- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #2.361
sağlık ocagı cağırdı beni cnm , aç gel dediler , aynı testleri doktorum tekrar istermi bilmiyorum .gebeliğin başındaki tam kan sayımı, tsh,protein kaçağı vs. gibi testler için kan vericeksin sanırım.Benim randevu bugün 15:30 dr. bana aç tok farketmez dedi bazı testleri atlayacak mı acaba kafama takıldı?Hayır dr.uma güveniyorum da herkes aç gitmiş ilk testler için benim dr nedne böyle demiş olabilir acaba?
kalp atışlarını dinlede için rahatlasın cnm :) bir sorun olmayacak Allahın izniyle :)Kötü haberleri duyunca morali bozuluyo insanın Allah'ım kimseden kötü haberler duymayalım artık inşallah bizlere yardım et rabbim.Yİne de senden gelene razıyız.Bana dua edin bu gün kalp atışı için gidicem inşallah bi sorun olmaz ...
neyseki sorunsuz hallettim cnm :)Çubuk kraker yesen iki tane etkiler mi acabaçok kötü o mide
çok ilginç hiç duyamıştım ya allahım neler duycaz daha az kaldı bakalım cinsiyetler bir aya yavaş yavaş belli olur
o test çok ilginçmiş kızlar cinsiyeti öğrenmeye yakın olanlar denese ıspatlanırdı doğrluğu
Günaydın bende aranıza yeni katıldım :)
sağlıklı olsunda tek olsun cnm :) ikiz istiyorsun sanıırm , 2 bebek 2 kat zorluk demek hakkında hayırlısı olsun inşallah :)dr tek kese görebildi...hem sevindim hem üzüldüm...kan verdim sonuca göre 2. olabilirmi bellli olacak...
arkadaşlar benim çok çarpıntım var , sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bazen ,, sanırım kanım düştü ,, kızımda 30. haftadan sonra tansiyonum çıkmıştı , doğuma kadar tansiyon hapı kullandım yine aynısı olacak diye korkuyorum ,, benim gibi çarpıntısı olan varmı ?
kan düşüklüğünden de çarpıntı oluyor diye biliyorum belkide öyle birşey bende cumartesi gidecem doktora , senin tahlillerin yapıldımı cnm kan sayımı falanbenim ara ara oluyo canım, çok çay kahve içersem normalde de oluyodu ama gebelikte hiç tüketmediğim halde bazen kalbim sanki ağzımda atıyor, uyutmuyor. neden bilmiyorum ama dr'a cuma günü gideceğim. soracağım onu da.
Herkese iyi aksamlar. Bgn kalp atisini duymaya gittik fakat sagliksiz gebelikmis. Bebek olusmus fakat 5 mm. de kalmis. Kese tam guzel boyutunda. Kalp atisi yok. Yani bebek gelisememis. Duyunca sok oldum cok uzuldum tabiki de. Haftaya vakumla alip temizliyceklermis rahim icini. Sonra da panel test diye bisey yapicaklarmis nedenini arastirmak icin. Hepinize saglikli mutlu hamilelikler diliyorum. Allah kimsenin basina bu tarz olaylar vermesin cok zor gercekten.
bende yarın gideceğim cnım şimdiden merak içerisindeyim haber bekliyorum sendenmerhaba
bende kese görünüyormu bakmaya gideceğim birazdan..
tek mi çift mi ... herşey yolunda mı bakılacak...çok heyecanlıyım :)
gebeliğin başındaki tam kan sayımı, tsh,protein kaçağı vs. gibi testler için kan vericeksin sanırım.Benim randevu bugün 15:30 dr. bana aç tok farketmez dedi bazı testleri atlayacak mı acaba kafama takıldı?Hayır dr.uma güveniyorum da herkes aç gitmiş ilk testler için benim dr nedne böyle demiş olabilir acaba?
kan düşüklüğünden de çarpıntı oluyor diye biliyorum belkide öyle birşey bende cumartesi gidecem doktora , senin tahlillerin yapıldımı cnm kan sayımı falan
kızlar ya ben açık çay içiyorum bazen koyu da getiriyor çaycı siz içiyormuusnuz bir zararı var mı süt de içmiyorum
ben daha aile hekimime haber vermedim.Aile hekimimn hemşiresi benim velim daha önceki düşüğü de biliyo kalp atışını duymadan söylemek istemedim o da ısrarla diyody bak gebelikte bize kesin haber ver diye azar işiticem heralde :)sağlık ocagı cağırdı beni cnm , aç gel dediler , aynı testleri doktorum tekrar istermi bilmiyorum .
Bende cuma günü kalp atışı için gideceğim
İkimizde güzel haberlerle döneriz inşallah
Dr ne söylerse sonucu yaz buraya tamam mi o merak ederim;-)
canım ben de farkettm onu kalbim bazen hızlı hızlı atıyo gibi oluyo.arkadaşlar benim çok çarpıntım var , sanki kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor bazen ,, sanırım kanım düştü ,, kızımda 30. haftadan sonra tansiyonum çıkmıştı , doğuma kadar tansiyon hapı kullandım yine aynısı olacak diye korkuyorum ,, benim gibi çarpıntısı olan varmı ?
Slm kizlarrr... bende bugun doktara gittim ama.kese gorulmedi henuz.4+3 teyim doktorum cumartesi gorebilecegimizi.soyledi.normalmi sizce????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?