• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Ay ben alışamadım buraya ya bisürü sayfa okuyamadım, bana kimse cvp yazmış mı anlayamadım da kimse var mıııııı denemeeee
sağda üstte bildirim geliyor. ama ara verip topiğe girmeyince bana da bişey gelmiyo. biraz karışık gibi her sayfayı bende okuyamıyorum tek tek. sen kaç haftalık gebesin hamilelik günlüğü yapıver kendine ;)

sağda üstte bildirim geliyor. ama ara verip topiğe girmeyince bana da bişey gelmiyo. biraz karışık gibi her sayfayı bende okuyamıyorum tek tek. sen kaç haftalık gebesin hamilelik günlüğü yapıver kendine :KK66:
Tesekkurler cnm alışırım inş, suan 6 hafta 7 gün senle aynı gibi, muhtemel dogum tarıhı 21 temmuz benim de.. Şuan aileme soylemedim henuz ya en yakın 3 arkadasım bilio, riskli günler geçsin dedim 3 ayın sonunda solemeyi düşünüorum siz soylediniz mi? :)

Tesekkurler cnm alışırım inş, suan 6 hafta 7 gün senle aynı gibi, muhtemel dogum tarıhı 21 temmuz benim de.. Şuan aileme soylemedim henuz ya en yakın 3 arkadasım bilio, riskli günler geçsin dedim 3 ayın sonunda solemeyi düşünüorum siz soylediniz mi? :)
6 hafta 5 gün olacaktı !!!!

merhaba kızlar biz de dün keseyi gördük inşallah allah ın izniyle 2 hafta sonra da kalp atışını duyacağız. allahım sen dualarımızı kabul et yarabbim. herkes bebeğini sağlıkla kucağına alsın inşallah.
Ayy canim gozun aydin :) Bende pazartesi -sali gorcem insallah :) Bir gorsem rahatlicam...

Bi an ben yazdım sandım bunu..En yakın 3 ark.ım eşim ve kayınvalidem biliyo(kayınvalidem bizimle yaşıyo da ondan) kendi anneme söylemedim bile daha..Düşüklerden sonra aynı sen gibi düşünüyorum hatta cinsiyet belli olunca söyliyeyim diyorum anneme direk.
Bu arada az önce biraz istifra ettim gitgide daha mı kötü olucak acaba bu mide bulantısı inşallah 3. aydan sonra kesilir

Bi an ben yazdım sandım bunu..En yakın 3 ark.ım eşim ve kayınvalidem biliyo(kayınvalidem bizimle yaşıyo da ondan) kendi anneme söylemedim bile daha..Düşüklerden sonra aynı sen gibi düşünüyorum hatta cinsiyet belli olunca söyliyeyim diyorum anneme direk.
Bu arada az önce biraz istifra ettim gitgide daha mı kötü olucak acaba bu mide bulantısı inşallah 3. aydan sonra kesilir
Hadi bakalım o mujdeyi verecegımız günler de gelsin inş. Cinsiyeti beklemiycem ben onlar da heyecanlansın merak etsin biraz:) ben hiç istifra etmedim ama mide bulantım çok tabi, bi de ara ara kasık agrısı oluo sanvı girio ilk çok endişelendim ama hiç kanama olmadı şimdi normal karşılıuorum, anne olmak şimdiden zahmetli inşallah güzel anneler oluruz

Ne guzel hamislerimiz bayaa varmis beraber bekleyecegiz bu guzel gunleri ben kendimi tanitayim adim dilek 26 yasindayim 2 yasinda bir oglum var avusturya yasiyorum bugunde ikinci kez anne olacagimi ogrendim daha doktora gidip keseyi gormedik ama

Biraz ara vermişsin :) ben 2.5 yaş planladım Aralarını çok şükür Rabbim nasip etti

Yok canımya bakma sen onlara 2. 3. Daha tatlı geliyor insana çünkü bilinçli oluyorsun eşinde bilinçli oluyo ve 2. Daha kolay büyüyor

Büyük 5 i dolduracak Şubat'ta küçük 2 yaşında Eylül doğumlu. :)
3. Erkek istedim yumurtlama günlerine göre tek ilişki denedik bakalım önce sağlıklı istiyoruz ama gönlümüzden geçen erkek :) kızımda olursa aynı heycan olur eminim :D
ooyyy siz yine iyisiniz benim kizim subatta yediyi dolduracak. tembelligin bu kadari. biraz buyusun bilmemne derken

