2015 Temmuz Anneleri

KIZLARRRRR CANIM TURK KAHVESI ISTIYOR ILK AYLARDADA ICILMEMELI DIGE OKUMUSDUM BI SAYFADA SIZ NE DIYORSUNUZ BU KONUDA
Canim 3 4 cay ve 1 turk kahvesi gunluk kafein sinirimiz icinde bisey olmaz abartna ic canin istiyor sonucta her fincan 40 ml kafein 3 cay 2 kahve 160 ml bizim max 200 ml hakkimiz var

3 cauy 1 kahve yanlis yazmisim 160 ml kafein onun zararida olmaz siniri gecmiyoruz yani ama 2,5 lt su ve 2 birim sutu unutma

Sut mu tek icemedigim sey o.nasil olcak hic bilmiyorum
Canim yogurt ayran veya bol peynirli kahvalti oda oluyo aman ihmal etme gerci cocuk zaten ilk 3 ay depo kullaniyomus ama sonrasinda seninde onu tasimak icin kemiklerin kalsiyum isteyecek dogal almak güzel bunlardan yiyebildigin icebildigin i yap

6 haftalıksa kalp atışları için erken değil mi? Bizim arkadaşın da 7. haftada kalp atışlarını duyamamışlardı alalım demişlerdi. Başka doktora gittiler 1 hafta daha bekleyince duydular

Benim SAT 25 Ekim' di. 23 KAsımda Bhcg 99.7, 25 Kasım' da ise 244,1 çıktı. Cumartesi doktor çağırdı. Sizce keseyi görebilir miyim?
Canim biz senle ayni gidiyoruz. Doktor beni pazartesi cagirdi garanti olsun diye.
Haber et bakalim gorebileck misin cumartesi :) Beta HCG 1000 olursa sanirim gorebilirsin cumartesi :)

6 haftalıksa kalp atışları için erken değil mi? Bizim arkadaşın da 7. haftada kalp atışlarını duyamamışlardı alalım demişlerdi. Başka doktora gittiler 1 hafta daha bekleyince duydular
zaten bnde başka bi doktra daha gittim o dktr kese çok duzgun dedi ve yolk kesesi mi ne varmış onu gordum kesinlikle boş gebelik değil dedi ama ben hala o korkuyu üzerimden atamıyorum. Zaten bi düşğm oldu o acıları bi daha yaşamak istemiyorum

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah bi sıkıntı çıkmasın.Zaten yolk kesesini gördüyse boş gebelik olmuyor.Stres yapma

Canim bende 6. haftamdayim birak kalp atisini keseleri yeni gorduk Bence bos gebelik diyen doktorun gereksiz korkutmus.

Bugun doktora migdemin cok bulandigi iyi mi kotu mu oldugunu sordum ve migde bulantisinin iyi oldugunu soyledi bebegn saglikli olmasina isaretmis
Canim , bulantinin olup olmamasiyla alakasi yok hic.Her 2 gebeligimde hic bulanti cekmedim,hatta bulantisi olup kusanlara özendim diyebilirim:).Cok saglikli iki kizim oldu, kilolari, boylari, gelisimleri hic sorun olmadi.Simdikinde bulantim oluyor ama baskalarina göre halime sükrediyorum, as ermeye de basladim, canim felaket biseyler istiyo, takinti oluyor resmen yiyene kadar.Ben böyle biri degildim diye telaslanmaya basladim .Acaba bi sorun mu var diye kafami kurcaliyor...
Doktorlarin lafina gelince,bulantidan muzdarip olan annelerin birazcik moralini düzeltmek icin öyle dediklerini düsünüyorum acikcasi. Cünkü bunun bi aciklamasi ve ispati yok...Daha cok bünyeyle alakali bisey bu.
Normal canim, rahim genisledi, bebege yer aciliyor orada. artik yavas yavas kilo almaya da baslanabilir, tadini cikar bosver:).
Evet bende ole biliyorum ama dunden beri aklimdan cikmiyor
Canin cok istiyorsa bir fincan icebilirsin aslinda. Ben ikinci kizimdayken öyleydim, cok düserdi aklima türk kahvesi.Doktorum günde 2 tane icmeme izin vermisti , ama ben 1 tane iciyordum. Cok ta herseyi takinti yapmamak lazim bence, herseyden azar azar yiyip icilmesi taraftariyim

Canim yogurt ayran veya bol peynirli kahvalti oda oluyo aman ihmal etme gerci cocuk zaten ilk 3 ay depo kullaniyomus ama sonrasinda seninde onu tasimak icin kemiklerin kalsiyum isteyecek dogal almak güzel bunlardan yiyebildigin icebildigin i yap
Evet peyniri cok seviyorum ozmn bol bol peynire devam

Canim bende 6. haftamdayim birak kalp atisini keseleri yeni gorduk Bence bos gebelik diyen doktorun gereksiz korkutmus.
benimki regl tarihim ve kesenin buyukluğu birbirine uymadığı için oyle soyledi sanırım. Ama ben çok,buyuk ihtimalle geç dollenme olduğunu duşunuyorum.

iyi geceler kızlar ben daha kalp atışlarını duyamadım haftaya çarşamba randevum keşke daha erkene alsaymışım diye düşünmüyor değilim ama erkengidipte boşa telaşlanmak istemediğim için böyle yaptım günler geçmiyor sanki bir de forumda olumsuz haberleri okuyunca içim çok kötü oluyor ve benim hiç midem bulanmıyor iştahım kesilmiyor canım bişey istemiyor sadece çok üşüyorum ve yüzüm bembeyaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…