemedi doktorum bi sorun olmayınca neden yaptırayım kî lekenmem de geçti
Keseyi goremedi dedin ya, degerin dusmediyse sorun yoktur diye bakilabilirdi. Lekelenmen gectiyse zaten problem kalmamistir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…