- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #3.141
12.haftadan sonra rahatlarız büyük ihtimal :) ama çook var dahaayyy benimde 2 haftaya yakındır çok fazlaydı yattığım yerden kalkamıyordum akşama kadar ama sadece bulantı kusma fln yok öncesinde hiçbişeyim yoktu ama 2 gündür daha iyi gibi mide yanmam var sadece bide sabah ilk kalktığımda az bi bulantı inşş biter gider böylede bizde rahat oluruz çünkü ne yediğimden bişey anlıyorum ne açlığımdan hiçbişe anlamadım hamileliğimden
inşş ama çok var dediğin gibi ya ben birde merak ediyorum bende mi gariplik var yoksa tek değil miyim çok fazla susuyorum ağzım kuruyor sürekli içim yanıyor benim gibi olan var mı acaba ?12.haftadan sonra rahatlarız büyük ihtimal :) ama çook var daha
Druna sorup iyice arastirmadan bisey yapma ...hele sokaga hic birakma sahiplendirme siteleri var ordan bi yuva bulabilirsin istersen
yanlış hatırlamıyorsam internetten okumuştum tokso plazmadan dolayı kediye çiğ et yedirmemek lazımmış tokso plazma kedinin bağırsağında ürüyormuş
1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)
iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)
Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi
Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)
canım ben test yaptırdım kendime sorun yok veteriner 40 günde bir getirin parazit aşılarını yaptırın bişey olmaz dedi tuvaletini sen değiştirme o sana söyleyen insanalara söyle sadece kedide yok o tüm meyvelerde sebzelerde var iyi yıkanmayınca onlardan da geçer ben çok duydum evinde hayvan olmayanlardan o virüsü kapan hem biz yeni değil ki eskiden beri bakıyoruz kapmayız merak etme onlarda evlat nasıl vercen günah ölene kadar be kimseye vermem akşam eve gidince göüzmün içine bakıyo geliyor sarılıyor öpüyor yavrum 6 yıldır ben bakıyorum
günaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı
tam gripte değil boğazlar acıyor, müthiş burun akıntısı, baş ve surat ağrısı (sanırım sinüslerden)
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle
Evet çok haklısın artık kötü haberlerin sonu gelse keşke. Benimde tahmini doğum 7 temmuz eşimin doğum günü keşke gerçekten o gün dogsa ne mutlu olurum :)
Benim mide bulantilarim var ama çok kötü değil sadece geçen pazartesi fena oldum. onun dışında bir şeyler yedikçe geçen cinsten bulantim var.
27 aralikta ikinci randevum ense kalınlığı olculecek. O zaman nerdeyse 13 haftalik olacağım belki cinsiyeti bile belli olur. Bi arkadasimin 10 haftalikken doktor söylemişti. O yüzden heyecan doruklarda :)
hcg değerleriniz nasıl kızlar
kesinlikle bendede var büyük bir bardakla dolaşıyorum evin içinde çok fazla susuyorum her içişim sanki uzun saatlerdir su içmemiş gibiinşş ama çok var dediğin gibi ya ben birde merak ediyorum bende mi gariplik var yoksa tek değil miyim çok fazla susuyorum ağzım kuruyor sürekli içim yanıyor benim gibi olan var mı acaba ?
kesinlikle bendede var büyük bir bardakla dolaşıyorum evin içinde çok fazla susuyorum her içişim sanki uzun saatlerdir su içmemiş gibi
ben yiyemiyorum o bisküvileri ya..malesef şiddetli grip oldum öksürüyorum çok fenayım ilaçta kullanamıyorum malummide bulantısı için şu form bisküvilerin sadelerinden yiyorum ben aç karnına çok iyi geliyor hemde şişirmiyor.. grip olmamak için de sağlıklı beslenmeye üşütmemeye çalışıyorum .. bebişin kalp atışlarını duyalım ender saraç'a gidicem beslenme programı için alınca burdan size yazarım kızlar..
normal demekki :)aynen bendede var
günaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı
tam gripte değil boğazlar acıyor, müthiş burun akıntısı, baş ve surat ağrısı (sanırım sinüslerden)
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle
ben varım canım ama benim kiçok şiddetliydi üç gün çıkamadım yataktan ve sesim tamamen gitmişti ağrı kesici alma bence canım sadece nane limon içtim ben yapacak başka bişey yok bol bol dinlen...
malesef bende şuan şiddetli grip geçiyorum çok fenayım agzım burnum gözüm birbirine girdi resmen sesim gitti bağazım acıyo öksürüyorum.bide birşey duymuştum ilk haftalarda gribe yakalanmamak çok önemliymiş inşallah atlatırız bi an önceya bende grip olmaktan ödüm patlıyor ben genelde kışın hep hastayım bünyem zayıf faranjitim var hafiften bademciğim başladı ağrımaya nasıl geçecek bu kış hamile hamile antibiyotiksizde geçmez normalde benimki içemiyeceğim ilaç doktora boğaz fısfısını da kullanabilirmiyim diye sormayı unutmuşum allah hepimize yardım etsin havalarda soğudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?