• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

canım seni korkutmak istemem ama kırmızı iyiye işaret değil?Kesenin boyutu uyumlu muydu SAT2la? İçinde yolksaç görüldü mü?Alttan mı baktı dr? Gidebileceğin bi hastane yok mu yakınlarda düşük önleyici iğne falan yaparlar belki ne bilim kalkmasan daha mı iyi bilemedim ama devam ediyo diyosun cnm ya inşallah bişey olmaz
Kesenin boyutunu felan soylemedi kac hafta oldugu soylemedi kac hafta oldugunu saglik ocaginda ki doktor soylemisti

Yok canim bugun gittim dr yuzume bile bakmadi vitamin ilaci verdi almadm aksam ustu kanamam olmus simdi yine gelmeye devam ediyo kirmizi renkte ya korkmaya basladm :-(
canim bende yasadim ilk gebeliklerde olabiliyo bu dusecek demek degil ama risk var acile git sakin kasma uzme bebek anliyo sakin ol progsstan hap verir ve dinlen ins bisey olmaz dua et

kızlar yarında ben dr.uma gideceğim ve ısrar edeceğim iğneye başlamam konusunda ısrar edeceğim inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Canım bana dr um adetten önce erkenden öğrenip iğneye başlaman lazım dedi
Öyle de yaptık
Sende ihmal etme canım

Kızlar çok şükür kalp atışını gördük,duyduk bugün.allah hepinize nasip etsin tamamına erdirsin inşallah...2 gün bebek geri SAT2a göre dedi ama çok önemli değil yumurtan geç olgunlaşmıştır dedi gerçekten de öyle oldu aşılama olduğu için yumurta takibim yapıldı takmadım çok kafaya,Ama bebek boyu şu kalp atış sayısı şu fln bişey demedi bana verdiği ultrason kağıdında CRL:1,02 cm yazıyo bebeğin boyu mu bilemedim.Percentile %67 yazıyo.Neyse bi problem olsa söylerdi heralde dr. 12 aralık randevum var,kalp atışlarını duymaya devam edersek risk büyük ölçüde azalmış olucak dedi dr. inşallah bi sorun çıkmaz o zamana kadar da ben kan idrar testleri yaptırdım ama yetişmedi tabi şimdi netten baktım bazıları alt sınırda çıkmış kafama takıldı yazsam siz yorumlayabilirmisiniz?

Hematoloji de
RBC 4,31 çıkmış olması gereken 4,38-5,77
EO 0,7 0,9-6
BA 0,0 0-0,2
HGB 13,5 13,6-17,2
MCV 96,1 80,7-95,5
MCHC 32,6 32,7-37,5

İdrar da
Dansite 1,009 olması gereken 1,01 -1,03
Sanırım kan alt sınırda sizce kan hapına başlamalı mıyım?Dr u aramalı mıyım?
Sonuçlarına göre kansızlık çıkmış canım
Ayrıca gözün aydın canım
Crl de bebeğin boyu demektir
Kizlar cevap verin nolur yaaa kanamam olmus bugun ama farkinda degilim agrim olmadi cunku 5+6 gun bugun bi aorun bi sakincasj olur mh bilgisi olan var mi ?????
Canım pembe kanama hayra alamet değil
Lütfen dr a git vakit kaybetmeden
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katıldım:)
Hoşgeldin canım

canim tekrarlayabilir sakin sitres yapma
dr git ilaci al baksin bende iki ay kanama yasadim cok sinurim bozulmustu kasik agrin devamli ve cok mu ona dikkat et

Ne oluyor kizlar kimin kanamasi var allah korusun dikkat edin ihmale getirmeyin sonrasinda buyuk pismanlik cekiyoruz bu hamilelik konusunda pimpirikli olmak lazim rabbim bize bir can hediye ediyor bununda ustune titremeliyiz imkansizlik dige bisey yok herseyi zorlayin.....

Devlete de gitsen anlatsan en azindan onlar arar dr.u sorar ne yapalim diye.ihmal etme bence.hic olmazsa taksiye atlayip gidemez misiniz? Benim oglumda kıl gibi incecik ve kucucuk kan gelmisti hastanede almistim solugu.hemen dusuk onleyici igne yapip progestan baslamislardi.allah yardimcin olsun.
Hastane yok ki basim agriyo ve dönmeye basladi migdem bulaniyo ne yapcam ben ya araba yok hastaneye de gidemeyiz :(

Devlete de gitsen anlatsan en azindan onlar arar dr.u sorar ne yapalim diye.ihmal etme bence.hic olmazsa taksiye atlayip gidemez misiniz? Benim oglumda kıl gibi incecik ve kucucuk kan gelmisti hastanede almistim solugu.hemen dusuk onleyici igne yapip progestan baslamislardi.allah yardimcin olsun.
strese girdim valla yaa offf :(

Antalya kepez deyim hastane uzak yarim saat suruyo araba ile araba yok esim aradi biraz once arkadasjni tele bakmadi uyudu heralde diye aramadk agrim artarsa soylicem bulsn bi cagresini :KK43:
Amann hic olmadi allah korusun agrin cogalirsa ambulansi ara ilk aylarda olabilir normal oldugu kadar riskide olabilir ins biseycik olmaz :nazar::nazar:

Kesenin boyutunu felan soylemedi kac hafta oldugu soylemedi kac hafta oldugunu saglik ocaginda ki doktor soylemisti
Direk 112 ara canım. En iyisi bu. Böyle panik yaşayacağına yapılması gereken birsey varsa müdahale ederler. Doktorları istediğin kadar ara kendi doktorun değilse 1 12 yi aramak kadar iyi olmaz diye düşünüyorum.

Hamilelikte maydanoz yemek düşük olmasina sebep oluyomus yiyen varsa dikkat etsin bende yeni ogrendim ve bugun maydanoz yemistim keske yemeseydim :(

Back