- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.641
canım ben siklusun 26. günü öğrendim gebeliğimi 28. gün crinone jel kullanıyorum o el kahverenkli geri geldi çok korktum hemen hastaneye gittik 28. gün iğnemi yazdırdım acil kadın doğumdaki uzman dr.a hemen o gün iğneme başladım ondan mıdır bilmem bidaha hiçbişey yok şükür.Canım sen iğnelere bişekilde hemen başla olmadı başka dr.a anlat derdini ona yazdır bence ya da bugün randevunda ısrar et dr.una ben hemen başlamak istiyorum iğnelere bi zararı yoksa hemen başlayalım de.Kahverengiden bişi olmaz Allahın izniyle kırmızıya dönmedikçekızlar benim bugün 2 de randevum ama sabahtan beri açık pembe kahverengi lekelenmem oluyor gerçekten çok korkuyorum başına gelen var mı
inan çok kötüyüm akşamdan beri bişey olcak diye , şu cumartesi çabuk gelsede içim rahatlasa .Canım seni çok iyi anlıyorum benim öğrencilerim de 4 yaşında bazen kucağıma alır severdim ama yapmıyorum 2-3 aydır dikkat ediyorum.Çok sevmek istediğimde sandalyeye oturup(alçak çocuk sandalyesi tabi ki) öyle kucağıma alıyor,kucağıma oturtuyorum yani sen de öyle yap bişey olmaz Allah'ın izniyle
canım ben kan sulandırıcı kullandığım halde , her doktor o riske girip yazmak istemior gerekirse başka doktorlara git ve yazdır ,,kızlar benim bugün 2 de randevum ama sabahtan beri açık pembe kahverengi lekelenmem oluyor gerçekten çok korkuyorum başına gelen var mı
gözün aydın cnm sağlıkla al kucağına inşallah ,, anne sağlıklı olsun ki bebeğide sağlıklı olsun , kanın düşük değil cnm gayet iyi bence , diğerlerini pek anlamıyorum ,, doktoruna gidemessen bile sağlık ocağındakilere göster sonuçlarını onlarda anlar cnm , enfeksiyon olması için lokosit olması gerekiyor sanırım ,, ama sen yinede daha iyi bilen birine sor cnmCanım nasılsın kalp atışlarını dün duyduk şükür.Bu kez dr.um soldan yumurtlamışsın genelde erkek olur soldan dedi.Ben de geçen sefer sağdan demiştiniz kız demiştiniz dedim o zaman düzeltiyorum dedi.Soldan yumurtlamışım cnm :) bu arada test sonuçlarını dr.a gösteremedim riskli çıkanları yazmak istedim sana kan hapına hemen başlamak çocuk için önemli mi sence yoksa sadece anne sağlığını mı ilgilendirir?
Hematoloji de
RBC 4,31 çıkmış olması gereken 4,38-5,77
EO 0,7 0,9-6
BA 0,0 0-0,2
HGB 13,5 13,6-17,2
MCV 96,1 80,7-95,5
MCHC 32,6 32,7-37,5
İdrar da
Dansite 1,009 olması gereken 1,01 -1,03 (bu kafamı karıştırdı enfeksiyon riski mi var acaba?)
TSH 2,03 çıkmış(iyi değil mi)?
batikent yakin hatta doktorada yenimahalle devlet e gidiyorum. sen nereye gidiyorsun1
Eskiden batikentte oturuyordum evlenince taşındım bu iğrenç yere
yaaa neresibende ankaradan kızlar
edeceğim canım belim de ve kasıklarımda ağrı var bir de kahverengi lekelenmeyi görünce korktum haliyle bakalım ne olacak gideyim yazarım size yinecanım ben siklusun 26. günü öğrendim gebeliğimi 28. gün crinone jel kullanıyorum o el kahverenkli geri geldi çok korktum hemen hastaneye gittik 28. gün iğnemi yazdırdım acil kadın doğumdaki uzman dr.a hemen o gün iğneme başladım ondan mıdır bilmem bidaha hiçbişey yok şükür.Canım sen iğnelere bişekilde hemen başla olmadı başka dr.a anlat derdini ona yazdır bence ya da bugün randevunda ısrar et dr.una ben hemen başlamak istiyorum iğnelere bi zararı yoksa hemen başlayalım de.Kahverengiden bişi olmaz Allahın izniyle kırmızıya dönmedikçe
ne riski var ki anlayamadım da olmazsa öyle yapacağım bakalım ne olacak 2 de :)canım ben kan sulandırıcı kullandığım halde , her doktor o riske girip yazmak istemior gerekirse başka doktorlara git ve yazdır ,,
bende ayni durumdayim ama gececek bu gunler heleki bebeklerimizi kucagimiza alinca hepsini unutucazkızlar merhaba ,,
ne olacak bu bulantılar... hayat cok keyifsiz oldu.. ne düşünmeliyim onu bile bilmiyorum..
desteğiniz lazım
Çankaya seyran bağları canım sen neredenyaaa neresi
IHadi gözün aydın canım dikkatli ol ayağının altına yüksek birşey koy uzanKizlarrr simdi doktordan geldim bi sknti olmadigini soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve kan aldilar tekrar B HCG degerine bakmak icin:) ama kanama devam ederse tekrar gidip düsük ignesi yaptirmam gerekiyomus
Onu bilmiyorum ama bir arkadaşım kansızlık düşüğe sebep olur demiştiKansızlık ilacına hemen başlamam çok önemli mi sence yani Allah korusun 2 hafta süre içinde bu ilaçları kullanmasam bebekte bi sıkıntı olabilir mi derdim o ?
canım inşallah birşey olmamıştır anlattığın şeyleri 3 kez yaşadım şimdi de 4. hamileliğim ve iki gündür belim kasıklarım ağrıyor bugün de sabahtan beri kahverengi akıntım var bende şimdi dr. gidiyorum haberleşelim allah bebişlerimizi bizlere bağışlasın aminnnnnslm kızlar.bilgilerinize ihtiyacım var.nolur bana hemen cvp verin.6 haftalıkken bebeğimin kalp atışları başlamıştı.10 gün sonra tekrar gittim.7 hafta 4 günlük olması gerekirken 6+5 de kalmış ve kalp atışı duyulmadı.dr.perşembeye kadar belke dedi.bugun tekrar gidicem.çevrenizde böyle olupta tekrar kalp atışı başlamış olan var mı?çok kötüyüm.ilk bebeğimi kalp atışları hiç olmadığı için kaybettim.bunuda kaybettim sanırım ama kendime bile sanırım demekten ileri gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?