2015 Temmuz Anneleri

Çiğ et hiç vermiyoruz. Hazır mama, arada haşlanmış tavuk ve bi de ekmek delisidir kendileri :) ama işte korkuyorum da diğer yandan.. baskı da hat safhada
Canim sakin vazgecme kedinden, oda senin evladin. Bende de var ve asla birakmam. Kedi ve kopekle buyuyen cocuk hep daha mutlu buyuyor emin ol:)

Slm sevda ayva hayırlı ugurlu olsun bebişin ben 5+3 te gördüm keseyi salı günü kalp atışı dinlemeye gideceğiz inşallah ben özel hastane tercih ettim canım sen doktor yada hastane seçtin mi?

Benimde tsh yüksek çıktı doktor ilaca gerek yok dedi. 27 aralikta randevum o zaman tekrar tahlil yapacak. Duruma göre bakacakmis.

Selam sevgili hamile arkadaslarim. Bu hamilelik bana pek yaramadi. Kolumu kaldiracak halim yok Butun gun yatiyorum. Doktor dusuk tehlikesi var demisti, yatmami soylemisti, iyi oldu bir bakima. Ama yatmaktan bu sefer basim agridi.
Aranizda Antalya'da yasayan var mi? Hangi doktora gidiyorsunuz?
Simdiden nerde dogum yapsam telasi sardi bir de. Daha once dogum yapan arkadaslar deneyimliler diye devleti mi onerirsiniz yoksa ozeli mi?

Canim cok sevindim herseyin yolunda olduguna:) vallahi ben ilk defa bu tsh olayi ile karsilasiyorum. Gecen sefer yoktu bende tsh yuksekligi filan. Burada ilac veriyorlarsa almak lazim herhalde dedim. Kizimin oksurukten cigerleri sokuluyo vicks sur deyip gonderiyorlar aman hemen ilaca basliyorsun deyince korktum ne bileyim. Dahiliye doktoruna filan sorsan? Yada bir doktor tanidigin varsa?

Ankaradaki arkadaslar hangi hastane ve doktorlara gidiyorsnuz lutfen yardimci olun ben daha gitmedim doktora nereye gidecegimi de bilmiyorum konyada 4 haftalikken gitmistim ama ankarada yasiyorum burda dogru duzgun bi yere baslamaliyim...

iyi aksamlar tatli anneler bugun dr gittim 5 haftalik gec olusmus -7 mm dedi kese iyimi sizce sizlerin kac mm di 5. hafta rahimden progesteron verdi daha iyiymis

Kendini salma arkadaşım dinç güçlü olmalıyız yat yat iice hasta olursun bi meşgale bul kendine.
Tabikide özel derim 2 doğum yapmış biri olarak doktorunu seç 6. Ay'ından sonra doktor değişme gittiğin doktorda doğum yap. Benim için doktor çok önemlidir sonra hastane. Doğum çok farklı bişey seni ruhsal yönde anlayan samimi bi doktorun varsa herşey çok daha kolay oluyo. Şefkate merhamete ilgiye ihtiyaç duyuyorsun doğumda. Ama bide soğuk nevale insanlar var onlarla Allah karşılaştırmasın :)

Kizlaaar ikinci kez anne olan varmi aranizda oglum beni bir dakika bile oturtmuyor cok yoruyor zor bir hamilelik bekliyor beni sanirimm

Ozeli tercih ettim,memnunum.Devlette bir kere muayne oldum,dusuk yapiyordum doktorum dis gebelikten suphelenmisti ve arastirilmasi icin Zeynep Kamil'e yonlendirmisti.Ellerinde oyuncak ettiler beni resmen,biri dedi rahmin yamuk,biri dedi rahmin ters,parca dusurmeme ve kanamam olmasina ragmen normal gebesin sorun yok diyip gonderdiler.Eger butceniz yetiyorsa ozeli tercih edin,devlet hastaneleri berbat otesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…