Sinir oluyorummmmm sinirrrr sinirrrrrrrrr sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr ne salak geri zekali insanlar var ya yeminle piskolojim bozulduu yaaaaa:KK61: benim bu ikinci hamileligim ilkim cook sukur ki rabbime bin sukur kizim olduu hamile oldugumu ogrenen aaa gozun aydin hadi buda oglan olsun kurtul diyorlarrr yaa benim icin erkegi kizi yok neden saglikli evlat deilde bunu onume koyuyorlar en sonunda bozucam birini o olucak :mad::mad::mad:

1-2 gün giremedim hem iyi hem kötü haberler almışız... Kötü haberlerin sonu gelsin de artık hep beraber cinsiyetleri konuşalım sonra odaları aldığımız kıyafetleri bebek arabalarını fln konuşalım :)

iyi haberlere ayrıca sevindim, özellikle sana bebidiko (bi yerden link almadım ama okursun inşallah :) ) herkes için umut oldun, inşallah şu an karamsar bekleyenlerin hepsi senin gibi sevinir :)

Herkes önce bebeklerini sonra kalp atışlarını duysun inşallah ama stres bitmiyor =) hatta annem bana sen bundan sonra bir daha asla eskisi kadar huzurlu olamayacağına anlamadın mı diye sordu =) Şİmdi kalbi atıyor mu, doğru gelişiyor mu doğunca aman hasta mı olur canı mı yanar büyüdükçe ya başına birşey gelirse :O Yani kızım bundan sonra heeep böyle alışsan iyi olur dedi :p

Şöyle bir okuduğumda mide bulantısıyla ilgili konuşulmuş, bende de yok hatta olsunda bi belirtim olsun demiştim burda... Anneme sordum onunda hiç bulantısı olmamış her iki hamileliğindede, doktorumda oh ne şanslısın işte dedi. Yani bende geride gelen arkadaşlar ben şu an 8+2 deyim hiç bulantım olmadı, doğru dürüst hiçbir belirtimde yok, sorun da yok (inşallahta olmaz) içinizi ferah tutmaya çalışın... temmuzun ilk günlerinde bekleyen çok az kişiyiz galiba forum daha çok temmuz sonu anneleriyle dolu =) Hep beraber büyütelim inşallah =)
Benim de hic bulantim olmuyor elhamdulillah,sadece goguslerim acayip şişti .gunlerimiz neredeyse ayni :)Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin

merhaba kızlar benim 1 yaşında bir oğlum var 2013 kasım doğumlu ve geçen hafta tekrardan hamile olduğumu öğrendim Allah kısmet ederse bu kezde temmuz annesi olacağım inşallah :))
allah yardimcin olsun tebrikler. ne guzel arkadas arkadas buyuycekler

Ne guzel hamislerimiz bayaa varmis beraber bekleyecegiz bu guzel gunleri ben kendimi tanitayim adim dilek 26 yasindayim 2 yasinda bir oglum var avusturya yasiyorum bugunde ikinci kez anne olacagimi ogrendim daha doktora gidip keseyi gormedik ama
Hoşgeldin arkadaşım Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

Arkadaslar altinci hafta bulantim baslamisti siddetli sekilde uc dort gundur azaldi ve hafifledi, boyle olan var mi

Sinir oluyorummmmm sinirrrr sinirrrrrrrrr sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr ne salak geri zekali insanlar var ya yeminle piskolojim bozulduu yaaaaa:KK61: benim bu ikinci hamileligim ilkim cook sukur ki rabbime bin sukur kizim olduu hamile oldugumu ogrenen aaa gozun aydin hadi buda oglan olsun kurtul diyorlarrr yaa benim icin erkegi kizi yok neden saglikli evlat deilde bunu onume koyuyorlar en sonunda bozucam birini o olucak :mad::mad::mad:
Sorma canım sorma erkek için mi hamile kaldık ama milletin Lafı bitmez takma boşver ben 4 çocuk istiyorum ama 4 kızım olsa erkek için 5. Yi doğurmam banada aynı tepkileri veriyolar bide benim 3. Çocuğum olucak inş bıktım aynen:KK11:

Sorma canım sorma erkek için mi hamile kaldık ama milletin Lafı bitmez takma boşver ben 4 çocuk istiyorum ama 4 kızım olsa erkek için 5. Yi doğurmam banada aynı tepkileri veriyolar bide benim 3. Çocuğum olucak inş bıktım aynen:KK11:
Ya ben anlamiyorum evladin erkegi kizi yok rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin şu koca kari laflarini nie aşamiyoruzzz valla icim sıkılıyor bazennn :(

Canim bosver sen onlari millette kalirsaa oooooo valla kafa yi yersin sen saglikla kucagina al yeter o

Back