2015 Temmuz Anneleri

Kizlar özur dilerim valla isteyerek yapmadm ilk gebeligim hic biseg bilmiyorum dogru duzgn daha sizden baska yardm ve akil alabilrcegim kimse yoktu tekrar özur dilerim bundan sonra korkutmam insallah :)
Canım benim sağlıksız ilk 2 gebeliğim hep kanamalar lekelenmelerle olduğu için ve sonunda hayal kırıklığı olduğu için ödüm kopuyo çok şükür bu sefer olmadı rabbim yaşatmasın.Kiminde 9 ay devam ediyomuş lekeler sağlıkla doğuruyomuş da belli olmuyo ama ben bu konuda pimpirikli oldum 2 kez yaşayınca Allah korusun

Kizlar özur dilerim valla isteyerek yapmadm ilk gebeligim hic biseg bilmiyorum dogru duzgn daha sizden baska yardm ve akil alabilrcegim kimse yoktu tekrar özur dilerim bundan sonra korkutmam insallah :)

Arkadaşım tabi ki paylaş ama ilaç vs kullanımı ya da kanama gibi konularda muhakkak doktoruna danış. Hepimiz böyle yapmalıyız, nihayetinde hiçbirimiz doktor gibi sağlıklı cevap veremez.

Rabbim bir dahao aciyi yasatmasin insallah saglikla bebegini kucagina alirsin insallah canim. Esimin akrabalari esimin mutlu olmasini istemezler bebek olduguna da sevinmediler zaten eger bebege bisey olursa onlar sevinecek onlarn sevnmesini istemiyorum o yuzden aksam panik yaptm biraz

Selamın aleyküm kızlar hayırlı sabahlar ben 8 haftaya girdim iki hafta önce düşük tehlikem vardı geçen Dr gittim karnında kan topluluğu gözükmüyor dedi iyi dedi kese düzgün falan dedi düz yatmaktan skldim ne tarafa doğru yatmaliyim:)

Evet oyle tabi ama o saatte doktoru arayamadm ki doktorun numarasida yoktu gittigmde ilgilenmedi bile folikasit verdi gonderdi beni
Arkadaşım tabi ki paylaş ama ilaç vs kullanımı ya da kanama gibi konularda muhakkak doktoruna danış. Hepimiz böyle yapmalıyız, nihayetinde hiçbirimiz doktor gibi sağlıklı cevap veremez.

O zaman doktorunla ilgili iyi düşün canım, yani ilgisizse bence değiştir.

Geçmiş olsun, ben en iyi sol tarafıma yatıyorum, zaten gebelikte sağdan ziyade sola doğru yatmayı tavsiye ediyorlar.

Degistiricem zaten 2 hafta sonra tekrar gitmem gerekiyomus baska doktora gidicem bende
İyi yaparsın, ben bizzat tecrübe edip memnun kalmış olan kuzenimin doktoruna gideceğim.

Doktora acil durumlarda ulaşabilmek, soru sorabilmek ,seni rahatlatması çok önemli.

telefon numarasıyla da ulaşabilirsin belki cnm , ama zorunluluğu varmı yokmu bilmiyorum . bebeğinin aşılarınıda takip ediyorlar :)
Canım nasılsın kalp atışlarını dün duyduk şükür.Bu kez dr.um soldan yumurtlamışsın genelde erkek olur soldan dedi.Ben de geçen sefer sağdan demiştiniz kız demiştiniz dedim o zaman düzeltiyorum dedi.Soldan yumurtlamışım cnm :) bu arada test sonuçlarını dr.a gösteremedim riskli çıkanları yazmak istedim sana kan hapına hemen başlamak çocuk için önemli mi sence yoksa sadece anne sağlığını mı ilgilendirir?
Hematoloji de
RBC 4,31 çıkmış olması gereken 4,38-5,77
EO 0,7 0,9-6
BA 0,0 0-0,2
HGB 13,5 13,6-17,2
MCV 96,1 80,7-95,5
MCHC 32,6 32,7-37,5

İdrar da
Dansite 1,009 olması gereken 1,01 -1,03 (bu kafamı karıştırdı enfeksiyon riski mi var acaba?)
TSH 2,03 çıkmış(iyi değil mi)?

Kizlar ultrasn kagidi elmde ama kac mm oldugunu nerden ogrenicem neresnde yazar nasil yazar bilgisi olan var mi ?

kızlar benim bugün 2 de randevum ama sabahtan beri açık pembe kahverengi lekelenmem oluyor gerçekten çok korkuyorum başına gelen var mı

canım hayırlı olsun çok sevindim daha öncedede demiştim seninle günümüz aynı diye birşey soracağım vajinalmi baktı usg ye abdominal mi? kesenin boyutunu olçtümü yoksa sadece bebeğimiölçtü?

selam kızlar moralim çok bozuk dün akşam 4 yaşındaki kızım çok huysuzlandı analık işte dayanamadım kucağıma aldım ilk defa , o an bişey hissetmedim ondan sonra beni bir korku aldı eşimde kızdı , resmen vücudum titredi korkudan ya bişey olursa diye analık ne zormuş iki yavrumda canım hangisinden vazgeçerim Allahım korusun Allahıma emanetler , sizce bişey olurmu

Canım seni çok iyi anlıyorum benim öğrencilerim de 4 yaşında bazen kucağıma alır severdim ama yapmıyorum 2-3 aydır dikkat ediyorum.Çok sevmek istediğimde sandalyeye oturup(alçak çocuk sandalyesi tabi ki) öyle kucağıma alıyor,kucağıma oturtuyorum yani sen de öyle yap bişey olmaz Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…