• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

bebişini duydun demek maşallahh canımm:) bizde kısmet olursa önümüzdeki cumartesi kalp atımı için gidicez:)dr benden d vitamini için tahlil istemedi nieki yaa:KK43:

benden de direkt d vitamini istemedi canim. rutin degerlere bakalim dedi. 6 tup kan aldilar orda cikti. benden de tekrar b hcg niye istemedi diye dusundum ben de:)
hayirlisiyla duyarsin insallah sen de pit pitlari canim. orda bambaska oluyor insan. mucize gibi. benim ilk bebegim ilk hamileligim duygu seli icindeyim o yuzdnen:)

Yok hiç bırakma niyetimiz yok gözleri açılmamıştı sahiplendiğimde :KK43: ama bir yandan da korkuyorum bebeğim için. Sürekli benimle ve çok bağlı bana. koynumda uyuyor paşam.. annem benimle konuşmuyor kedi yüzünden çıldırmak üzereyim :KK43:
canım sakın bırakma bunalıma girer

Daha kalp atisini duyamadim ama bos kaldigim heran isim bakiyorum:KK49: varmi bnm gibi sabirsiz ismi simdiden hazir olan ... erkek olursa berat kesin kiz ismi icin 5 yasindaki kizimla kapisiyoruz ben lina diyorum o asya:KK48:

KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN GRİBE DİKKAT EDİN ALLAH KORUSUN ÇOK ÖNEMLİ O İLK BEBEBİĞİMİN KALBİ DURDU DR BANA GRİP GEÇİRDİNMİ DEMİŞTİ LİMONDA ÇOK TÜKETMEYİN MEYVE YİYİN

kesinlikle bendede var büyük bir bardakla dolaşıyorum evin içinde çok fazla susuyorum her içişim sanki uzun saatlerdir su içmemiş gibi
yalnız olmadığıma sevindim ya kendimden şüpheleniyordum bende mi sorun var diye gece bile kalkıp su içiyorum yada sulu bişeyler resmen içim yanıyor dudaklarım kuruyor sürekli :)

Tesekkurler cnm alışırım inş, suan 6 hafta 7 gün senle aynı gibi, muhtemel dogum tarıhı 21 temmuz benim de.. Şuan aileme soylemedim henuz ya en yakın 3 arkadasım bilio, riskli günler geçsin dedim 3 ayın sonunda solemeyi düşünüorum siz soylediniz mi? :)
Bende sadece buradaki 2 yakin arkadasima soyledim annemlere 3 ay bitince soyleyecegim . Uzakta olunca birsey olursa cok uzulurler gelemezlerde :( en iyisi beklemek bizim durumumuzda. Ben birincide de beklemistim soylemek icin iyiki de oyle yapmisim:)

Gribivatlamis sayilmam daha etkisi suruyor.....nar yiyormusunuz kizlar yaaa ve oksuruk icin ne yapilmali
geçmiş olsun ben arada çok canım isterse az yiyorum onun dışında çok sevmeme rağmen yemiyorum annem çok fazla soğan, maydanoz, nar, limon yeme demişti bende araştırdım biraz doğum kasılmalarını başlattığı için bu yiyecekler ilk aylarda fazlası düşüğe neden olabiliyormuş :(

Merhaba kızlar iyi haftasonları diliyorum herkese..
Bu sabah uyandığımda nerdeyse hiç midem bulanmıyordu :D ama Boğaz'ım şişmiş zor yutkunuyorum :(
Yarın kahvaltıya misafirim var bugün temizlik yapmam lazım bir haftadır bişey yapmadım nerdeyse :(
öyle işte gözümde nasıl büyüyor iş yapmak :(

Evet çok haklısın artık kötü haberlerin sonu gelse keşke. Benimde tahmini doğum 7 temmuz eşimin doğum günü keşke gerçekten o gün dogsa ne mutlu olurum :)

Benim mide bulantilarim var ama çok kötü değil sadece geçen pazartesi fena oldum. onun dışında bir şeyler yedikçe geçen cinsten bulantim var.

27 aralikta ikinci randevum ense kalınlığı olculecek. O zaman nerdeyse 13 haftalik olacağım belki cinsiyeti bile belli olur. Bi arkadasimin 10 haftalikken doktor söylemişti. O yüzden heyecan doruklarda :)

Benimde bir sonraki randevum 27 aralıkta ama o kadar sabredebileceğimi sanmıyorum :o en son bu perşembe gittim, sanırım 2 haftada bir gidicem 3 ayı çıkarana kadar :)
Cinsiyet öğrenme zamanıda yaklaştı, benimde 12. haftada öğrenen arkadaşım var... Darısı başımıza, sağlıklı olsunlar, hayırlısıyla gelsinler inşallah...

Aynen :KK43: bizimkisi 1 yaşında ve inanır mısınız ilk aldığımda 3 günlük fln'dı. gözleri açılmamıştı. gece 2 saate bir uyanıp biberonla besledim ben onu. bizle açtı gözünü ilk ayakta duruşu bizimleydi. off anlatamıyorum ki bizimkilere. Eşim de tapıyor paşa'ya. yine de korkuyor insan.. aklı karışıyor. inşallah bişe olmaz bebişime de kedişime de :KK43:

Yazmıştım ama yine yaziyim =) iki tanıdığım kedilerinden hiç ayrılmadan yaşadılar hamileliği ve çok sorunsuz geçti, ilave olarak doğumdan sonraki ilk yılda evcil hayvan ile büyüyen bebeklerin, hem fiziksel hem ruhsal gelişimlerinin daha hızlı olduğunu kanıtlaya bir sürü makale var =) Bırakmayı düşünmemene çoook sevindim, yine de baskılar seni çok zorlarsa kedini 4-5 ay bakacak bir arkadaşını fln bulamaz mısın ? Hani yedek plan gibi :)

Daha kalp atisini duyamadim ama bos kaldigim heran isim bakiyorum:KK49: varmi bnm gibi sabirsiz ismi simdiden hazir olan ... erkek olursa berat kesin kiz ismi icin 5 yasindaki kizimla kapisiyoruz ben lina diyorum o asya:KK48:
benimkitüp bebekle oldu daha transferim bile olmadan tedavi aşamasındayken isimlerini belirlemiştim iki tane transfer olunca ikiz olacak diye düşündüm hep o yüzden bir kız bir erkek ismi belirlemiştim kendime :KK36:azra ve ayaz :KK68: şimdi sadece bi tanesini kullanabileceğim çünkü miniklerimden sadece bir tanesi anneciğine tutunmuş bakalım hangisini kullanabileceğim :KK49::KK49:

Back