• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

ayyy benimde 2 haftaya yakındır çok fazlaydı yattığım yerden kalkamıyordum akşama kadar ama sadece bulantı kusma fln yok öncesinde hiçbişeyim yoktu ama 2 gündür daha iyi gibi mide yanmam var sadece bide sabah ilk kalktığımda az bi bulantı inşş biter gider böylede bizde rahat oluruz çünkü ne yediğimden bişey anlıyorum ne açlığımdan hiçbişe anlamadım hamileliğimden :KK42:
12.haftadan sonra rahatlarız büyük ihtimal :) ama çook var daha

12.haftadan sonra rahatlarız büyük ihtimal :) ama çook var daha
inşş ama çok var dediğin gibi ya ben birde merak ediyorum bende mi gariplik var yoksa tek değil miyim çok fazla susuyorum ağzım kuruyor sürekli içim yanıyor benim gibi olan var mı acaba ?

günaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı:(
tam gripte değil boğazlar acıyor, müthiş burun akıntısı, baş ve surat ağrısı (sanırım sinüslerden)
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle :(

ben varım canım ama benim kiçok şiddetliydi üç gün çıkamadım yataktan ve sesim tamamen gitmişti ağrı kesici alma bence canım sadece nane limon içtim ben yapacak başka bişey yok bol bol dinlen...

Druna sorup iyice arastirmadan bisey yapma ...hele sokaga hic birakma sahiplendirme siteleri var ordan bi yuva bulabilirsin istersen

Yok hiç bırakma niyetimiz yok gözleri açılmamıştı sahiplendiğimde :( ama bir yandan da korkuyorum bebeğim için. Sürekli benimle ve çok bağlı bana. koynumda uyuyor paşam.. annem benimle konuşmuyor kedi yüzünden çıldırmak üzereyim :(

yanlış hatırlamıyorsam internetten okumuştum tokso plazmadan dolayı kediye çiğ et yedirmemek lazımmış tokso plazma kedinin bağırsağında ürüyormuş

Çiğ et hiç vermiyoruz. Hazır mama, arada haşlanmış tavuk ve bi de ekmek delisidir kendileri :) ama işte korkuyorum da diğer yandan.. baskı da hat safhada

1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)

iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)

Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi :p

Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)

Evet çok haklısın artık kötü haberlerin sonu gelse keşke. Benimde tahmini doğum 7 temmuz eşimin doğum günü keşke gerçekten o gün dogsa ne mutlu olurum :)

Benim mide bulantilarim var ama çok kötü değil sadece geçen pazartesi fena oldum. onun dışında bir şeyler yedikçe geçen cinsten bulantim var.

27 aralikta ikinci randevum ense kalınlığı olculecek. O zaman nerdeyse 13 haftalik olacağım belki cinsiyeti bile belli olur. Bi arkadasimin 10 haftalikken doktor söylemişti. O yüzden heyecan doruklarda :)

ya bende grip olmaktan ödüm patlıyor ben genelde kışın hep hastayım bünyem zayıf faranjitim var hafiften bademciğim başladı ağrımaya nasıl geçecek bu kış hamile hamile antibiyotiksizde geçmez normalde benimki içemiyeceğim ilaç doktora boğaz fısfısını da kullanabilirmiyim diye sormayı unutmuşum allah hepimize yardım etsin havalarda soğudu

canım ben test yaptırdım kendime sorun yok veteriner 40 günde bir getirin parazit aşılarını yaptırın bişey olmaz dedi tuvaletini sen değiştirme o sana söyleyen insanalara söyle sadece kedide yok o tüm meyvelerde sebzelerde var iyi yıkanmayınca onlardan da geçer ben çok duydum evinde hayvan olmayanlardan o virüsü kapan hem biz yeni değil ki eskiden beri bakıyoruz kapmayız merak etme onlarda evlat nasıl vercen günah ölene kadar be kimseye vermem akşam eve gidince göüzmün içine bakıyo geliyor sarılıyor öpüyor yavrum 6 yıldır ben bakıyorum

