2015 Temmuz Anneleri

Benim de hic bulantim olmuyor elhamdulillah,sadece goguslerim acayip şişti .gunlerimiz neredeyse ayni :)Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin

Amin hepimize... Benimde göğüslerim gerçekten acayip şişti, biri diğerinden gözle görülür şekilde büyük

aynen evden bile çıkmam 7/24 izlerim psikopata bağlarım o yüzden boşver iyiki yok yani :)

hayırlı olsun canım bence cumaya kadar bekle 6+5 olsun daha garanti olur. beklemek zor biliyorum ama gidipte kalp atışı duyamassan oda kötü hiç strese girme bence bekle biraz daha

toksoplazma için sadece kumuna dokunman sorun diye biliyorum... 2 tanıdığımın hamileliği boyunca kedileri vardı (hala da var :O) hiçbir sorun yaşamadılar bebeklerin biri 1 yaşını geçti diğeri de 8 aylık civarı şu an :)

Druna sorup iyice arastirmadan bisey yapma ...hele sokaga hic birakma sahiplendirme siteleri var ordan bi yuva bulabilirsin istersen

bebişini duydun demek maşallahh canımm:) bizde kısmet olursa önümüzdeki cumartesi kalp atımı için gidicez:)dr benden d vitamini için tahlil istemedi nieki yaa

günaydın mutlu haftasonları .. gerçi ben çalışıyorum ama .. neyse.. bir sürü şeyler yazılmış ben yokken hepsini okudum..kalp pıtpıtlarını duyanları özellikle tebrik ederim ... keşke daha önce üye olsaymışım foruma insan kendini yalnız hissetmiyo .. süper bir şeyy..

Druna sorup iyice arastirmadan bisey yapma ...hele sokaga hic birakma sahiplendirme siteleri var ordan bi yuva bulabilirsin istersen
yanlış hatırlamıyorsam internetten okumuştum tokso plazmadan dolayı kediye çiğ et yedirmemek lazımmış tokso plazma kedinin bağırsağında ürüyormuş

amannn canımm boşverrr millete açıklma yaptıkça insan dahada sinirleniyor he de geççç boşverrrr herkese açıklma yapmaya kalkarsan iyice sinirlenirsinnn boşverrr:)

Bundan sonra yanliz degilsin canim artik hepimiz birbirimize destek olacagiz berbaer bekleyecegiz bebeklerimizi ne guzel herkeste kalp atislari duyulmus bende cuma gunu gidecegim ins

Bundan sonra yanliz degilsin canim artik hepimiz birbirimize destek olacagiz berbaer bekleyecegiz bebeklerimizi ne guzel herkeste kalp atislari duyulmus bende cuma gunu gidecegim ins

hadi inşallah bende salı :) güzel haberler alalım pozitif düşünelim öyle olsun :):):)

canım ben test yaptırdım kendime sorun yok veteriner 40 günde bir getirin parazit aşılarını yaptırın bişey olmaz dedi tuvaletini sen değiştirme o sana söyleyen insanalara söyle sadece kedide yok o tüm meyvelerde sebzelerde var iyi yıkanmayınca onlardan da geçer ben çok duydum evinde hayvan olmayanlardan o virüsü kapan hem biz yeni değil ki eskiden beri bakıyoruz kapmayız merak etme onlarda evlat nasıl vercen günah ölene kadar be kimseye vermem akşam eve gidince göüzmün içine bakıyo geliyor sarılıyor öpüyor yavrum 6 yıldır ben bakıyorum

yanlız değilsin canım bende duymadım daha duyarız inş

günaydın hanımlarr nasıl geçiyor hamileliğiniz... benim mide bulantılarım şiddetlendi dört beş gün içinde nasıl bu kadar çoğaldı anlamadım.ne güzel rahattım

günaydınnn tüm anne adaylarıı bugün ilk defa erken uyandım ve mide bulantım diğer günlere göre çok az, mutluyum onun içinn herkesin tüm gününü mutlu geçirmesi dileklerimle kızçeler :)
günaydınn bizim seninle aynı günlerimiz benim bulantılarım yenimi başladı noldu anlamadım dört beş gün önce iydim şimdi kötüyüm

günaydınn bizim seninle aynı günlerimiz benim bulantılarım yenimi başladı noldu anlamadım dört beş gün önce iydim şimdi kötüyüm
ayyy benimde 2 haftaya yakındır çok fazlaydı yattığım yerden kalkamıyordum akşama kadar ama sadece bulantı kusma fln yok öncesinde hiçbişeyim yoktu ama 2 gündür daha iyi gibi mide yanmam var sadece bide sabah ilk kalktığımda az bi bulantı inşş biter gider böylede bizde rahat oluruz çünkü ne yediğimden bişey anlıyorum ne açlığımdan hiçbişe anlamadım hamileliğimden

günaydın herkese bende bu gün kendimi herzaman ki gibi obur hissediyorum uyanırken aç uyanıyorum... ne olacak halim çok endişeliyim gerçi ilk hamileliğimde 9 kilo almıştım ama bunda sanki daha çok alacakmışım gibi bir his var... ben 57 kiloyla hamile kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…