- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.601
Sorma ya ergen gibi oldumgünaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var
Yok canımya kız erkekle Alaksı yok 2 kızımdada okadar güzelleştimki çevremdekiler her gördüklerinde oğlun olucak çok güzelleşmişsin dedilerGenelde kız bebekler yapıyormuş bunu anneye, bir sağlık sitesinde okudum :) Kaç aylıksın? Daha önceleri de cildin hassas mıydı kızarır mıydı?Belki soğuklardan dolayı çatlamıştır?
hadi gözün aydın:) ben 2 gun önce gittim kese 6 mm dı dun tahlil sonuçlarını aldım doktora rica ettim yine baktı kese 10mm olmuş 2 günde maşallah 4 mm büyümüş.hemen buyuyorlar :masallah:daha yeni yazabildim . keseyi gördük herşey yolunda :)) daha erken diye düşündük ama bizimki çok bekletmedi bizi:)
Cnm doktorum folık asit ve bebe aspırını verdi.birde kan tahlilleri yaptırdı magnezyum eksıklııg varsa o tahlılden çıkar mı?Magnezyum veriyolar am seninki erken Başlamış bol bol süt iç. Miden bulanmıyorsagece bağırarak uyanırdım o kasılma olunca
Cnm benim hamileliğin ilk günleri başladı.o zaman hamile olduğumu bilmiyordum.babam demişti yüzünde sivilceler çıkmış diye.beyaz sabunla yıkıyıp kremlıyorum iyi geldi.günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var
Sen dile getir tahlilleri bilmiyorum inanki. Hatta benim elime iğne batar gibi oluyordu bunları söyleyince hemen magnezyum veriyorum demiştiCnm doktorum folık asit ve bebe aspırını verdi.birde kan tahlilleri yaptırdı magnezyum eksıklııg varsa o tahlılden çıkar mı?
Bende senjnle ayniyim gun olarak simdi doktordan geldim bende bi sknti yokmus ama kanama devam ederse dusuk ignesi yaptirman gerek dedi ve dinlenmem gerektigini soyledi tekrar kan tahlili yaptirdim. Seninde kanaman devam ederse git doktoruna gecikmedencanım ben de dün tam 5+6 iken çok hafif pembe bi akıntım olmuş çok az.Korktum tabi ama devamlı olarak gelirse kahverengi veya pembe o zaman tehlikeliymiş, veya tam kırmızı renk çok az da gelse tehlikeliymiş,doktora gitmek gerekir.
Benim yerleşme kanamam bile olmadı,bu neden olmuş olabilir? Ayrıca çok şükür ağrım falan yok ve bir daha da gelmedi leke.
Tamam cnm tahlil sonuçlarını pazatersı alıcam o zaman derim arkadaşıma magnezyum verilmiş bana da ver diye :)))Sen dile getir tahlilleri bilmiyorum inanki. Hatta benim elime iğne batar gibi oluyordu bunları söyleyince hemen magnezyum veriyorum demişti
Bende senjnle ayniyim gun olarak simdi doktordan geldim bende bi sknti yokmus ama kanama devam ederse dusuk ignesi yaptirman gerek dedi ve dinlenmem gerektigini soyledi tekrar kan tahlili yaptirdim. Seninde kanaman devam ederse git doktoruna gecikmeden
Geçmiş olsun canım sevindim. Bende birşey yok şu an şükür,zaten yarın kontrolüm var. Hayırlısı bakalım :)[/QUOTE
saol canim bende sevndim icime su serpildi valla :)
Tamam cnm tahlil sonuçlarını pazatersı alıcam o zaman derim arkadaşıma magnezyum verilmiş bana da ver diye :)))
hadi gözün Aydın iyi haber bu. Inş devam etmez.Kizlarrr simdi doktordan geldim bi sknti olmadigini soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve kan aldilar tekrar B HCG degerine bakmak icin:) ama kanama devam ederse tekrar gidip düsük ignesi yaptirmam gerekiyomus
Kansızlık ilacına hemen başlamam çok önemli mi sence yani Allah korusun 2 hafta süre içinde bu ilaçları kullanmasam bebekte bi sıkıntı olabilir mi derdim o ?Sonuçlarına göre kansızlık çıkmış canım
Ayrıca gözün aydın canım
Crl de bebeğin boyu demektir
Bhcg geçen hafta çarşamba 733 tü en son bi daha baktırmadım..Yok canım benim de karnımdan muayene etti. Doktora sormadın mı bu normal midir diye? Beta hcg.lerin nasıl?
Çok sevindim canım Akşam endişelendirdin bizi inşallah bi sorun olmaz bidahaKizlarrr simdi doktordan geldim bi sknti olmadigini soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve kan aldilar tekrar B HCG degerine bakmak icin:) ama kanama devam ederse tekrar gidip düsük ignesi yaptirmam gerekiyomus
İnsallah ya insallah :)içmesi pek güzel değil ama suda eriyenlerden. Araştır magnezyum içeren yiyecekler tüket. Susamda magnezyum çokmuş mesela. Kayınvalidem kavurup dö
hadi gözün Aydın iyi haber bu. Inş devam etmez.
Kizlar özur dilerim valla isteyerek yapmadm ilk gebeligim hic biseg bilmiyorum dogru duzgn daha sizden baska yardm ve akil alabilrcegim kimse yoktu tekrar özur dilerimÇok sevindim canım Akşam endişelendirdin bizi inşallah bi sorun olmaz bidaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?