• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Genelde kız bebekler yapıyormuş bunu anneye, bir sağlık sitesinde okudum :) Kaç aylıksın? Daha önceleri de cildin hassas mıydı kızarır mıydı?Belki soğuklardan dolayı çatlamıştır?
Yok canımya kız erkekle Alaksı yok 2 kızımdada okadar güzelleştimki çevremdekiler her gördüklerinde oğlun olucak çok güzelleşmişsin dediler :D hiç alakası yok yani takdir neyse o

daha yeni yazabildim . keseyi gördük herşey yolunda :)) daha erken diye düşündük ama bizimki çok bekletmedi bizi:)
hadi gözün aydın:) ben 2 gun önce gittim kese 6 mm dı dun tahlil sonuçlarını aldım doktora rica ettim yine baktı kese 10mm olmuş 2 günde maşallah 4 mm büyümüş.hemen buyuyorlar :masallah:

Bhcg geçen çarşamba 733 tü bi daha ölçtürmedim daha doğru düzgün doktora gitmedim ben...

canım ben de dün tam 5+6 iken çok hafif pembe bi akıntım olmuş çok az.Korktum tabi ama devamlı olarak gelirse kahverengi veya pembe o zaman tehlikeliymiş, veya tam kırmızı renk çok az da gelse tehlikeliymiş,doktora gitmek gerekir.

Benim yerleşme kanamam bile olmadı,bu neden olmuş olabilir? Ayrıca çok şükür ağrım falan yok ve bir daha da gelmedi leke.
Bende senjnle ayniyim gun olarak simdi doktordan geldim bende bi sknti yokmus ama kanama devam ederse dusuk ignesi yaptirman gerek dedi ve dinlenmem gerektigini soyledi tekrar kan tahlili yaptirdim. Seninde kanaman devam ederse git doktoruna gecikmeden

Kizlarrr simdi doktordan geldim bi sknti olmadigini soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve kan aldilar tekrar B HCG degerine bakmak icin:) ama kanama devam ederse tekrar gidip düsük ignesi yaptirmam gerekiyomus

Bende senjnle ayniyim gun olarak simdi doktordan geldim bende bi sknti yokmus ama kanama devam ederse dusuk ignesi yaptirman gerek dedi ve dinlenmem gerektigini soyledi tekrar kan tahlili yaptirdim. Seninde kanaman devam ederse git doktoruna gecikmeden

Geçmiş olsun canım sevindim. Bende birşey yok şu an şükür,zaten yarın kontrolüm var. Hayırlısı bakalım :)

Tamam cnm tahlil sonuçlarını pazatersı alıcam o zaman derim arkadaşıma magnezyum verilmiş bana da ver diye :)))
:D içmesi pek güzel değil ama suda eriyenlerden. Araştır magnezyum içeren yiyecekler tüket. Susamda magnezyum çokmuş mesela. Kayınvalidem kavurup dö
Kizlarrr simdi doktordan geldim bi sknti olmadigini soyledi dinlenmem gerektigini soyledi ve kan aldilar tekrar B HCG degerine bakmak icin:) ama kanama devam ederse tekrar gidip düsük ignesi yaptirmam gerekiyomus
hadi gözün Aydın iyi haber bu. Inş devam etmez.

Kızlar çörek otundan uzak durun doğuma kadar düşük tehlikesi olanlar hele çok dikkat edin.

Çok sevindim canım Akşam endişelendirdin bizi inşallah bi sorun olmaz bidaha

Çok sevindim canım Akşam endişelendirdin bizi inşallah bi sorun olmaz bidaha
Kizlar özur dilerim valla isteyerek yapmadm ilk gebeligim hic biseg bilmiyorum dogru duzgn daha sizden baska yardm ve akil alabilrcegim kimse yoktu tekrar özur dilerim :( bundan sonra korkutmam insallah :)

Back