- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #3.241
Âmin cümlemizinkini. Allah kolaylığını verir inş :)Allah bagislasin canim senin durumun daha zordur eminim butun gun yenice oturdun valla ben imde 2 yasinda oglum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin cümlemizinkini. Allah kolaylığını verir inş :)Allah bagislasin canim senin durumun daha zordur eminim butun gun yenice oturdun valla ben imde 2 yasinda oglum var
amin canım seninkinide allah bağışlasın acılarını göstermesin rabbim. benimkilerin arası bayağı yakın olacak allah kolaylık versin biz gibilere :)Ne guzel yanliz degilmissin allah bagislasin canim oglunu benimde oglum 2 yasinda cok hareketli
Muhakkak verir rabbim haftaya pazartesi ise baslayacagim bide benim icin zorlu gunler baslicak bakalim hamileligimiz insallah iyi gecerÂmin cümlemizinkini. Allah kolaylığını verir inş :)
canım aslında şans meselesi bende geçen devlete gittim doktor çok iyiydi şakalaştı benle bayağı ilgilendi. ilk doğumumuda devlette yaptım hatta dış gebelik geçirdiğimdede düşük yaptığımdada devlete gittim ben memnundum. inşallah bundada bir sıkıntımız olmazOzeli tercih ettim,memnunum.Devlette bir kere muayne oldum,dusuk yapiyordum doktorum dis gebelikten suphelenmisti ve arastirilmasi icin Zeynep Kamil'e yonlendirmisti.Ellerinde oyuncak ettiler beni resmen,biri dedi rahmin yamuk,biri dedi rahmin ters,parca dusurmeme ve kanamam olmasina ragmen normal gebesin sorun yok diyip gonderdiler.Eger butceniz yetiyorsa ozeli tercih edin,devlet hastaneleri berbat otesi.
Zarari tabiki olmaz bence ikiz olabilir suprise :)geçen hafta 9456 mı neydi...yüksek olmasının bir zararı yoktur umarım...
amin canım seninkinide allah bağışlasın acılarını göstermesin rabbim. benimkilerin arası bayağı yakın olacak allah kolaylık versin biz gibilere :)
evet ikisi birden büyür çıkar diyor herkes ama zorluğuda olacak elbet. hemde çok haraketli birde kucak istemesi yokmu yürüdüğü halde :)Aminn canim aminn en onemlisi o neguzel iste ikisi beraber buyur gider tam hareketli zamani simdi oglunun
benim tüp bebek... 2 transfer yapıldı...ama tek kese görüldü...belki diğeri küçüktür... gizlenmiştir diye içimde bir umut var :)Zarari tabiki olmaz bence ikiz olabilir suprise :)
evet ikisi birden büyür çıkar diyor herkes ama zorluğuda olacak elbet. hemde çok haraketli birde kucak istemesi yokmu yürüdüğü halde :)
Allah gonlune gore versin cnm insallah ikizdir bende cok istiyorum ikizim olmasinibenim tüp bebek... 2 transfer yapıldı...ama tek kese görüldü...belki diğeri küçüktür... gizlenmiştir diye içimde bir umut var :)
Heyecan basladiii tabiiiiiiben daha hamile olduguma inanamiyorum..Şimdiden Beşik bakar oldum
Evet canim senin sansina iyi doktor denk gelmis,insaAllah sansin hep boyle devam eder :) Memnun olanda var,benim gibi rezillik cekende :)canım aslında şans meselesi bende geçen devlete gittim doktor çok iyiydi şakalaştı benle bayağı ilgilendi. ilk doğumumuda devlette yaptım hatta dış gebelik geçirdiğimdede düşük yaptığımdada devlete gittim ben memnundum. inşallah bundada bir sıkıntımız olmaz
İnanir misin bugun hastane kapi suslerine,mevlut icin ikramliklara bakarken buldum kendimiŞimdiden Beşik bakar oldum
Bende geçen hafta ikea ya gidince baktım...hiç biri sallanmıyordu beğenmedim...kızımdan kalma park yatak var en kötü ihtimal onu kullanırım :)Şimdiden Beşik bakar oldum
benimde değerlerin nasıldı canım ?benim tüp bebek... 2 transfer yapıldı...ama tek kese görüldü...belki diğeri küçüktür... gizlenmiştir diye içimde bir umut var :)
Aynı valla sanki ilk yaşarmış gibi hatta daha heycanlıyımİnanir misin bugun hastane kapi suslerine,mevlut icin ikramliklara bakarken buldum kendimi
Ben iki kızımda aynı park yatağı kullanmıştım. Buna alıcam yeni onu verdim çünkü çokta sağlam kullanışlıydı. Ikea ya bende baktım ama beğenmedimBende geçen hafta ikea ya gidince baktım...hiç biri sallanmıyordu beğenmedim...kızımdan kalma park yatak var en kötü ihtimal onu kullanırım :)
Şaka gibi aynenHeyecan basladiii tabiiiiiiben daha hamile olduguma inanamiyorum..
İnanir misin bugun hastane kapi suslerine,mevlut icin ikramliklara bakarken buldum kendimi
canım aslında şans meselesi bende geçen devlete gittim doktor çok iyiydi şakalaştı benle bayağı ilgilendi. ilk doğumumuda devlette yaptım hatta dış gebelik geçirdiğimdede düşük yaptığımdada devlete gittim ben memnundum. inşallah bundada bir sıkıntımız olmaz