• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Folicasit disinda vitamin ya da balik yagi kullanan varmi?? Dr unuz verdimi bisey
ben elevit kullanıyorum dr verdi ama çok mide bulantısı yapıyor bende bir iki gün almadım sonra tekrar korktum bi zararı olurmu kullanmamamın diye almaya başladım tekrar :)

ben elevit kullanıyorum dr verdi ama çok mide bulantısı yapıyor bende bir iki gün almadım sonra tekrar korktum bi zararı olurmu kullanmamamın diye almaya başladım tekrar :)

Bende ilk hamileligimfe kullanmistim guzel vitamin elevit. Ama yutmandan kaynakli bi bulantiysa yada sana agir geliyosa degistirt dr una surubu bile deneyebilirsin

slm kızlar.bilgilerinize ihtiyacım var.nolur bana hemen cvp verin.6 haftalıkken bebeğimin kalp atışları başlamıştı.10 gün sonra tekrar gittim.7 hafta 4 günlük olması gerekirken 6+5 de kalmış ve kalp atışı duyulmadı.dr.perşembeye kadar belke dedi.bugun tekrar gidicem.çevrenizde böyle olupta tekrar kalp atışı başlamış olan var mı?çok kötüyüm.ilk bebeğimi kalp atışları hiç olmadığı için kaybettim.bunuda kaybettim sanırım ama kendime bile sanırım demekten ileri gidemiyorum. :KK43:

Insallah iyi haber alirsin ama kendini kotuyede hazirla canim belliki gelisimi durmus ama Allah buyuk hayirlisi icin dua et :(

Bende ilk hamileligimfe kullanmistim guzel vitamin elevit. Ama yutmandan kaynakli bi bulantiysa yada sana agir geliyosa degistirt dr una surubu bile deneyebilirsin
banda i-mom diye hem balik yagi hem folik asit iceren vitamin verdi doktor.
Ben daha kese falan gormedim. Sali gunu gidecegim, gunler gecmiyor bir turlu bana :( Ilk zamanlar kasik agrim vardi, gogus agrim vardi. Simdi onlarda azaldi. Azalinca bile korkuyorum :(

canım hayırlı olsun çok sevindim daha öncedede demiştim seninle günümüz aynı diye birşey soracağım vajinalmi baktı usg ye abdominal mi? kesenin boyutunu olçtümü yoksa sadece bebeğimiölçtü?
canım benim doktorum altan muayne etti ilk gittiğimde öyle yapmıştı keseyide bebeğide ölçtü ama ikiside aklımda değil ama ultrason kağında bebek için 2,23 mm yazıyor boyu ise bu birazcık minik meleğim :KK46:

tam olarak bilmiyorum ama çok fazla mide bulantım var ne yapıcam bilmiyorum bir iki defa gece yatmadan önce içtim bu defada çok fazla gaz yaptı işin içinden çıkamadım pazartesi dr gidicem ozaman söylicem hepsi tabi bebeğimizin kalp atışlarını duyabilirsek cuma günü duyamamıştık daha doğrudu bebeği göremedik o yüzden gitmeye korktum biraz daha zaman geçmesini bekliyorum :(

banda i-mom diye hem balik yagi hem folik asit iceren vitamin verdi doktor.
Ben daha kese falan gormedim. Sali gunu gidecegim, gunler gecmiyor bir turlu bana :KK43: Ilk zamanlar kasik agrim vardi, gogus agrim vardi. Simdi onlarda azaldi. Azalinca bile korkuyorum :KK43:

Endiselenme gorursun insallah.. :) bnm kesem tuplerin yakininda diye bana vitamin vermedi gelisimini destekleyici daha durumum ne belli diil tupe dogru buyumemesi lazimmis :(

tam olarak bilmiyorum ama çok fazla mide bulantım var ne yapıcam bilmiyorum bir iki defa gece yatmadan önce içtim bu defada çok fazla gaz yaptı işin içinden çıkamadım pazartesi dr gidicem ozaman söylicem hepsi tabi bebeğimizin kalp atışlarını duyabilirsek cuma günü duyamamıştık daha doğrudu bebeği göremedik o yüzden gitmeye korktum biraz daha zaman geçmesini bekliyorum :KK43:

