2015 Temmuz Anneleri

Inş bundan sonra gönlüne göre olur. Bir daha yaşamazsın inş bu durumu. Senin Sağlığın daha önemli şu durumda. Bedenen ve ruhen toparlan biranönce çok çok geçmiş olsun

Rabbım yar ve yardımcın olsun.ama istersen başka doktora göster birde belki yanlıştır.böyle şeyler olabiliyor çünkü hastanede bir kadınla tanıştım bebeğin sakat demişler benim geldiğim hastaneye doktora geldi bebek maşallah saglammıs.

Evet haklisin cok degisik seyler duyabiliyoruz ama benim bebegin boyutu da 7. Haftaya gore kucuk baya. Yani sanirim bikac gun once gelisimi durmus. Zaten haftaya alicaklar o zaman da bi bakar doktor. Bi gelisme olmadiysa yine operasyon olucak. Cok sagol cnm destegin icin.

Cok sagol cnm. Hayirlisi olsun. Dis gebeligi atlattim bunu da atlatirim artik.
Geçmiş olsun. Benim de geçen yıl 8 haftslikken bebeğimin kalbi durmustu. Myomum vardı ondan olduğunu düşündüm. Ameliyat geçirdim. Bir yıl sonra şükür hamile kaldım. Herkesin sınavı var işte. Hiç kolay değil yaşananlar. Allah sabır versin...

Ben de bugün gideceğim kalp atışı için. Ne kadar iyi şeyler düşünmeye çalışsam da aklıma olumsuz pek çok şey geliyor.

Allahım bütün hamişleri de bebislerini de korusun

Cok sagol cnm. Hayirlisi olsun. Dis gebeligi atlattim bunu da atlatirim artik.
hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm , benzer durumu bende yaşadım önce keseyi göremediller , sonra gördüler fakat olması gerekenden küçük dediler , kanamamda başlamıştı zaten ,, kürtaj oldum . bende kanda pıhttılaşma çıktı şiimdi kan sulandırıcı kullanıyorum sende mutlaka araştırılmasını iste cnm .. Rabbim bir daha yaşatmasın inş.

gunaydınlar kan vermek için gitcem 9 da midem fena bişeyler atıştırmam lazım , aç dediler nasıl dayanacam

Benim hayatta olan bebeğim
yok ama bende senin gibi düşünüyorum
Aşağıda yazan tarihlerden 10-15 gün önce sezeryan yapılır herhalde ♥
Ay çok heyecanlı
evet caım ya düşünsene birde erken doğumlar falan olursa topik haziranda şenlenmeye başlar bebek kokularıyla kesilikle çok heyecanlı ilk de olsa ikincide olsa üçüncüde olsa o bebek kokusu paha biçilmez...

çok ilginç hiç duyamıştım ya allahım neler duycaz daha az kaldı bakalım cinsiyetler bir aya yavaş yavaş belli olur

o test çok ilginçmiş kızlar cinsiyeti öğrenmeye yakın olanlar denese ıspatlanırdı doğrluğu

canım ben hamile olduğumu siklus döngümün 24. günü öğrendim.26. gün kullandığım crinone jel(krem renkli geri gelir her zaman peynir kesiği şeklinde)siyah renkte,yani çok çok koyu kahve renkli geldi.Çok endişelendim dr.u aradaım kırmızıya dönerse ara bişi olmaz dedi.O gün hibor iğneme başladım ondan mıdır bilmem kanama fln olmadı çok şükür.Ama biz o günden sonra tedbir amaçlı birlikteliği kestik.Kese görmeye gittiğimde dr.a sordum 12. haftaya kadar birliktelik yok dedi bana ,bazen uyulamayabilir normaldir bazen bizler de uyamıyoruz dedi(çok doğal dr.um da dimi:) ) ama birliktelik olsa bile içeri boşalma olmayacak çünkü spermin içindeki bi madde düşüğü tetikleyebilir ded.Çok şaşırdım böyle bişey hiç duymamaıştım.İlişkinin gebelikte zararlı olmadığını bilirdim hep istisnalar hariç ama dr belki beni istisna olarak gördü 2 düşük olunca bi de kanama başlayacak diye tedirgin olduk belki bilmiyorum.Paylaşmak istedim sorunca

gunaydınlar kan vermek için gitcem 9 da midem fena bişeyler atıştırmam lazım , aç dediler nasıl dayanacam
gebeliğin başındaki tam kan sayımı, tsh,protein kaçağı vs. gibi testler için kan vericeksin sanırım.Benim randevu bugün 15:30 dr. bana aç tok farketmez dedi bazı testleri atlayacak mı acaba kafama takıldı?Hayır dr.uma güveniyorum da herkes aç gitmiş ilk testler için benim dr nedne böyle demiş olabilir acaba?

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm..Ben de kalp atışı için bugün gidicem bi sürprizle karşılaşmaktan çok korkuyorum.Benim de bi dış gebeliğim oldu bu sağlıklı olur inşallah.Senin de bidahaki gebeliğin sağlıklı olur inşallah canım üzülme ,,yazılanı yaşıyoruz hepimiz başımıza geleceklerden habersiz ...

Canim Allahin izniyle bu sefer hersey guzel olacak korkma bende kalp atisini dinlemeye gidecegim gunun aksami rabbime cok yalvardim Allahim eger hayirliysa bebegimi bana bagisla hesey yolunda gitsin hayirli degilse dayanma gucu ver dedim. Cok sukur bebegimin kalbi cok guzel atiyordu sen rabbime teslim et kendini hicbir seyden korkma hersey Allahtan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…