- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.261
Var canim benim kizimda zorluyo birazKizlaaar ikinci kez anne olan varmi aranizda oglum beni bir dakika bile oturtmuyor cok yoruyor zor bir hamilelik bekliyor beni sanirimm
enimkide 20 aylik hala kucak istiyor:) daha bebek onlar annesi , babana git diyorum yok:):)Tabiki her guzel seyin zorlugu var bunlar guzel sey evlat
Benin oglum 2 yasinda halen kucak istiyor keyiflerini biliyor keretalar
Var canim benim kizimda zorluyo birazsenin oglun kac yasinda? Birde benim esimin cok seyahatleri var yalniz kalinca daha zor oluyor ama gecip gidecek bu gunlerde:) esas dogunca bebekler bakalim ne yapacagiz:)
Anne baska canim yaa gercekten benim oglumda surekli benim onunla ilgilenmemi istiyorB
enimkide 20 aylik hala kucak istiyor:) daha bebek onlar annesi , babana git diyorum yok:):)
Merhaba cnm iiyiyim ben sen nasilsin bende suan bulanti yok cok sukurMerhabalar kizlarr nasilmis cici annecikler bulantilar ne alemdee
İnanir misin bugun hastane kapi suslerine,mevlut icin ikramliklara bakarken buldum kendimi
işte hiç belli olmuyor eğer özelden memnunsan oraya devam etmek en doğrusu. hayırlı doğumların olsun sağlıkla al yavrunu kucağına. benim ilk tercihim devletti benim gebeliğim sorunlu geçiyor bakalım bunda inşallah rahat olurumBen oglumda devlet hast.dr.a gittim ayda bir de muayenehanesine gittim.Devlette sezeryan oldum.Cok seviyordum dr.umu cok ilgiliydi..Herseyi en ince ayrintisina kadar cok guzel anlatirdi.Simdi olsa yine giderdim ama gitti burdanSimdi ozelde bir dr.a gidiyorum esimin calistigi yerle anlasmali olan bir hastanede.sindilik gidebilecegim en iyi yer orasi sanirim.
Ben gun icinde cekiyorum ilac verdi doktrm ama kullanmak istemiyorumMerhaba cnm iiyiyim ben sen nasilsin bende suan bulanti yok cok sukur
Bende yanlis cikdi kizimda oglan dedi ablamin kizina oglan ogluna kiz dedi inanmiyorum ben yakızlar çin takvimini bilen uygulayan var mı benden başka. ilk oğlumuda erkek olacağını ilk ordan öğrenmiştim hatta komşumada baktık kızı olcağını bildi. ve şimdi bana yine erkek diyor umarım yanılır :) sağlıklı olsunda yine de insan umuyor işte
Görmemişim kusura bakma:) ben California dayım:)Sanirim Amerika'da oturuyorsun degil mi? Ben yazmistim bizde Amerika'dayiz diye. Biz Atlanta'da oturuyoruz siz neredesiniz?
İnşallah sag salim atlatırız bu günleri de müjdeyi veririz benim ilk bebeğim de :)Bende sadece buradaki 2 yakin arkadasima soyledim annemlere 3 ay bitince soyleyecegim . Uzakta olunca birsey olursa cok uzulurler gelemezlerdeen iyisi beklemek bizim durumumuzda. Ben birincide de beklemistim soylemek icin iyiki de oyle yapmisim:)
işte hiç belli olmuyor eğer özelden memnunsan oraya devam etmek en doğrusu. hayırlı doğumların olsun sağlıkla al yavrunu kucağına. benim ilk tercihim devletti benim gebeliğim sorunlu geçiyor bakalım bunda inşallah rahat olurum
Bende yanlis cikdi kizimda oglan dedi ablamin kizina oglan ogluna kiz dedi inanmiyorum ben ya
Evet sonucda tutma sansi yuzde elli yani denk gelenlerede normalBen de inanmiyorum ablamin kizi erkek cikmisti ona gore.Bir arkadasima kiz cikiyordu hem cin takviminde hem rus takviminde oglu oldu onun da..
Twlden yazdigim icin alintilarin uzeriney yazmak zorunda kaliyorum ayarlamaya calisirken birkac kez cevap yazamadan gonderdim de..
Beta HCG sonucuna göre belli oluyo mu ikiz olup olmadigiAllah gonlune gore versin cnm insallah ikizdir bende cok istiyorum ikizim olmasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?