Nasil yanii kalp atisi duymaman mumkun de bebegi niye goremediniz bisi dedimi dr .. ben 5+5 teyim yarimmi gitsm snr mi gitsm diorum belki kalbi duyarim diye bn 4 aralikta cagirdi dr um ama ben oncesinde baska dr a gidip sansimi denemek istiyorum belki duyulur ;)

Nasil yanii kalp atisi duymaman mumkun de bebegi niye goremediniz bisi dedimi dr .. ben 5+5 teyim yarimmi gitsm snr mi gitsm diorum belki kalbi duyarim diye bn 4 aralikta cagirdi dr um ama ben oncesinde baska dr a gidip sansimi denemek istiyorum belki duyulur :KK66:
dr kese büyümüş 19 mm ama şuanda boş görünüyor dedi çok küçük olabilir yada en kötü ihtimalle ölmüş yada boş gebelik pazartesi gel karından göremezsek vajinal ultrla bakıcaz dedi ama ben korktum gitmeye biraz daha beklemek istedim :(:( çünkü sata göre hesaplandığında 8 haftalık ama ilk kan tahlilini yaptırdığımda yaklaşık olarak 3 hafta yazıyordu ona göre hesaplanınca 6. haftada bu hafta dr da fazla ilgilenmediği için bakalım göremezsem başka dr gidicem yola gitmek istemiyordum bebeği görmeden tehlikeli olabilir die burdada bu doktordan başka dr yok bakalım artık çok korkuyorum

günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var:KK43:

Bende cok sivilcelendim canim esim dediki sen cirkinlestin mi ne gozlerinin alti coktu dedi :( cok moralim bozuldu yaaa :( galiba bizim bebekler kiz,, kizlar cirkinlestirir derler ya acaba alakasi var mi? 2. 3. Hamileligi olan annelere soruyorum :)

kızlar nolur keseyi görenler ne zaman gördü yazabilir mi ben çok tedirginim salı günü gittiğimde hiçbişey görünmemişti :KK43: bu arada benim sat 19 ekim tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorum :)

Internetteki hesaplayicilara gore benim suanda bebegim 7+1 olmasi gerekiyor ama ultrasonda 6+4 cikti geriyiz birazcik doktor sorun olmaz dedi. Buna gore 6+4 de bebek ve kalp atisini 5+2 de keseyi gorduk allahima bin sukur allah herkese nasip etsin. Telas etme canim cok kucuktir gozukur benim sat 8 ekim ve bana hep karindan bakildi.

dr kese büyümüş 19 mm ama şuanda boş görünüyor dedi çok küçük olabilir yada en kötü ihtimalle ölmüş yada boş gebelik pazartesi gel karından göremezsek vajinal ultrla bakıcaz dedi ama ben korktum gitmeye biraz daha beklemek istedim :KK43::KK43: çünkü sata göre hesaplandığında 8 haftalık ama ilk kan tahlilini yaptırdığımda yaklaşık olarak 3 hafta yazıyordu ona göre hesaplanınca 6. haftada bu hafta dr da fazla ilgilenmediği için bakalım göremezsem başka dr gidicem yola gitmek istemiyordum bebeği görmeden tehlikeli olabilir die burdada bu doktordan başka dr yok bakalım artık çok korkuyorum

