• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin kizlar....bugun mide bulantim yok cok sukur kahvalti edebildim yemek yiyebilmek cok guzelmisss....ama endiselendimde acaba birsey mi oldu diye de ins iyidir bebegim

Gunaydin kizlar....bugun mide bulantim yok cok sukur kahvalti edebildim yemek yiyebilmek cok guzelmisss....ama endiselendimde acaba birsey mi oldu diye de ins iyidir bebegim
aynen canım yaa
Midemiz bulanir bir türlü bulannaz bir türlü. Ben de senin gibi endişe ediyorum bulamayınca. Çünkü bir kaybim olmuştu. Ondada mide bulantilarim kesilmişti.
Rabbim bebislerimizi bize bağışlasin

Allah razı olsun cnm . inşallah herkes güzel haberlerle gelir :)

amin cnm cümlesiyle inşallah :)

canım sen tsh kaçtı , banada gerek yok şimdilik takip edelim 4 5 olursa başlarız dedi , benimde gebelikle alakalı sanırım önceden böyle bişey diyen olmadı .

canım senin tsh kaç çıktı ?? benim 3.20 bende ilaç kullanmıyorum şimdilik .

teşekkürler cnm :) benimde ilk defa çıktı bu tsh o kadar tedavi oldum . bu seferde tsh moralimi bozdu . bir dahaki tahlile kadar bekliyecem cnm o zaman duruma göre karar vericem , bu arada benim kızımın öksürüğüde fena ne olacak böyle :KK43: gece acildeydik hava verdiler iğne yaptılar :KK43:

benimde bir kızım var zor ama güzel :) Rabbim kolaylığını veriyor :)

canım kilon varmı senin , benim biraz kilom var doktorum dün karnımdan denedi , olmıyacak böyle tombiksin görünmüyor dedi , alttan bakalım dedi , sırf bu sebeple başka doktora gitmiyorum , benim dilimden sadece o doktor anlıyor diye , alttan görebildi ve doktorumun ultrason cihazı ileri düzeyde , bence sende başka doktorlara gidip kafanı karıştırma kendi doktorunla görüş cnm .

Benim tsh 5,76 cikmis şimdi baktım tahlil sonucuna. Zaten aralik olarak en yüksek deger 5,60 gorunuyor yani benim degerim 0,16 yüksek. Hamilelikten kaynakli.olabilir demisti doktor

canım sen tsh kaçtı , banada gerek yok şimdilik takip edelim 4 5 olursa başlarız dedi , benimde gebelikle alakalı sanırım önceden böyle bişey diyen olmadı .

teşekkürler cnm :) benimde ilk defa çıktı bu tsh o kadar tedavi oldum . bu seferde tsh moralimi bozdu . bir dahaki tahlile kadar bekliyecem cnm o zaman duruma göre karar vericem , bu arada benim kızımın öksürüğüde fena ne olacak böyle :KK43: gece acildeydik hava verdiler iğne yaptılar :KK43:

canım kilon varmı senin , benim biraz kilom var doktorum dün karnımdan denedi , olmıyacak böyle tombiksin görünmüyor dedi , alttan bakalım dedi , sırf bu sebeple başka doktora gitmiyorum , benim dilimden sadece o doktor anlıyor diye , alttan görebildi ve doktorumun ultrason cihazı ileri düzeyde , bence sende başka doktorlara gidip kafanı karıştırma kendi doktorunla görüş cnm .
kendi doktorumm yurt dışınd a canım yok canım ben 36-38 bedenim yani zayıf denilebilir ama benim kesemde geç gözüktü belki ona bağlıdır diyorum yarın tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorum

Günaydın kızlar. Ben de temmuz annesiyim 6. Haftamın içindeyim ve simdiye kadar çok fazla bulantım olmadı hatta yok denecek kadar az :)

Slm sevda ayva hayırlı ugurlu olsun bebişin ben 5+3 te gördüm keseyi salı günü kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah ben özel hastane tercih ettim canım sen doktor yada hastane seçtin mi?
teşekkür ederim canım ben devlette öğrendim hamileliğimi oradaki doktor iki hafta sonra gel dedi ama biz yine eşimle özel hastaneye gitmeyi düşünüyoruz ikimizde memleketten uzak oldugumuz için bulunduğumuz yerin hastanelerini ve doktorlarını bilmiyoruz arastırma yapıyoruz bir de sağlık ocağına başvurmamız gerektiğini söylediler o neden onun hakkında hiç bir fikrim yok

Slm sevda ayva hayırlı ugurlu olsun bebişin ben 5+3 te gördüm keseyi salı günü kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah ben özel hastane tercih ettim canım sen doktor yada hastane seçtin mi?
bu arada seninde hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip olur

canım satlarımız aynı seninle sen gördün mü kalp atışlarını ne zaman gittin doktora
10 gun once gittim kese daha yeni olusmaya başladığı için doktor goremedi canim pazartesi tekrar çağırdı yarın yine gidicem bakalım kalp atislarini duyarim belki bu sefer :)

