2015 Temmuz Anneleri

Ah canım tam düşüncelerimi dile getirmişim

canım sen daha dün yaptırsaydın ya progesteron iğnesi yanı doktorun hala neyi bekliyor anlamış değilim tedbir amaçlı yapılsın bence.
Saglik ocagina gitmistim canim ordada yoktu sanirim burdaki hastaneler de randevusuz muayene yapilmiyo ve randevularda 2 hafta sonrasina veriyolar yogunluk oldugu icin 1 kaftadan kayseriye gidebilirim orda yaptiririm

ohhh pozitif yaklaşım =) hepimize lazım, ağzına sağlık... kilolu hamile kaldım ve birde üstüne 2 kg almışım doktorum "aşkolsun ama" diye tepki verdi, şu 3. ay bir çıksın yürüyüşlere başlamak lazım yoksa dobi olucam iyice... İştahım fena açık tabi alınan kilodanda belli olduğu üzere... ve üşenmeden yapıp yiyorum, bir de son 2-3 gündür grip yokluyo sürekli savaş halindeyim... Nar-portakal suyu içiyorum vitamin olsun diye bir de ıhlamur günde 1 kere sen ?
Mağaza gezmelere bayyılıyorumda bir de şu cinsiyeti sormasalar, henüz belli değil dediğimde "manyak bu heralde şimdiden alışveriş yapmaya çalışıyo bakışı atmasalar" çoook daha mutlu olucam

Ay nasıl güldüm kııııız. Hamileyim ben sağım solum belli olmaz diye pis bakışlar at sende
Verirsin sen hamileyken kilo veren bile var bence çok iyi hissetmiyorsan diyetisyene git çok güzel olur.

ben şuan ne mağaza ne kilo hiç birşey düşünemiyorum salı doktora gidicem kalp atışlarımızı dinlemeye,ona odaklanmış durumdayım :) ama olumlu düşünüyorum .. pozitifliği elden bırakmamaya çalışıyorum bendeee...

İnş pozitif haberle gelirsin arkadaşım

Süpersin canım,iyi düşünüp iyiyi çağırmak lazım Ben tombiş hamile kaldım,ve gittikçe tombişleşiyorum.İnan canım bir şey çekiyorsa üşenmeden kalkıp yapıyorum ama tuvalete gitmeye bile üşeniyorum normalde Konu boğaz olunca üşengeçlik müşengeçlik kalmıyor
Aynıyız,tombiş hamile kaldım 6 haftada 3 kilo aldım bile İştahım çok açık maşaAllah

ben pek cinsiyeti öğrenmeyi üşünmüyorum eşim diyoki öğrencez. ya gözlerimi açtığımda neyimiz oldu diye sormak istiyorum eski türk filmlerindeki gibi. benimde iştahım çok açık özellikle akşamları yatmadan dün akşam yatmadan 200 gr kadar ekmeksiz çatalla peynir yedim o kadar güzel geldiki

kızlar yaa canım bi un helvası çekiyor sormayın gitsin gözümde uçuşuyo ama evde margarin yok ve çıkıp almaya üşeniyorum:)

bende 7 haftada 2,5 kilo aldım biz temmuz anneleri tombiş olcaz galiba akşamlarıda soğuk oluyor yürüyüşe çıkmaya üşeniyorum

52 kilo ile hamile kaldım.canım içli köfte istiyo haftasonu yapıcam inşallah

kızlar 6 haftada 7 haftada 2,3 kilo alırsak şimdiden vay halimize.... bnce dikkat etmek gerek alması kolayda biliosunuz ki vermesi çok zor kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…