- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.341
Inş bundan sonra gönlüne göre olur. Bir daha yaşamazsın inş bu durumu. Senin Sağlığın daha önemli şu durumda. Bedenen ve ruhen toparlan biranönce çok çok geçmiş olsunCok tesekkur ederim. Benim bir onceki dis gebelik olmustu. Bu sefer de boyle bisey olunca gercekten cok sasirdim beklemiyodum artik. Uzuldum tabiki de. Hayirlisi olsun artik. Ne kadar uzulsem de sonuc degismicek nasilsa. Demekki hayatta hersey olabiliyomus. Bi sonraki saglikli gebelik olur insallah diyorum napim.
Rabbım yar ve yardımcın olsun.ama istersen başka doktora göster birde belki yanlıştır.böyle şeyler olabiliyor çünkü hastanede bir kadınla tanıştım bebeğin sakat demişler benim geldiğim hastaneye doktora geldi bebek maşallah saglammıs.Herkese iyi aksamlar. Bgn kalp atisini duymaya gittik fakat sagliksiz gebelikmis. Bebek olusmus fakat 5 mm. de kalmis. Kese tam guzel boyutunda. Kalp atisi yok. Yani bebek gelisememis. Duyunca sok oldum cok uzuldum tabiki de. Haftaya vakumla alip temizliyceklermis rahim icini. Sonra da panel test diye bisey yapicaklarmis nedenini arastirmak icin. Hepinize saglikli mutlu hamilelikler diliyorum. Allah kimsenin basina bu tarz olaylar vermesin cok zor gercekten.
Cok sagol cnm. Hayirlisi olsun. Dis gebeligi atlattim bunu da atlatirim artik.Inş bundan sonra gönlüne göre olur. Bir daha yaşamazsın inş bu durumu. Senin Sağlığın daha önemli şu durumda. Bedenen ve ruhen toparlan biranönce çok çok geçmiş olsun
Evet haklisin cok degisik seyler duyabiliyoruz ama benim bebegin boyutu da 7. Haftaya gore kucuk baya. Yani sanirim bikac gun once gelisimi durmus. Zaten haftaya alicaklar o zaman da bi bakar doktor. Bi gelisme olmadiysa yine operasyon olucak. Cok sagol cnm destegin icin.Rabbım yar ve yardımcın olsun.ama istersen başka doktora göster birde belki yanlıştır.böyle şeyler olabiliyor çünkü hastanede bir kadınla tanıştım bebeğin sakat demişler benim geldiğim hastaneye doktora geldi bebek maşallah saglammıs.
Geçmiş olsun. Benim de geçen yıl 8 haftslikken bebeğimin kalbi durmustu. Myomum vardı ondan olduğunu düşündüm. Ameliyat geçirdim. Bir yıl sonra şükür hamile kaldım. Herkesin sınavı var işte. Hiç kolay değil yaşananlar. Allah sabır versin...Cok sagol cnm. Hayirlisi olsun. Dis gebeligi atlattim bunu da atlatirim artik.
hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm , benzer durumu bende yaşadım önce keseyi göremediller , sonra gördüler fakat olması gerekenden küçük dediler , kanamamda başlamıştı zaten ,, kürtaj oldum . bende kanda pıhttılaşma çıktı şiimdi kan sulandırıcı kullanıyorum sende mutlaka araştırılmasını iste cnm .. Rabbim bir daha yaşatmasın inş.Cok sagol cnm. Hayirlisi olsun. Dis gebeligi atlattim bunu da atlatirim artik.
