• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

kızlar ben geçen hafta çarşamba günü doktora gitmiştim 5+4'tü. keseyi görmüştük. Doktor bir hafta sonrası için randevu verdi. Yani yarın 6+4'deyken gideceğim kalp atışını duyar mıyız? Doğrusu endişeliyim. Hafta sonuna kadar beklesem mi ki? o_O
Gidip de duymassam çok üzülürüm :KK43: Zaten çok evhamlıyım
endişelenmen için bi sebep yokki biz 7 haftalıkken duyduk kalp atışlarını güzel düşün güzel olsun bak yarın buraya neler hissetiğini yazıcaksın

kızlar hepinizi kutluyorum öncelikle alllah'ım hepimizi :nazar: dan korusun inşallah. bende 4+5 haftalık hamileyim dün verdim kan testimi beta hcg 1975 çıktı yüksek geldi bana sizinkiler nasıl sat tarihim 23 ekim:anneadayı:

Konu acilmis midir derken 200'ler gecilmis bile :)
Ben de insallah 28 temmuzda ikinci bebegimi kucaklayacagim kizlar...
Tam 5 haftalikim :) kizim da 5 yasinda.
Bugun gittik dr.a kesemizi gorduk ama 5 degil de 4 haftalik gibiymis pihticim, minik daha :)
2009 eylul anneleriyle harika dostluklarimiz oldu, hala gorusuyoruz.
Insallah burada da kaynasip cok guzel vakit gecirecegiz :)
Rabbim saglikla.sihhatle kicaklamayi nasip etsin insallah hepimize.
Bir dusugun oldugu icin cok tedirginim bu arada.. Korkular devam :KK43:

Allah nazardan korusun hepimizi bende 7 haftalık hamileyim sat 29 eylül kızmetse 6 temmzda bbişimi alıcam kuvagıma. İki gündür mide bulantım var ınceden hiç yoktu nazar ettım dıyorum aman olsun bebişimize feda olsun. Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsin inşallahh AMİİİN

Tlf donuyor diye alıntı yapamıyorum pek
Ancak pc ye geçince alıntı yapabilirim
Cevap veren arkadaşlara tskler
Yalnız ben kan ilacı kullanmıyorum
Decavit progestan prodnol atıyorum öğleden sonra
Ve midem i alt üst ediyor resmen
Bulantısı başlamayan arkadaşlar aman başlamasin inanın çok kötü
Hem gaz hem üsüme hemde bulantı hiç çekilmiyor

Konu acilmis midir derken 200'ler gecilmis bile :)
Ben de insallah 28 temmuzda ikinci bebegimi kucaklayacagim kizlar...
Tam 5 haftalikim :) kizim da 5 yasinda.
Bugun gittik dr.a kesemizi gorduk ama 5 degil de 4 haftalik gibiymis pihticim, minik daha :)
2009 eylul anneleriyle harika dostluklarimiz oldu, hala gorusuyoruz.
Insallah burada da kaynasip cok guzel vakit gecirecegiz :)
Rabbim saglikla.sihhatle kicaklamayi nasip etsin insallah hepimize.
Bir dusugun oldugu icin cok tedirginim bu arada.. Korkular devam :KK43:
hoş geldin canım bende 2009nisan annesiydim şimdide 2015 temmuz olacak inşallah korkular hepimizde var bence sadece bazılarımız baskılamayı biliyoruz diye düşünüyorum umarım bir sorun olmadan haziranda başlar herhalde bizim doğumlar..

Cok sukur bulantim yok ama Allah biliyor ya bunda olsun istedim.cunku kizimdaki gibi 30 kilo almaktan muthis korkuyorum..
Yavrularimiza feda.olsun ama o zaman zayiftim, 50 kiloydum.. Simdi 30 alirsam tam 2 kati olurum.. Tirsiyorum :D

hoş geldin canım bende 2009nisan annesiydim şimdide 2015 temmuz olacak inşallah korkular hepimizde var bence sadece bazılarımız baskılamayı biliyoruz diye düşünüyorum umarım bir sorun olmadan haziranda başlar herhalde bizim doğumlar..

Halemoon 28 eylul dogum tarihiydi, tamamlamam.herhalde derken 21 eylulu bulduk :D
Allahin izniyle gunlu gelsinler de bunda da erken beklerim acikcasi :)
Cok sukur korkularim ciddi degil ama aklimdan cikiyor da diyemem...
Rabbim sihhatle kucaklamayi nasip etsin insallah..

Arkadaşlar tsh değerim4,41 çıkmış, referans değeri en yüksek 4 diyor, anlayamadım haftasonu gidicem doktora kötü bir durum var mısır sizce biraz araştırdım çok sıkıntılı şeyler yazıyor telaşlandım
canım,benim 5.88 çıktı devlet hastanesinde sınırlar içinde olunca genelde önemsemiyorlar hamilelikte 2 nin üzerinde olmaması lazım bu konu önemli doktorum tiroid hapı verdi ve sürekli tsh değerlerimi kontrol edecek hapını muhakkak kullan iyi bir doktora git

Benimde gecen hafta oyleydi mide eksimesi ve midem cayir cayir yaniyordu bir kac gundur yerini bulantiya birakti buda iyiye isaret galiba :)
ya bence böyle söyleme midesi bulanmayanların içine kuşku düşebilir... ben oğlumda hemen hemen hiç bulantı çekmedim bunda da hamile olduğumu öğrenmeden daha başladı ama sadece sabahları şimdide gittikçe azaldı...bence bulantı psikolojik değildir tamamen kişinin yapısal özelliği ve ırsiyetin olduğunu araştırmıştım anneminde hamileliklerinde bulantı problemi olmamış... ama ekşime sürekli var her yemekten sonra kesintisiz...

canım yani referans aralığına bakma gebelikte 2nin üzerinde olmamalı olursa tiroid hapı kullanmalısın muhakkak bu durumu takip et doktorunu iyi seç zaten doktorun seni takip eder

Aman sakura dilini ısır
Bulantı feci birşey ne güzel rahat geçmiş önceki
Bu da rahat geçer inşallah
Bebişlerimiz için herşeye değer ♥♥♥
="_SakURa_, post: 37979308, member: 47132"]Cok sukur bulantim yok ama Allah biliyor ya bunda olsun istedim.cunku kizimdaki gibi 30 kilo almaktan muthis korkuyorum..
Yavrularimiza feda.olsun ama o zaman zayiftim, 50 kiloydum.. Simdi 30 alirsam tam 2 kati olurum.. Tirsiyorum :D

benim oğlum beklenenden geç geldi ama bu sefer sezeryan olacağıiçin mecbur erken gelecek bakalım rabbimsağlıkla kavuştursun bebklerimize

Hanımlar bebeğinin cinsiyetiini merak edenler duyduk duymadık demeyin
Ben ve birkaç arkadaşım bu testle bebeklerin cinsiyetini çok erken dönemde öğrendik
Denemek isteyenler için yazayım
Yarım çay bardağı idrarın içine diğer yarısına yani süt katın
Bir süre bekleyin
Süt çökelek gibi olur bozulursa bebek kız
Süt bozulmadan aynen kaldıysa bebek erkektir :-D<3
Çünkü kız idrari daha asitli olduğu için sütü bozar ama erkek bebek idrari az asitli olduğu için fazla bir değişim olmaz sütte ♡
Yapmak isteyenler sonucu buraya yazsın da 3.aydan sonra doğruluğunu görelim
Gerçi şimdiye kadar hepimizde tuttu ama yine de doğruluk oranını daha iyi tespit etmiş oluruz :-)

Back