• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Kizlaaar ikinci kez anne olan varmi aranizda oglum beni bir dakika bile oturtmuyor cok yoruyor zor bir hamilelik bekliyor beni sanirimm
Var canim benim kizimda zorluyo biraz:( senin oglun kac yasinda? Birde benim esimin cok seyahatleri var yalniz kalinca daha zor oluyor ama gecip gidecek bu gunlerde:) esas dogunca bebekler bakalim ne yapacagiz:)

Var canim benim kizimda zorluyo biraz:KK43: senin oglun kac yasinda? Birde benim esimin cok seyahatleri var yalniz kalinca daha zor oluyor ama gecip gidecek bu gunlerde:) esas dogunca bebekler bakalim ne yapacagiz:)

benim oglum 2 yasinda canim benim senin durumun daha zor cnm tek basina cok zorluOr esim allahtan benim yanimda destegi cok allah sanada kolaylik verir ins cnm

Ya kızlar mide bulantim cok hafif sizin kacinci haftada basladi bide karnim sis kasik ve bel agrisi cekiyorum 1 dusugum var bundan 4 ay once korkuyorum pazartesi bahsetcem doktora rapor verse keske

Ben oglumda devlet hast.dr.a gittim ayda bir de muayenehanesine gittim.Devlette sezeryan oldum.Cok seviyordum dr.umu cok ilgiliydi..Herseyi en ince ayrintisina kadar cok guzel anlatirdi.Simdi olsa yine giderdim ama gitti burdan:KK43: Simdi ozelde bir dr.a gidiyorum esimin calistigi yerle anlasmali olan bir hastanede.sindilik gidebilecegim en iyi yer orasi sanirim.
işte hiç belli olmuyor eğer özelden memnunsan oraya devam etmek en doğrusu. hayırlı doğumların olsun sağlıkla al yavrunu kucağına. benim ilk tercihim devletti benim gebeliğim sorunlu geçiyor bakalım bunda inşallah rahat olurum

kızlar çin takvimini bilen uygulayan var mı benden başka. ilk oğlumuda erkek olacağını ilk ordan öğrenmiştim hatta komşumada baktık kızı olcağını bildi. ve şimdi bana yine erkek diyor umarım yanılır :) sağlıklı olsunda yine de insan umuyor işte :D

kızlar çin takvimini bilen uygulayan var mı benden başka. ilk oğlumuda erkek olacağını ilk ordan öğrenmiştim hatta komşumada baktık kızı olcağını bildi. ve şimdi bana yine erkek diyor umarım yanılır :) sağlıklı olsunda yine de insan umuyor işte :D
Bende yanlis cikdi kizimda oglan dedi ablamin kizina oglan ogluna kiz dedi inanmiyorum ben ya :KK14:

Bende sadece buradaki 2 yakin arkadasima soyledim annemlere 3 ay bitince soyleyecegim . Uzakta olunca birsey olursa cok uzulurler gelemezlerde :KK43: en iyisi beklemek bizim durumumuzda. Ben birincide de beklemistim soylemek icin iyiki de oyle yapmisim:)
İnşallah sag salim atlatırız bu günleri de müjdeyi veririz benim ilk bebeğim de :)

Insallah tesekkur ederim hepimiz saglikla kolayca kavusalim yavrularimiza :)
işte hiç belli olmuyor eğer özelden memnunsan oraya devam etmek en doğrusu. hayırlı doğumların olsun sağlıkla al yavrunu kucağına. benim ilk tercihim devletti benim gebeliğim sorunlu geçiyor bakalım bunda inşallah rahat olurum

Ben de inanmiyorum ablamin kizi erkek cikmisti ona gore.Bir arkadasima kiz cikiyordu hem cin takviminde hem rus takviminde oglu oldu onun da..
Twlden yazdigim icin alintilarin uzeriney yazmak zorunda kaliyorum ayarlamaya calisirken birkac kez cevap yazamadan gonderdim de..
Bende yanlis cikdi kizimda oglan dedi ablamin kizina oglan ogluna kiz dedi inanmiyorum ben ya :KK14:

Ben de inanmiyorum ablamin kizi erkek cikmisti ona gore.Bir arkadasima kiz cikiyordu hem cin takviminde hem rus takviminde oglu oldu onun da..
Twlden yazdigim icin alintilarin uzeriney yazmak zorunda kaliyorum ayarlamaya calisirken birkac kez cevap yazamadan gonderdim de..
Evet sonucda tutma sansi yuzde elli yani denk gelenlerede normal

benimde bugün ağlama günüm ya herşeye ağlıyorum sinirlerim çok bozuk tutamıyorum kendimi nedenli nedensiz ağlayıp duruyorum nasıl kurtulacağım bu durumdan öff

Selam iyi haberlerle gelmedim yine kusura bakmayın bu gün hafif lekelenme m oldu bende acile gittim alttan baktı bebeği göremedim dedi yani bebek yok dedi yatıralım hastaneye dedi üç gün yayacakmışız bizde kaçtık hastaneden yaymak istemedim sonra başka hastaneye gittik orada da doktor yoktu tlfla aradılar düşük iğnesi yaptı yat dinlen dedi üç gün sonra yine gel dedi Kafayı yedirecekler insana ne sinir bozucu

Back