• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ben daha kimseye soylemedim ama soylesem muhakkak banada derler bosver sen allaha havale et sen hamilelegin tadini cikar
Sanada yapcaklardir kesin esimde bende hic demedik kiz olsun erkek olsun tek dedigimiz rabbimden gelen başla gòz ustunedir sinir olmamaya calisiyorum ama bazen bole patliyorum isde :KK43:

Sinir oluyorummmmm sinirrrr sinirrrrrrrrr sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr ne salak geri zekali insanlar var ya yeminle piskolojim bozulduu yaaaaa:KK61: benim bu ikinci hamileligim ilkim cook sukur ki rabbime bin sukur kizim olduu hamile oldugumu ogrenen aaa gozun aydin hadi buda oglan olsun kurtul diyorlarrr yaa benim icin erkegi kizi yok neden saglikli evlat deilde bunu onume koyuyorlar en sonunda bozucam birini o olucak :mad::mad::mad:
offff en sinir olduğum şey duyunca bile sinirlerim tepeme çıkıyor Allah herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bizde 5 kız kardeşiz ve babama okadar çok laf söyledilerki nie okutuyorsun nie bu kadar üzerlerine düşüyorsun die hepsini bir kaşık suda boğmak istiyorum böyle düşünen insanların:KK62::KK62::KK11:

offff en sinir olduğum şey duyunca bile sinirlerim tepeme çıkıyor Allah herkese sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bizde 5 kız kardeşiz ve babama okadar çok laf söyledilerki nie okutuyorsun nie bu kadar üzerlerine düşüyorsun die hepsini bir kaşık suda boğmak istiyorum böyle düşünen insanların:KK62::KK62::KK11:

Cahillik baska bisey degil bilmiyorlar ki eskidendi oglana duskunluk artik o sorun degil ne erkek sorun ediyor ne kadin evlat evlattir kizi erkegi ayirmak nekadar sacmaaa vallaaa agizlarina kurekle vurasim geliyor

Cahillik baska bisey degil bilmiyorlar ki eskidendi oglana duskunluk artik o sorun degil ne erkek sorun ediyor ne kadin evlat evlattir kizi erkegi ayirmak nekadar sacmaaa vallaaa agizlarina kurekle vurasim geliyor
aynen valla ya ama elin ağzı torba değilki işte büzesin kimseye aldırmıcan oğlunuda kızınıda en hayırlı şekilde en güzel şekilde yetiştiricenki alsınlar cevaplarını benim babam hepimizi okutarak en güzel şekilde yetiştirerek verdi hereke cevabını :)

aynen valla ya ama elin ağzı torba değilki işte büzesin kimseye aldırmıcan oğlunuda kızınıda en hayırlı şekilde en güzel şekilde yetiştiricenki alsınlar cevaplarını benim babam hepimizi okutarak en güzel şekilde yetiştirerek verdi hereke cevabını :)
Allah razi olsun o babadan ne mutlu ki bole kizlari var rabbim saglikli uzun omurler versin hepinize inssss masallahhh :nazar::nazar:

merhaba canım bende geçen sene kasım anneleri topiğindeydim oğlum erken geldi 24 ekimde doğdu. 13 aylık oldu. sende kasım anneleri topiğindemiydim. ikimizinde sat ı aynı sanırım.seninle kaderimiz aynı gibi :) sağlıkcakla al kucağına yavrunu.
canım yok ben de aralık annelerindeydim ama benimde oğlum 2 hafta erken geldi 21 kasım doğumlu :) evet ya ikimizin de aynı tarihte hayırlısı ile doğsun miniklerimiz :)

Gunaydin ...gece kacta yatarsam yatimm sabah alarm kurmus gbi 6.30da kalkiyorum .. don saga don soka uyuyamiyorumda bidaha:(

Gunaydin ...gece kacta yatarsam yatimm sabah alarm kurmus gbi 6.30da kalkiyorum .. don saga don soka uyuyamiyorumda bidaha:KK43:
Canım bende de aynisi var gerçi bi haftasonu gec kalkiyorum isten dolayi haftasonu guzel uyurdum ama artik bir iki haftadir gecede saga don sola don uyuyamiyoz yaramazlar rahat birakmiyo sanirim

Sanada yapcaklardir kesin esimde bende hic demedik kiz olsun erkek olsun tek dedigimiz rabbimden gelen başla gòz ustunedir sinir olmamaya calisiyorum ama bazen bole patliyorum isde :KK43:

muhakkak soyleyecekler ama hic mi hic umrumda olmayacak arkadasim o kesin rabbim bana saglikli bir evlat versin yeter sende takmamaya calis

ankara kedisi cnm biz balik aldik ona bile dokunmadi benimsedi onuda sever sanirim ama misafir cocuklari sevmiyor saklaniyor cok skstriyirlar
Merhaba,

benim de kedim var tekir. Toksoplazma konusunda endişelenmiyor musunuz? Benden çok bütün sülale bu konuda tedirgin oluyor. ne yapacağımı bilemiyorum. kediciği de daha gözleri açılmadan aldık evimize. toprak bile görmedi garibim. feci sıkıştırıyor annemler de..

Sinir oluyorummmmm sinirrrr sinirrrrrrrrr sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr ne salak geri zekali insanlar var ya yeminle piskolojim bozulduu yaaaaa:KK61: benim bu ikinci hamileligim ilkim cook sukur ki rabbime bin sukur kizim olduu hamile oldugumu ogrenen aaa gozun aydin hadi buda oglan olsun kurtul diyorlarrr yaa benim icin erkegi kizi yok neden saglikli evlat deilde bunu onume koyuyorlar en sonunda bozucam birini o olucak :mad::mad::mad:
Bu insanlar çok garip ben de aylardır çocuk baskısından çok rahatsızdım neyseki rabbim nasip etti artık insanlardan tek kelime duymak istmiyorum:( çok haklısın kurtul ne demek yaa saglıklı duzgun evlatlar olsun da ayyy takma bunlar patavatsız insanlar

Back