• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar merhaba bende hamile olduğumu yeni öğrendim. muhtemel doğum tarihim 8 ağustos ama ilki sezaryen olduğu için bu da öyle olacak ve 2 hafta erken doğum gözüküyor.. Temmuz sonu gibi.

Mrb canım hayırlı ugurlu olsun Bebisin :KK46:6. haftada kalp atışı bazen duyuluyor bazen 8. Haftaya kadar duyulmayabiliyormus duymazsan hemen endişelenmë benimde 5+3 de gittim 15 gün sonra gel dedi bekliyorum çok zor beklemek:KK17:

canım,benim 5.88 çıktı devlet hastanesinde sınırlar içinde olunca genelde önemsemiyorlar hamilelikte 2 nin üzerinde olmaması lazım bu konu önemli doktorum tiroid hapı verdi ve sürekli tsh değerlerimi kontrol edecek hapını muhakkak kullan iyi bir doktora git
canım olumsuz düşünecek birşey yok tsh bize yetmiyor bizde dışarıdan hap olarak alıyoruz eksiği kapatıyoruz yani onun için korkma birde bu tsh stresle alakalı onun için stresten uzak duralım cnm sen gönlünü ferah tut
canım hapını kullanıp doktorun takip ettikte merak
Anladım canım, şimdi canım çok sıkıldı:KK43: inşallah bir sıkıntı çıkmaz, özele gidiyorum zaten,inşallah doktorum gerekli önlemleri alır:KK43: tedaviyle zor kavuştum yavruma:KK43: inşallah bişey olmaz sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza:KK43:

Günaydın kızlar

kızlar merhaba ,,
ne olacak bu bulantılar... hayat cok keyifsiz oldu.. ne düşünmeliyim onu bile bilmiyorum..
desteğiniz lazım :KK42:

Benimde bulantim var. Normal şeyler ne yapalım bunlari yaşamayan çok az insan var. Doktorum ban premesis diye bi ilac verdi bulanti icin bi kere kullandim sadece. Ne olursa olsun ilaç kullanmak istemiyorum. Allah yardımcımız olsun. :)

günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var:(

Kizlar cevap verin nolur yaaa kanamam olmus bugun ama farkinda degilim agrim olmadi cunku 5+6 gun bugun bi aorun bi sakincasj olur mh bilgisi olan var mi ?????

canım ben de dün tam 5+6 iken çok hafif pembe bi akıntım olmuş çok az.Korktum tabi ama devamlı olarak gelirse kahverengi veya pembe o zaman tehlikeliymiş, veya tam kırmızı renk çok az da gelse tehlikeliymiş,doktora gitmek gerekir.

Benim yerleşme kanamam bile olmadı,bu neden olmuş olabilir? Ayrıca çok şükür ağrım falan yok ve bir daha da gelmedi leke.

günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var:KK43:

Genelde kız bebekler yapıyormuş bunu anneye, bir sağlık sitesinde okudum :) Kaç aylıksın? Daha önceleri de cildin hassas mıydı kızarır mıydı?Belki soğuklardan dolayı çatlamıştır?

Gizemcim müsait olunca habersiz bırakma, sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım.

kızlar nolur keseyi görenler ne zaman gördü yazabilir mi ben çok tedirginim salı günü gittiğimde hiçbişey görünmemişti :( bu arada benim sat 19 ekim tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorum :)

c
kızlar nolur keseyi görenler ne zaman gördü yazabilir mi ben çok tedirginim salı günü gittiğimde hiçbişey görünmemişti :KK43: bu arada benim sat 19 ekim tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorum :)

Canım benim sat 16 ekim ve şu an 6+0 'ım, demekki senin 5+3 veya 5+4 falansın. Ben tam 5+0'da gittim ilk muayeneme ve kese görünmüştü. Sen ne zaman gittin doktora?

Genelde kız bebekler yapıyormuş bunu anneye, bir sağlık sitesinde okudum :) Kaç aylıksın? Daha önceleri de cildin hassas mıydı kızarır mıydı?Belki soğuklardan dolayı çatlamıştır?
kızda çirkinleşirmisşşn doğru cildim hassas ama sivilce olmazdı böyle

Back