Çubuk kraker yesen iki tane etkiler mi acabagunaydınlar kan vermek için gitcem 9 da midem fena bişeyler atıştırmam lazım , aç dediler nasıl dayanacam
evet caım ya düşünsene birde erken doğumlar falan olursa topik haziranda şenlenmeye başlar bebek kokularıyla kesilikle çok heyecanlı ilk de olsa ikincide olsa üçüncüde olsa o bebek kokusu paha biçilmez...Benim hayatta olan bebeğim
yok ama bende senin gibi düşünüyorum
Aşağıda yazan tarihlerden 10-15 gün önce sezeryan yapılır herhalde ♥
Ay çok heyecanlı
çok ilginç hiç duyamıştım ya allahım neler duycaz daha az kaldı bakalım cinsiyetler bir aya yavaş yavaş belli olurHanımlar bebeğinin cinsiyetiini merak edenler duyduk duymadık demeyin
Ben ve birkaç arkadaşım bu testle bebeklerin cinsiyetini çok erken dönemde öğrendik
Denemek isteyenler için yazayım
Yarım çay bardağı idrarın içine diğer yarısına yani süt katın
Bir süre bekleyin
Süt çökelek gibi olur bozulursa bebek kız
Süt bozulmadan aynen kaldıysa bebek erkektir :-D<3
Çünkü kız idrari daha asitli olduğu için sütü bozar ama erkek bebek idrari az asitli olduğu için fazla bir değişim olmaz sütte ♡
Yapmak isteyenler sonucu buraya yazsın da 3.aydan sonra doğruluğunu görelim
Gerçi şimdiye kadar hepimizde tuttu ama yine de doğruluk oranını daha iyi tespit etmiş oluruz
canım ben hamile olduğumu siklus döngümün 24. günü öğrendim.26. gün kullandığım crinone jel(krem renkli geri gelir her zaman peynir kesiği şeklinde)siyah renkte,yani çok çok koyu kahve renkli geldi.Çok endişelendim dr.u aradaım kırmızıya dönerse ara bişi olmaz dedi.O gün hibor iğneme başladım ondan mıdır bilmem kanama fln olmadı çok şükür.Ama biz o günden sonra tedbir amaçlı birlikteliği kestik.Kese görmeye gittiğimde dr.a sordum 12. haftaya kadar birliktelik yok dedi bana ,bazen uyulamayabilir normaldir bazen bizler de uyamıyoruz dedi(çok doğal dr.um da dimi:) ) ama birliktelik olsa bile içeri boşalma olmayacak çünkü spermin içindeki bi madde düşüğü tetikleyebilir ded.Çok şaşırdım böyle bişey hiç duymamaıştım.İlişkinin gebelikte zararlı olmadığını bilirdim hep istisnalar hariç ama dr belki beni istisna olarak gördü 2 düşük olunca bi de kanama başlayacak diye tedirgin olduk belki bilmiyorum.Paylaşmak istedim soruncaBen bi gün çok iyi bi gün çok kötüyüm anlayamadım. Ama akşamları koltukta uyuyakalıyorum o ayrı. Ne şanslısın canım, benim ne kendi ailem ne de eşimin ailesi burda eşim yardımcı oluyor Sağolsun ama tabi erkek işte bi yere kadar. Napiim ben de saldım gitti. Bu arada kızlar çok utanarak söylüyorum ama ilişkiye giriyor musunuz? Doktor bana sorun yok dedi ama içime hiç sinmiyor korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
gebeliğin başındaki tam kan sayımı, tsh,protein kaçağı vs. gibi testler için kan vericeksin sanırım.Benim randevu bugün 15:30 dr. bana aç tok farketmez dedi bazı testleri atlayacak mı acaba kafama takıldı?Hayır dr.uma güveniyorum da herkes aç gitmiş ilk testler için benim dr nedne böyle demiş olabilir acaba?gunaydınlar kan vermek için gitcem 9 da midem fena bişeyler atıştırmam lazım , aç dediler nasıl dayanacam
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Ben de kalp atışı için bugün gidicem bi sürprizle karşılaşmaktan çok korkuyorum.Benim de bi dış gebeliğim oldu bu sağlıklı olur inşallah.Senin de bidahaki gebeliğin sağlıklı olur inşallah canım üzülme ,,yazılanı yaşıyoruz hepimiz başımıza geleceklerden habersiz ...Herkese iyi aksamlar. Bgn kalp atisini duymaya gittik fakat sagliksiz gebelikmis. Bebek olusmus fakat 5 mm. de kalmis. Kese tam guzel boyutunda. Kalp atisi yok. Yani bebek gelisememis. Duyunca sok oldum cok uzuldum tabiki de. Haftaya vakumla alip temizliyceklermis rahim icini. Sonra da panel test diye bisey yapicaklarmis nedenini arastirmak icin. Hepinize saglikli mutlu hamilelikler diliyorum. Allah kimsenin basina bu tarz olaylar vermesin cok zor gercekten.
Canim Allahin izniyle bu sefer hersey guzel olacak korkma bende kalp atisini dinlemeye gidecegim gunun aksami rabbime cok yalvardim Allahim eger hayirliysa bebegimi bana bagisla hesey yolunda gitsin hayirli degilse dayanma gucu ver dedim. Cok sukur bebegimin kalbi cok guzel atiyordu sen rabbime teslim et kendini hicbir seyden korkma hersey Allahtan gelirkızlar ben geçen hafta çarşamba günü doktora gitmiştim 5+4'tü. keseyi görmüştük. Doktor bir hafta sonrası için randevu verdi. Yani yarın 6+4'deyken gideceğim kalp atışını duyar mıyız? Doğrusu endişeliyim. Hafta sonuna kadar beklesem mi ki?
Gidip de duymassam çok üzülürümZaten çok evhamlıyım
Evet canim.sayfamiz neselenecek.su ilk aylari atlatsaydik.evet caım ya düşünsene birde erken doğumlar falan olursa topik haziranda şenlenmeye başlar bebek kokularıyla kesilikle çok heyecanlı ilk de olsa ikincide olsa üçüncüde olsa o bebek kokusu paha biçilmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?