10 gun once gittim kese daha yeni olusmaya başladığı için doktor goremedi canim pazartesi tekrar çağırdı yarın yine gidicem bakalım kalp atislarini duyarim belki bu sefer :)
inşallah canımbende öyle 21 kasımda kese görüldü çarşambaya randevu verdi ama dün kahverengi akıntı gelince acile gittim orda hiç birşeyy göremedi canım baya sıkıldı yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum

inşallah canımbende öyle 21 kasımda kese görüldü çarşambaya randevu verdi ama dün kahverengi akıntı gelince acile gittim orda hiç birşeyy göremedi canım baya sıkıldı yarın tekrar gitmeyi düşünüyorum
Moralini bozma canım iyi düşün iyi olsun bende şimdiye kadar o tarz akıntı olmadı hic

Bir kere görülen kese ağır bir kanama geçirmediğin sürece bir anda görünmez olamaz bence, mutlaka gittiğin acil doktorunun ya kendisinde ya kullandığı cihazlarda bi sorun vardır bence... Canını sıkmamaya çalış cnm, bebiş muhtemelen hala orda ve annesinin üzülmesini istemez :KK12:

Canım sağlık ocağına bildirmen lazım çünkü sana iki defa aşı yapacak 4. Ve 5. Ayda tetenoz aşısi bebek doğunca topuk kanı alacak onun için yani takip edecekler canım bebeği ve seni

kendi doktorumm yurt dışınd a canım yok canım ben 36-38 bedenim yani zayıf denilebilir ama benim kesemde geç gözüktü belki ona bağlıdır diyorum yarın tekrar başka doktora gitmeyi düşünüyorum
Canım çok geçmiş olsun yat dinlen bebğin gözükmemesi olağan olabilir zaten keseyide geç görmüşsünüz birde eğer o akşam mesanen doluyken usg bakıldıysa alttan ondan gözükmemiş olabilir. içini ferah tut.

Canim cok gecmis olsun umarim kizin iyilesi r yakinda. Bizimde durumlar fena sabah saat 4'ten beri syaktayim oksurukten uyuyamiyor kizim saat 6 olmus:( uykusuxluk bitirdi artik beni iki haftadir uyku yok bize. Esimde aksam gitti 2 hafta yok. Bakalim nolacak? Dusurucem bebegimi diye korkuyorum. Karnim agriyor surekli yorgunluk ve agir kaldirmaktan. Tanidik , aile, yardimcida yok, depresyona girdim resmen:( hamileligimi hic anlayamadim:( ilk gebeligi olanlara tavsiyem bol bol tadini cikarin:)

canim senden sonra tekrar arastirdim biraz buradaki kaynaklardan, Amerikan endikronoloji dernegi sayfalarca aciklamis hamilelikte tsh olayi cok onemli, 4-5 filan cok yuksek rakamlar, dusuk, erken dogum Allah korusun bebek olumlerine kadar yolu varmis bu olayin. Seninki o kadar yuksek degil ama erken onlemini almak lazim. Birde benim kullandigim ilac mesela hamilelerde kullaniliyormus burada ve vucudumuzun urettiginin birebir ayni hormon o yuzden hic yan etkisi yok diyor . Kullanmak zararli degil kullanmamak kotu sonuclar dogurur filan demis. Doktoruna ben evham yapiyorum ilac verin desen? Doktorunda bir bildigi vardir elbet ama gozumuzden sakiniyoruz bebegimizi degil mi:) ay belki de ben cok evham yaptim:) basindan beri seninleyiz ya senin icinde evham yapiyorum :)

Canım sağlık ocağına bildirmen lazım çünkü sana iki defa aşı yapacak 4. Ve 5. Ayda tetenoz aşısi bebek doğunca topuk kanı alacak onun için yani takip edecekler canım bebeği ve seni
anladım canım özel hastaneye hafta sonlarıda gidebiliyormuyuz acaba senin ilk bebek mi ?

Kızlar yardım fenayım cuma akşamından beri mütemadiyen istifra ediyor ve yatıyorum.Hele dün hiçbişey yemedim sayılı sabah bi llokma ekmek .bütün akşamı istifra etmekle geçirdim midem de boş.Grip mi oldum yoksa hamilelikten mi bu onu da anlayamıyorum.Sadece biraz baş ağrısı,burnum akıyo bi de ağzımın etrafı komple uçuk doldu :KK43: Dün akşam dr.u aradık metpamid için onay aldı eşim bitane aldım gece şimdi daha iyi gibiiyim sanki ama akşama dpğru fenalaşmam inşallah.En son 3 gün önce 61,5 iken şimdi 59 kiloya düşmüşüm 2 günde :KK43:Allahım yardım etsin
Cok gecmis olsun canim. Benim arkadaslarimdan ilk aylarda 6-7 kilo verenler oldu ama sonra toparladilar 20 kilo filan aldilar:) merak etme bebegin senin depolarindan herseyi aliyor gerekli olan. Sen vitaminlerini ihmsl etme. Yakinda insallah gecer bulantilarin.

Back