• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Daha kalp atisini duyamadim ama bos kaldigim heran isim bakiyorum:KK49: varmi bnm gibi sabirsiz ismi simdiden hazir olan ... erkek olursa berat kesin kiz ismi icin 5 yasindaki kizimla kapisiyoruz ben lina diyorum o asya:KK48:

Bende isim konusunu düşünüyorum erken ama ismi olsun cinsiyet belli olduktan sonra ismiyle seviiim istiyorum :)
Erkek için Rüzgar veya Poyraz düşünüyorum, ve kız çocuğu daha çok istememe rağmen kafamda net bir kız ismi yok, Nehir belki...

Gribivatlamis sayilmam daha etkisi suruyor.....nar yiyormusunuz kizlar yaaa ve oksuruk icin ne yapilmali
canım narı çok fazla tüketmemeye çalış 3 ayı doldurana kadar hiç yeme demiyorum ama çokta yeme.. ayrıca ben ayvanın öksüreğe iyi geldiğini biliyorum. birde çok az miktar çörek otu ile bal yanı bir tatlıkaşı bak ve 10-15 çörek otu tanesini karıştır şifa niyetine ye. geçmiş olsun.

Bende isim konusunu düşünüyorum erken ama ismi olsun cinsiyet belli olduktan sonra ismiyle seviiim istiyorum :)
Erkek için Rüzgar veya Poyraz düşünüyorum, ve kız çocuğu daha çok istememe rağmen kafamda net bir kız ismi yok, Nehir belki...
Himm poyraz cok hosuma gitti

hayırlı olsun canım bence cumaya kadar bekle 6+5 olsun daha garanti olur. beklemek zor biliyorum ama gidipte kalp atışı duyamassan oda kötü hiç strese girme bence bekle biraz daha

Bende beklemeye karar verdim canim dedigin doğru strese girmeye gerek yok

benimkitüp bebekle oldu daha transferim bile olmadan tedavi aşamasındayken isimlerini belirlemiştim iki tane transfer olunca ikiz olacak diye düşündüm hep o yüzden bir kız bir erkek ismi belirlemiştim kendime :KK36:azra ve ayaz :KK68: şimdi sadece bi tanesini kullanabileceğim çünkü miniklerimden sadece bir tanesi anneciğine tutunmuş bakalım hangisini kullanabileceğim :KK49::KK49:
Azrayi bende cok begeniorum ama kuzenimin cocuklari azra ve arya erkek icinde aras cok istemistim ama esim kargo ismi diye dalga geciyo :)

canım narı çok fazla tüketmemeye çalış 3 ayı doldurana kadar hiç yeme demiyorum ama çokta yeme.. ayrıca ben ayvanın öksüreğe iyi geldiğini biliyorum. birde çok az miktar çörek otu ile bal yanı bir tatlıkaşı bak ve 10-15 çörek otu tanesini karıştır şifa niyetine ye. geçmiş olsun.
Canım çok yanlış yönlendirmişin sakın çörek otu yemeyin yutmayın düşüğe sebep oluyo nar onun yanında çok masum . Doğuma 1 hafta kala çörek otu yutuluyo yeniliyo rahim açılsın kasılmalar başlasın diye. Zencefil çayı için Kuşburnu çayı için aman çörek otundan uzak durun

Maydanozu biliyodum ama dierlerini ilkkez duyuyorum
Merhaba kızlar , malum ben ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum, ama 2 farklı doktor bana bol bol limon bal dediler. Adaçayı fazla ıhlamur yasak dediler, kuzenmde geçen kış limon nane kışburnu ile geçirdi gebeyken .

yaa kızlar gerçekten soğan, maydanoz, limon ve nar düşüğe sebep oluyormu
Ya o dediklerin nasıl tehlikeli olur soğan maydonoz kürü felan uygularsın tamam derim normal yemekle hiç bişey olmaz ben iki kızımdada kase kase nar yedim düşük tehlikesi yaşamadım. Her sabah illa maydonoz yerim bişey olduğu yok zaten maydonozda folik asit var yeşil Yapraklı sebze bol tüketmek lazım. Araştırın duyduğunuzu lütfen.

Merhaba kızlar , malum ben ağır gribal enfeksiyon geçiriyorum, ama 2 farklı doktor bana bol bol limon bal dediler. Adaçayı fazla ıhlamur yasak dediler, kuzenmde geçen kış limon nane kışburnu ile geçirdi gebeyken .
Aynen canım doktorlar limon portakal yani bol c vitamini öneriyorlar.

Seymasevde Seymasevde evet canım bende okumustum bi yeree corek otu yenmemli diye o yuzden cok az kiktarda dedim zaten benim dedigim.miktardan bir zarar gelmez malum yedigimiz bir cok pogaca borek gibi seylerin uzerinde o kadar oluyor. Ayrica ben bu yemek konusunda cok arastirma yaptim herseyin azi karar cok fazla yiyecek var yenmemeei gereken bircogumuz belkide bilmiyoruz bunlari. Mesela en cok tukettigimiz maydanoz soğan bunlarda zararli ama hic yenmemeli diye bir durum yok ayrica corek otu tam bir sifa kaynagi ve oksuruge birbir geliyor bnim tek carem o hasta olsam hic dusunmem. Tabi herkesin kendi fikri teşekkürler uyarin icin.

yalnız olmadığıma sevindim ya kendimden şüpheleniyordum bende mi sorun var diye gece bile kalkıp su içiyorum yada sulu bişeyler resmen içim yanıyor dudaklarım kuruyor sürekli :)
bende gece iki tane 0,5 lt. su bitiriyorum ama ben öncedende çok olmasada su içerdim geceleri

günaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı:KK43:
tam gripte değil boğazlar acıyor, müthiş burun akıntısı, baş ve surat ağrısı (sanırım sinüslerden)
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle :KK43:
Canım bende oyleyim ya gunde 1 dis sarımsak yut ve kuru sogan yiyebiliyorsan ye iyi geliyomius

Back