2015 Temmuz Anneleri

Ne guzel yanliz degilmissin allah bagislasin canim oglunu benimde oglum 2 yasinda cok hareketli
amin canım seninkinide allah bağışlasın acılarını göstermesin rabbim. benimkilerin arası bayağı yakın olacak allah kolaylık versin biz gibilere :)

canım aslında şans meselesi bende geçen devlete gittim doktor çok iyiydi şakalaştı benle bayağı ilgilendi. ilk doğumumuda devlette yaptım hatta dış gebelik geçirdiğimdede düşük yaptığımdada devlete gittim ben memnundum. inşallah bundada bir sıkıntımız olmaz

amin canım seninkinide allah bağışlasın acılarını göstermesin rabbim. benimkilerin arası bayağı yakın olacak allah kolaylık versin biz gibilere :)

Aminn canim aminn en onemlisi o neguzel iste ikisi beraber buyur gider tam hareketli zamani simdi oglunun

evet ikisi birden büyür çıkar diyor herkes ama zorluğuda olacak elbet. hemde çok haraketli birde kucak istemesi yokmu yürüdüğü halde :)

Tabiki her guzel seyin zorlugu var bunlar guzel sey evlat
Benin oglum 2 yasinda halen kucak istiyor keyiflerini biliyor keretalar

Evet canim senin sansina iyi doktor denk gelmis,insaAllah sansin hep boyle devam eder :) Memnun olanda var,benim gibi rezillik cekende :)

İnanir misin bugun hastane kapi suslerine,mevlut icin ikramliklara bakarken buldum kendimi
Aynı valla sanki ilk yaşarmış gibi hatta daha heycanlıyım

Bende geçen hafta ikea ya gidince baktım...hiç biri sallanmıyordu beğenmedim...kızımdan kalma park yatak var en kötü ihtimal onu kullanırım :)
Ben iki kızımda aynı park yatağı kullanmıştım. Buna alıcam yeni onu verdim çünkü çokta sağlam kullanışlıydı. Ikea ya bende baktım ama beğenmedim

Ben oglumda devlet hast.dr.a gittim ayda bir de muayenehanesine gittim.Devlette sezeryan oldum.Cok seviyordum dr.umu cok ilgiliydi..Herseyi en ince ayrintisina kadar cok guzel anlatirdi.Simdi olsa yine giderdim ama gitti burdan Simdi ozelde bir dr.a gidiyorum esimin calistigi yerle anlasmali olan bir hastanede.sindilik gidebilecegim en iyi yer orasi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…