• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Maydonozu bende duymustum ama az yemekten zarar gelecegini sanmiyorum.Ben herseyden az az yiyorum.Corekotuna gelince Peygamber Efendimiz sav olumden baska her derde devadir demistir corekotu icin.Boyle bir nimetinde zararli olabilecegini dusunmuyorum.Her sabah bir tatli kasigi bal corekotu karisimi muhakkak yerim,hamileligim oncesinde de yerdim :)

bir arkadaş yazmışta burda. benimde kafam karıştı. araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. o yüzden burdan sordum. zira maydonoz, limon ve soğan bu aralar en çok tükettiğim şeyler. çünkü bir tek salatayı iştahla yiyorum bu aralar. eee salatada maydonoz ve limonsuz olmaz dimi :) soğanıda bol koyuyorum salataya doğal antibiyotik malum gribe karşı önlem olsun diye. hal böyle olunca bunların düşüğe sebep olduğunu okuyunca bir an korktum :)

bir arkadaş yazmışta burda. benimde kafam karıştı. araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. o yüzden burdan sordum. zira maydonoz, limon ve soğan bu aralar en çok tükettiğim şeyler. çünkü bir tek salatayı iştahla yiyorum bu aralar. eee salatada maydonoz ve limonsuz olmaz dimi :) soğanıda bol koyuyorum salataya doğal antibiyotik malum gribe karşı önlem olsun diye. hal böyle olunca bunların düşüğe sebep olduğunu okuyunca bir an korktum :)
arkadaşlar sanırım benim yazdığımdan ama bunu ben birçok kişiden duydum ama çok fazla yemek zararlı zaten ve düşüğe neden olmalarıda doğum kasılmalarına yardımcı olmaları ilk aylarda iyi değildir zaten hurmada öyle değilmi çok faydalıdır hamilelikte ve emzirme döneminde ama fazlası doğumu kolaylaştırdığı için ilk aylarda zararlı :)

merhabalar ben geldim , bugün kontrolümüzde şükür kalp atışlarını duyduk :) bir dahaki kontrol 3 ocak :) tsh 3.20 ilaca gerek yok dedi bikaç hafta sonra tekrarlayalım dedi , biraz moralim bozuldu bu tsh , benim gibi olupta ilaç kullanmayan varmı ?

Merhaba kızlar , malum ben ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum, ama 2 farklı doktor bana bol bol limon bal dediler. Adaçayı fazla ıhlamur yasak dediler, kuzenmde geçen kış limon nane kışburnu ile geçirdi gebeyken .
ıhlamur nedenb yasak ben de hastayım bugün ıhlamur içtim

merhabalar ben geldim , bugün kontrolümüzde şükür kalp atışlarını duyduk :) bir dahaki kontrol 3 ocak :) tsh 3.20 ilaca gerek yok dedi bikaç hafta sonra tekrarlayalım dedi , biraz moralim bozuldu bu tsh , benim gibi olupta ilaç kullanmayan varmı ?
Hayirli olsun canim,haftaya randevum var insaAllah bende duyarim.Darisi bana ve henuz duymamislara :)

benimde daha 4 haftalıkmış keseyi göremedi doktor iki hafta sonra randevum var birde folik asit verdi her akşam bir tane nelere dikkat ediyorsunuz kızlar birde doktorunuzu belirledinizmi şimdiden özel hastanemi devlet hastanesimi...

merhaba benimde ilk gebeliğimde gebeliğe bağlı tsh ım artmıştı. ilaç kullanmadım sağlıkla doğum yaptım. ikinciyi düşünürkende tsh ım artmıştı gebelik olması zor demişlerdi allaha şükür 11. denemeden sonra kaldım

İyi akşamlar benim sat 24 eylül bende bir aksilik çıkmazsa temmuzun ilk haftası doğum yapcam benim hamileliğim sorunlu biraz kahverengi bazen kırmızıya donuk akıntım oluyor ara ara dr korkma bişey olmaz desede ben korkuyorum

Back