Ben senin yerinde olsam gunasiri giderim nasil bekleyebiliyosun bravo wallaa ben cok sabirsizim hayatta duramazdim boyle bilinmemezlikle... beni 4 aralik ta cagirdi hayatta bekleyemem cumrtsi yada cok kasarsam pzrtsi gidicm 2 mm buyudu dese kardir :) sende git erteleme bence hakkinda hayirlisi olsun insaallah

aa bende Keçiören canım neresi? ya birbirimize de yakınmışız 15 ekim benim sat. hangi doktora gidiyosun bide kalp atışını duydun mu acaba ben de cumartesi gitmeyi planlıyorum da endişeleniorum
oo sat yakın, ev yakın biz görüşelim devamlı...
Ben dün zübeyde hanıma gittim canım ama cumartesi magnet tıp a gidicem.
Keseyi gördük lakın 2 hafta sonra bebek ve kalp atışı için gidicem.

Bende cok sivilcelendim canim esim dediki sen cirkinlestin mi ne gozlerinin alti coktu dedi :KK43: cok moralim bozuldu yaaa :KK43: galiba bizim bebekler kiz,, kizlar cirkinlestirir derler ya acaba alakasi var mi? 2. 3. Hamileligi olan annelere soruyorum :)

Bnm 2. Hamileligim bi kizim var ve ilk hamileligim super gecti ne bulanti ne agri hic cirkinlesmedim . Karnim sipsivriydi cin takviminde de erkek gozukuodu yaniiiiii hersey yalan :))

Sagol canim.Yok hic ikiz istegimi yazmamistim buraya :KK36:Ama icten ice istiyordum :-)

Cok sagol canim cumlemizinkini insaAllah.Benim adetlerim duzensizdir ama son adet tarihimden itibaren 30. gunde 20 cikmisti,iki gun sonra 76 cikmisti.1 hafta sonra 1000 cikmasi gerekirken 2788 cikti gec dollenme olmasina ragmen.Degerim hep 3e katlamis :nazar: Bu arada bende de kan pihtilasmasi var,hamileligimi ogrendigim gun igneye basladik.

Sagol canim,surpriz oldu gercekten :KK48: İlk baslarda yuksek degildi ama degerim 3 kati artarak devam etti.

Cok sagol canim.Rabbim hepimizin evlatlarini hayirlisiyla saglikli bir sekilde bizlere bagislasin insaAllah.
Canım hsyirli olsun süper keske benimse ikiz olsa ilk olctuler 144 2 gün sonra 324 iki katindan fazla olurmu acaba ikiz :)

Sağol a

sağol arkadaşım,doktora gittim, doktorum, ıhlamur az , adaçayı içme dedi,kuşburnu,limon bal , ılık su, zencefil iç ve en önemlisi ,bol bol istirahat, ama bende çalışıyorm , ve hiç iyileşemedim.kendimden değil yavruma bişi olması beni korkutuyor
Aynen canım tam bir hafta sürdü benimde ama hep okuldan gelince yattım akşamda hiç kalkmadım her işi eşim yaptı inan faydası var kurtuldum şükür zencefil i bilmiyordum ben de kullanayım o zaman ama en gararantisi nane limon hem mideme de iyi geldi.

Ben senin yerinde olsam gunasiri giderim nasil bekleyebiliyosun bravo wallaa ben cok sabirsizim hayatta duramazdim boyle bilinmemezlikle... beni 4 aralik ta cagirdi hayatta bekleyemem cumrtsi yada cok kasarsam pzrtsi gidicm 2 mm buyudu dese kardir :) sende git erteleme bence hakkinda hayirlisi olsun insaallah
valla bekliyorum ama sen bana sor bundan öncekinde dr un söylediği tarihten 4 gün önce gittim ben işte ozaman kese büyümüş ama bebek yok diyince çok kötü oldum tekrar aynı şeyi yaşayıp beklemek istemiyorum duruyorum ama sen bana sor üç gün kaldı 2 gün kaldı gün sayıyorum resmen burdada dr tek olunca başka ihtimalimde yok mecburen bekledim inş pazartesi gidince görürüm rahatlarım sonra dua edin bana

Back