Aynen :( bizimkisi 1 yaşında ve inanır mısınız ilk aldığımda 3 günlük fln'dı. gözleri açılmamıştı. gece 2 saate bir uyanıp biberonla besledim ben onu. bizle açtı gözünü ilk ayakta duruşu bizimleydi. off anlatamıyorum ki bizimkilere. Eşim de tapıyor paşa'ya. yine de korkuyor insan.. aklı karışıyor. inşallah bişe olmaz bebişime de kedişime de :(

günaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı:KK43:
tam gripte değil boğazlar acıyor, müthiş burun akıntısı, baş ve surat ağrısı (sanırım sinüslerden)
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle :KK43:

Günaydın canım doktorum bana minoset icebilecegimi söylemişti iyi gelecegini düşünüyorum icebilirsin bence

Evet çok haklısın artık kötü haberlerin sonu gelse keşke. Benimde tahmini doğum 7 temmuz eşimin doğum günü keşke gerçekten o gün dogsa ne mutlu olurum :)

Benim mide bulantilarim var ama çok kötü değil sadece geçen pazartesi fena oldum. onun dışında bir şeyler yedikçe geçen cinsten bulantim var.

27 aralikta ikinci randevum ense kalınlığı olculecek. O zaman nerdeyse 13 haftalik olacağım belki cinsiyeti bile belli olur. Bi arkadasimin 10 haftalikken doktor söylemişti. O yüzden heyecan doruklarda :)

Benim bulantılarım da sizinkiler gibi. Birşeyler yiyince geçiyor. Açken bulanıyor genelde. onun dışında rahatım.. ben de bi tek benim böyle sanıyordum :)

hcg değerleriniz nasıl kızlar:anneadayı:

Ben şahsen öltürmüyorum. Transferin 11. günü 106,4.'ü gördüğümden beri bir daha hiç ölçtürmedim. Zira öncesinde 7.gün : 25,8, 9.gün 38,1 çıkmıştı ve aradaki yükselme iyi değildi. Karar verdim ölçtürmeyeceğim kim ne derse desin bebeğim benimle diye. 106,4'ü gördük kan vermeyi bıraktı.

Hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim..

mide bulantısı için şu form bisküvilerin sadelerinden yiyorum ben aç karnına çok iyi geliyor hemde şişirmiyor.. grip olmamak için de sağlıklı beslenmeye üşütmemeye çalışıyorum .. bebişin kalp atışlarını duyalım ender saraç'a gidicem beslenme programı için alınca burdan size yazarım kızlar..

inşş ama çok var dediğin gibi ya ben birde merak ediyorum bende mi gariplik var yoksa tek değil miyim çok fazla susuyorum ağzım kuruyor sürekli içim yanıyor benim gibi olan var mı acaba ?
kesinlikle bendede var büyük bir bardakla dolaşıyorum evin içinde çok fazla susuyorum her içişim sanki uzun saatlerdir su içmemiş gibi

mide bulantısı için şu form bisküvilerin sadelerinden yiyorum ben aç karnına çok iyi geliyor hemde şişirmiyor.. grip olmamak için de sağlıklı beslenmeye üşütmemeye çalışıyorum .. bebişin kalp atışlarını duyalım ender saraç'a gidicem beslenme programı için alınca burdan size yazarım kızlar..
ben yiyemiyorum o bisküvileri ya..malesef şiddetli grip oldum öksürüyorum çok fenayım ilaçta kullanamıyorum malum

günaydın.
benim gibi hamileliğine griple başlayıp hala iyileşemeyen varmı:KK43:
ağrı kesici almamak için savaşıyorum kendimle :KK43:

ben varım canım ama benim kiçok şiddetliydi üç gün çıkamadım yataktan ve sesim tamamen gitmişti ağrı kesici alma bence canım sadece nane limon içtim ben yapacak başka bişey yok bol bol dinlen...

ya bende grip olmaktan ödüm patlıyor ben genelde kışın hep hastayım bünyem zayıf faranjitim var hafiften bademciğim başladı ağrımaya nasıl geçecek bu kış hamile hamile antibiyotiksizde geçmez normalde benimki içemiyeceğim ilaç doktora boğaz fısfısını da kullanabilirmiyim diye sormayı unutmuşum allah hepimize yardım etsin havalarda soğudu
malesef bende şuan şiddetli grip geçiyorum çok fenayım agzım burnum gözüm birbirine girdi resmen sesim gitti bağazım acıyo öksürüyorum.bide birşey duymuştum ilk haftalarda gribe yakalanmamak çok önemliymiş inşallah atlatırız bi an önce

Back