- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.121
Benim de hic bulantim olmuyor elhamdulillah,sadece goguslerim acayip şişti .gunlerimiz neredeyse ayni :)Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin
Evet canım alternatifi yoksa mecbur kullanıyorsun,sakıncalı değil ama alternatifi varsa alternatif kullanılmalı diye biliyorum.
Henüz üretilmedi o cihaz canım,film gelecekte geçiyorduKeşke olsa öyle bir makine hergün bakarım hatta hep bebeğimi izlerim
Merhaba kızlar Rabbim nasip ederse bende temmuz annesi olucam... gebelik cok stresli bir süreç biz daha kalp atışlarıni duymadik 8 aralıkta kontrolum var ama nadil beklicem bilemiyorum acaba pzrtz 6+1 haftalik olucam baska bi doktora gitsem mi ne dersiniz
Merhaba,
benim de kedim var tekir. Toksoplazma konusunda endişelenmiyor musunuz? Benden çok bütün sülale bu konuda tedirgin oluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. kediciği de daha gözleri açılmadan aldık evimize. toprak bile görmedi garibim. feci sıkıştırıyor annemler de..
Merhaba,
benim de kedim var tekir. Toksoplazma konusunda endişelenmiyor musunuz? Benden çok bütün sülale bu konuda tedirgin oluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. kediciği de daha gözleri açılmadan aldık evimize. toprak bile görmedi garibim. feci sıkıştırıyor annemler de..
Merhaba,
bebişini duydun demek maşallahh canımm:) bizde kısmet olursa önümüzdeki cumartesi kalp atımı için gidicez:)dr benden d vitamini için tahlil istemedi nieki yaaMerhaba arkadaşlar. dr dan geliyorum. d vitamini eksigim cok fazla cikti. ampul verdi takviye. gunde yarim ampul. aranizda daha once kullanan var mı?
bir de bebegimin kalp atislaeini dinletti. cok degisik ve guzel bir hismis. aglamakliyiim biraz
yanlış hatırlamıyorsam internetten okumuştum tokso plazmadan dolayı kediye çiğ et yedirmemek lazımmış tokso plazma kedinin bağırsağında ürüyormuşDruna sorup iyice arastirmadan bisey yapma ...hele sokaga hic birakma sahiplendirme siteleri var ordan bi yuva bulabilirsin istersen
amannn canımm boşverrr millete açıklma yaptıkça insan dahada sinirleniyor he de geççç boşverrrr herkese açıklma yapmaya kalkarsan iyice sinirlenirsinnn boşverrr:)Sinir oluyorummmmm sinirrrr sinirrrrrrrrr sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr ne salak geri zekali insanlar var ya yeminle piskolojim bozulduu yaaaaabenim bu ikinci hamileligim ilkim cook sukur ki rabbime bin sukur kizim olduu hamile oldugumu ogrenen aaa gozun aydin hadi buda oglan olsun kurtul diyorlarrr yaa benim icin erkegi kizi yok neden saglikli evlat deilde bunu onume koyuyorlar en sonunda bozucam birini o olucak
Gunaydin ...gece kacta yatarsam yatimm sabah alarm kurmus gbi 6.30da kalkiyorum .. don saga don soka uyuyamiyorumda bidaha
Bundan sonra yanliz degilsin canim artik hepimiz birbirimize destek olacagiz berbaer bekleyecegiz bebeklerimizi ne guzel herkeste kalp atislari duyulmus bende cuma gunu gidecegim insgünaydın mutlu haftasonları .. gerçi ben çalışıyorum ama.. neyse.. bir sürü şeyler yazılmış ben yokken hepsini okudum..kalp pıtpıtlarını duyanları özellikle tebrik ederim ... keşke daha önce üye olsaymışım foruma insan kendini yalnız hissetmiyo .. süper bir şeyy..
Bundan sonra yanliz degilsin canim artik hepimiz birbirimize destek olacagiz berbaer bekleyecegiz bebeklerimizi ne guzel herkeste kalp atislari duyulmus bende cuma gunu gidecegim ins
canım ben test yaptırdım kendime sorun yok veteriner 40 günde bir getirin parazit aşılarını yaptırın bişey olmaz dedi tuvaletini sen değiştirme o sana söyleyen insanalara söyle sadece kedide yok o tüm meyvelerde sebzelerde var iyi yıkanmayınca onlardan da geçer ben çok duydum evinde hayvan olmayanlardan o virüsü kapan hem biz yeni değil ki eskiden beri bakıyoruz kapmayız merak etme onlarda evlat nasıl vercen günah ölene kadar be kimseye vermem akşam eve gidince göüzmün içine bakıyo geliyor sarılıyor öpüyor yavrum 6 yıldır ben bakıyorumMerhaba,
yanlız değilsin canım bende duymadım daha duyarız inşgünaydın mutlu haftasonları .. gerçi ben çalışıyorum ama.. neyse.. bir sürü şeyler yazılmış ben yokken hepsini okudum..kalp pıtpıtlarını duyanları özellikle tebrik ederim ... keşke daha önce üye olsaymışım foruma insan kendini yalnız hissetmiyo .. süper bir şeyy..
günaydınn bizim seninle aynı günlerimiz benim bulantılarım yenimi başladı noldu anlamadım dört beş gün önce iydim şimdi kötüyümgünaydınnn tüm anne adaylarııbugün ilk defa erken uyandım ve mide bulantım diğer günlere göre çok az, mutluyum onun içinn herkesin tüm gününü mutlu geçirmesi dileklerimle kızçeler :)
ayyy benimde 2 haftaya yakındır çok fazlaydı yattığım yerden kalkamıyordum akşama kadar ama sadece bulantı kusma fln yok öncesinde hiçbişeyim yoktu ama 2 gündür daha iyi gibi mide yanmam var sadece bide sabah ilk kalktığımda az bi bulantı inşş biter gider böylede bizde rahat oluruz çünkü ne yediğimden bişey anlıyorum ne açlığımdan hiçbişe anlamadım hamileliğimdengünaydınn bizim seninle aynı günlerimiz benim bulantılarım yenimi başladı noldu anlamadım dört beş gün önce iydim şimdi kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?