2015 Temmuz Anneleri

Anladım canım, şimdi canım çok sıkıldı inşallah bir sıkıntı çıkmaz, özele gidiyorum zaten,inşallah doktorum gerekli önlemleri alır tedaviyle zor kavuştum yavruma inşallah bişey olmaz sağlıkla hepimiz kavuşuruz yavrularımıza

Benim hayatta olan bebeğim
yok ama bende senin gibi düşünüyorum
Aşağıda yazan tarihlerden 10-15 gün önce sezeryan yapılır herhalde ♥
Ay çok heyecanlı
benim oğlum beklenenden geç geldi ama bu sefer sezeryan olacağıiçin mecbur erken gelecek bakalım rabbimsağlıkla kavuştursun bebklerimize

Lütfen stres yapma bebeğin için daha kötü olur annesi
Güzel düşün güzel olur inşallah sonu

Kaç haftalıksin bilmiyorum ama
Benim dikkatimi çeken yeni haftaya gireceğim vakit oldu bende
Misal 5.haftaya girdiğim 1-2gün ve 6.haftaya girdiğim günlerde oldu
Şuan da da 7.haftaya girdim ve yine kasıklarım ince ince sızlıyor yine:-(
Kizlarr benim kasiklarim çook agiriyor yaa normal mi acaba....

Bes haftalik olcam isde

Slm kizlarrr... bende bugun doktara gittim ama.kese gorulmedi henuz.4+3 teyim doktorum cumartesi gorebilecegimizi.soyledi.normalmi sizce????

Bende cuma günü kalp atışı için gideceğim
İkimizde güzel haberlerle döneriz inşallah
Dr ne söylerse sonucu yaz buraya tamam mi o merak ederim;-)
Tamam canım yazarım, inşallah pıtpıtlarınızı duyup mutlu mutlu gelirsiniz i şallah biz de sıkıntı yaşamayız Allah yardımıcımı olsun hepimizin

Beta hcg kaçtı canım
1500 üstü vajinal
5000e yakın olunca da karından görünür
Belki geç döllenme olmustur
Drun da o yüzden sonraya randevu vermiştir
Slm kizlarrr... bende bugun doktara gittim ama.kese gorulmedi henuz.4+3 teyim doktorum cumartesi gorebilecegimizi.soyledi.normalmi sizce????

Beta hcg kaçtı canım
1500 üstü vajinal
5000e yakın olunca da karından görünür
Belki geç döllenme olmustur
Drun da o yüzden sonraya randevu vermiştir
Henuz 1000lerde betahcg benim teshis biraz erken oldu.grip icin gittim doktorum hamilesin dedi kanda cikti yani:)

Herkese iyi aksamlar. Bgn kalp atisini duymaya gittik fakat sagliksiz gebelikmis. Bebek olusmus fakat 5 mm. de kalmis. Kese tam guzel boyutunda. Kalp atisi yok. Yani bebek gelisememis. Duyunca sok oldum cok uzuldum tabiki de. Haftaya vakumla alip temizliyceklermis rahim icini. Sonra da panel test diye bisey yapicaklarmis nedenini arastirmak icin. Hepinize saglikli mutlu hamilelikler diliyorum. Allah kimsenin basina bu tarz olaylar vermesin cok zor gercekten.

Canim benim allah yardimcin olsun,cok gecmis olsun.Ne desem bos simdi,cabucak atlatirsin insallah

Canim benim allah yardimcin olsun,cok gecmis olsun.Ne desem bos simdi,cabucak atlatirsin insallah
Cok tesekkur ederim. Benim bir onceki dis gebelik olmustu. Bu sefer de boyle bisey olunca gercekten cok sasirdim beklemiyodum artik. Uzuldum tabiki de. Hayirlisi olsun artik. Ne kadar uzulsem de sonuc degismicek nasilsa. Demekki hayatta hersey olabiliyomus. Bi sonraki saglikli gebelik olur insallah diyorum napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…