• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

dr tek kese görebildi...hem sevindim hem üzüldüm...kan verdim sonuca göre 2. olabilirmi bellli olacak...

gebeliğin başındaki tam kan sayımı, tsh,protein kaçağı vs. gibi testler için kan vericeksin sanırım.Benim randevu bugün 15:30 dr. bana aç tok farketmez dedi bazı testleri atlayacak mı acaba kafama takıldı?Hayır dr.uma güveniyorum da herkes aç gitmiş ilk testler için benim dr nedne böyle demiş olabilir acaba?
sağlık ocagı cağırdı beni cnm , aç gel dediler , aynı testleri doktorum tekrar istermi bilmiyorum .

Kötü haberleri duyunca morali bozuluyo insanın Allah'ım kimseden kötü haberler duymayalım artık inşallah bizlere yardım et rabbim.Yİne de senden gelene razıyız.Bana dua edin bu gün kalp atışı için gidicem inşallah bi sorun olmaz ...
kalp atışlarını dinlede için rahatlasın cnm :) bir sorun olmayacak Allahın izniyle :)

arkadaşlar benim çok çarpıntım var , sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bazen ,, sanırım kanım düştü ,, kızımda 30. haftadan sonra tansiyonum çıkmıştı , doğuma kadar tansiyon hapı kullandım yine aynısı olacak diye korkuyorum ,, benim gibi çarpıntısı olan varmı ?

çok ilginç hiç duyamıştım ya allahım neler duycaz daha az kaldı bakalım cinsiyetler bir aya yavaş yavaş belli olur

ben de ilk defa duydum, hemen denedim. acaba belli bi haftayı geçmek gerekiyo mu, erken mi yaptım ki? dayanamadım meraktan yaptım aman sağlıklı bebek olsun da cinsiyeti çok mühim değil. erkek çıktı testte de :)

o test çok ilginçmiş kızlar cinsiyeti öğrenmeye yakın olanlar denese ıspatlanırdı doğrluğu

6. haftada işe yarıyor mu bilmiyorum, görücez :)
Günaydın bende aranıza yeni katıldım :)

günaydın canım, hoşgeldin :)

arkadaşlar benim çok çarpıntım var , sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bazen ,, sanırım kanım düştü ,, kızımda 30. haftadan sonra tansiyonum çıkmıştı , doğuma kadar tansiyon hapı kullandım yine aynısı olacak diye korkuyorum ,, benim gibi çarpıntısı olan varmı ?

benim ara ara oluyo canım, çok çay kahve içersem normalde de oluyodu ama gebelikte hiç tüketmediğim halde bazen kalbim sanki ağzımda atıyor, uyutmuyor. neden bilmiyorum ama dr'a cuma günü gideceğim. soracağım onu da.

benim ara ara oluyo canım, çok çay kahve içersem normalde de oluyodu ama gebelikte hiç tüketmediğim halde bazen kalbim sanki ağzımda atıyor, uyutmuyor. neden bilmiyorum ama dr'a cuma günü gideceğim. soracağım onu da.
kan düşüklüğünden de çarpıntı oluyor diye biliyorum belkide öyle birşey bende cumartesi gidecem doktora , senin tahlillerin yapıldımı cnm kan sayımı falan

Herkese iyi aksamlar. Bgn kalp atisini duymaya gittik fakat sagliksiz gebelikmis. Bebek olusmus fakat 5 mm. de kalmis. Kese tam guzel boyutunda. Kalp atisi yok. Yani bebek gelisememis. Duyunca sok oldum cok uzuldum tabiki de. Haftaya vakumla alip temizliyceklermis rahim icini. Sonra da panel test diye bisey yapicaklarmis nedenini arastirmak icin. Hepinize saglikli mutlu hamilelikler diliyorum. Allah kimsenin basina bu tarz olaylar vermesin cok zor gercekten.

canım seni çok iyi anlıyorum. bende ilk bebeğimi 9,5 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim. bugun yarın doktora gitmem gerekiyor korkudan gidemiyorum :( benim olayları az çok biliyorsun kese gözüküyor ama içinde bebek gözükmüyor sanırım bebek çok küçükken gelişimi durdu. yinede iyi düşüneyim iyi olsun diyorum. hayırlısı olsun canım ne desem seni teselli etmeyecek biliyorum kalbini ferah tut sürekli dua et birde genetik ve kan testlerini yaptır rabbim bir daha yaşatmasın.

gebeliğin başındaki tam kan sayımı, tsh,protein kaçağı vs. gibi testler için kan vericeksin sanırım.Benim randevu bugün 15:30 dr. bana aç tok farketmez dedi bazı testleri atlayacak mı acaba kafama takıldı?Hayır dr.uma güveniyorum da herkes aç gitmiş ilk testler için benim dr nedne böyle demiş olabilir acaba?

kan sayımı ve protein kaçağı testleri aç tok fark etmiyor ama hormon testleri yani tsh t3 t1 testleri için kesinlikle aç olmalısın hatta bir bardak su bile içmeyeceksin.

kızlar ya ben açık çay içiyorum bazen koyu da getiriyor çaycı siz içiyormuusnuz bir zararı var mı süt de içmiyorum

kan düşüklüğünden de çarpıntı oluyor diye biliyorum belkide öyle birşey bende cumartesi gidecem doktora , senin tahlillerin yapıldımı cnm kan sayımı falan

2 hafta önce yaptırmıştım aynı zamanda gebelik var mı diye de bakılmıştı, kanım normal çıktı. 12,6. cuma günü gidicem doktora, tekrar isterse yaptırırım. gebeliğe bağlı düşer mi kan hiç bilmiyorum ilk bebeğim.:KK1:

kızlar ya ben açık çay içiyorum bazen koyu da getiriyor çaycı siz içiyormuusnuz bir zararı var mı süt de içmiyorum

ben çayı çok severdim hiç içemiyorum artık, süt de içmiyorum. suyu bile zorla içiyorum. açık çayın çok zararı olacağını sanmıyorum ama koyu ve fazla çay kansızlığa neden oluyor diye önermiyor dr lar.

sağlık ocagı cağırdı beni cnm , aç gel dediler , aynı testleri doktorum tekrar istermi bilmiyorum .
ben daha aile hekimime haber vermedim.Aile hekimimn hemşiresi benim velim daha önceki düşüğü de biliyo kalp atışını duymadan söylemek istemedim o da ısrarla diyody bak gebelikte bize kesin haber ver diye azar işiticem heralde :)

Bende cuma günü kalp atışı için gideceğim
İkimizde güzel haberlerle döneriz inşallah
Dr ne söylerse sonucu yaz buraya tamam mi o merak ederim;-)

Merhaba arkadaşım, seninle aynıyız birebir. Ayrıca ben de bu cuma kalp atışı dinlemeye gidicem eşimle inş. hayırlı sonuçlar alırız.

Keseyi ne zaman gördünüz kaçıncı haftada ve kaç mm. idi?

canım ben de farkettm onu kalbim bazen hızlı hızlı atıyo gibi oluyo.

Slm kizlarrr... bende bugun doktara gittim ama.kese gorulmedi henuz.4+3 teyim doktorum cumartesi gorebilecegimizi.soyledi.normalmi sizce????

Canım normal olabilir,belki geç döllenmedir seninki, ben keseyi ilk olarak tam 5+0 iken gördüm.

Back