- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.581
Insallah olmaz uyuyamiyorum da sıkntidan esim kiziyo artik dusmediyse bile boyle stres yaparsan sabaha dusurursun diyeAmann hic olmadi allah korusun agrin cogalirsa ambulansi ara ilk aylarda olabilir normal oldugu kadar riskide olabilir ins biseycik olmaz
canım olumsuz düşünecek birşey yok tsh bize yetmiyor bizde dışarıdan hap olarak alıyoruz eksiği kapatıyoruz yani onun için korkma birde bu tsh stresle alakalı onun için stresten uzak duralım cnm sen gönlünü ferah tutcanım,benim 5.88 çıktı devlet hastanesinde sınırlar içinde olunca genelde önemsemiyorlar hamilelikte 2 nin üzerinde olmaması lazım bu konu önemli doktorum tiroid hapı verdi ve sürekli tsh değerlerimi kontrol edecek hapını muhakkak kullan iyi bir doktora git
Anladım canım, şimdi canım çok sıkıldıinşallah bir sıkıntı çıkmaz, özele gidiyorum zaten,inşallah doktorum gerekli önlemleri alır tedaviyle zor kavuştum yavruma inşallah bişey olmaz sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Allah korusun biseycik olmaz merak etme icini ferah tut iyi dusun iyi olsun :)Insallah olmaz uyuyamiyorum da sıkntidan esim kiziyo artik dusmediyse bile boyle stres yaparsan sabaha dusurursun diye
Magnezyum veriyolar am seninki erken Başlamış bol bol süt iç. Miden bulanmıyorsaKızlar 1 haftadır bacagım ağrıyor çekiliyor gibi sizde oldu mu? Yada oluyor mu?
daha yeni yazabildim . keseyi gördük herşey yolunda :)) daha erken diye düşündük ama bizimki çok bekletmedi bizi:)ıstanbuldaysan dikkatli git feci Yagmur var cnm.
kızlar merhaba ,,
ne olacak bu bulantılar... hayat cok keyifsiz oldu.. ne düşünmeliyim onu bile bilmiyorum..
desteğiniz lazım
Kizlar cevap verin nolur yaaa kanamam olmus bugun ama farkinda degilim agrim olmadi cunku 5+6 gun bugun bi aorun bi sakincasj olur mh bilgisi olan var mi ?????
günaydın kızlar ya sizin yüzünüzde sivilce çıkıyormu ben çok çirkinleştim kızarıklık ve sivilce var
kızlar nolur keseyi görenler ne zaman gördü yazabilir mi ben çok tedirginim salı günü gittiğimde hiçbişey görünmemiştibu arada benim sat 19 ekim tam olarak kaç hafta kaç günlük oluyorum :)
alttan muayenede mi göründü ben karından baktırdım görünmedic
Canım benim sat 16 ekim ve şu an 6+0 'ım, demekki senin 5+3 veya 5+4 falansın. Ben tam 5+0'da gittim ilk muayeneme ve kese görünmüştü. Sen ne zaman gittin doktora?
kızda çirkinleşirmisşşn doğru cildim hassas ama sivilce olmazdı böyleGenelde kız bebekler yapıyormuş bunu anneye, bir sağlık sitesinde okudum :) Kaç aylıksın? Daha önceleri de cildin hassas mıydı kızarır mıydı?Belki soğuklardan dolayı çatlamıştır?
alttan muayenede mi göründü ben karından baktırdım görünmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?